Известие

Collapse
No announcement yet.

Жените били слаби шофьори? Да, ама не...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от sharky
    А горят ли ти ушите често?
    ами да, доста често, но то не е само заради шофьорлъка ми
    Driving is the only thing I'm bad at

Comment

Първоначално публикувано от Tickles
      А е и по-сигурно за околните.
      Все едно слушам една приятелка... ..Купи си една Мазда MX 5..която сега дори има дупка на дясната врата..спукани са и фаровете,цялата е надрана и очукана ,абее драма-незнам как успява всеки ден да се тресне някъде.. Тя твърди ,че все нарочно я блъскат
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Ще цитирам един случаен минувач . чието куче се опитваше да се заиграе с нашето и се блъскаше в краката ни и ни настъпваше:
        -Не е добре ориентиран в пространството...
        Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Първоначално публикувано от viki
          Все едно слушам една приятелка... ..Купи си една Мазда MX 5..която сега дори има дупка на дясната врата..спукани са и фаровете,цялата е надрана и очукана ,абее драма-незнам как успява всеки ден да се тресне някъде.. Тя твърди ,че все нарочно я блъскат
          нали знаеш че спрелите коли и колчета а и други удрят само при самозащита

Comment

Вики, да ти кажа, при мен не е точно така. Аз предимно не мога да паркирам. Досега съм закачала само спрели коли на паркинг и в мен си е причината. На другите коли нищо им нямаше, и на моята единия път почти нищо. Все пак гледам да спирам там, където има повече място, от съображения за безопасност

Първоначално публикувано от emilio
            Не е добре ориентиран в пространството...
            100% съгласна

В работата колегите ми се смееха, че от време на време удрям или рамката на вратата, или ръба на някое бюро ... и това пеша, вече ми свикнаха

Comment

........
              Значи...трябва да ти сменим хапчетата Ще станеш като самолет Хем няма да паркираш върху чуждите колици,хем няма да имаш много препятствия по пътя

Първоначално публикувано от MrX
              нали знаеш че спрелите коли и колчета а и други удрят само при самозащита :Twisted Evil:
              незнам ?аз моя кола не съм блъскала ...

Едно поздравче за всички ШафЬоритА

Улицата - Трабант Корида

и това

Улицата - Гъзар

“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Значи...трябва да ти сменим хапчетата Ще станеш като самолет Хем няма да паркираш върху чуждите колици,хем няма да имаш много препятствия по пътя
                ааа, хапчета не пия никакви и по никакъв повод /все още
                всъщност като се замисля, със самолет ще се справям по-добре, отколкото с кола. На самолетите поне детайлно им изучих устройството, а на колите освен гуми, чистачки и още две-три неща нищо не им знам
                То не че ако знаех какво има под капака, щях да паркирам по-добре :P

Comment

Това го чувам и аз често от една колежка незнам каква е причината, но при нея наистина странни неща се случват - включително един клон падна на покрива на колата й!
                  аз в началото доста колци обрах при опитите си да паркирам в центъра (това с фиестичката преди доста години), но не се отказах и сега вече мога да се справя с успоредното паркиране дори в не много големи пространства и то не с 1000 маневри въпрос на практика
                  Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

ааа, хапчета не пия никакви и по никакъв повод /все още
                    Тогава е време да започнеш Немое да няма такива за паркиране

на колите освен гуми, чистачки и още две-три неща нищо не им знам
                    То не че ако знаех какво има под капака, щях да паркирам по-добре :P
                    не ти и трябва,нали И затова са мъжете-да ни помагат за колите

удрям или рамката на вратата, или ръба на някое бюро ... и това пеша, вече ми свикнаха
                    От днес и аз съм ФъФ клубЪ Преди малко се опитах да влеза в един магазин през витрината Вървя си и се оглеждам и си викам"Бахти ква съм яка пичка.." и в следващият ,момент се чу баммм ! направо си размазах червилото по витрината Още се заливам от смях

Comment

Вървя си и се оглеждам и си викам"Бахти ква съм яка пичка.." и в следващият ,момент се чу баммм ! направо си размазах червилото по витрината
                      ставал съм свидетел не веднъж на подобна сцена

представете си следното бул. Витоша, стъклена врата отворена към улицата, мацка върви по улицата, трака с топчета, размята буйна коса и гледа кисело настрани няколко човека сме се спрели пред магазина да си киризим на воля в желанието си мацката да ни подмине като фолк звезда долнопробно заведение, така и не разбра че има отворена врата пред нея

по смутено момиче след последвалия удар не бях виждал... смени си цвета на лицето 3 пъти и бързичко избяга напред
                      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
                        ......
                        а-а-а ама аз не съм надувка-нищо общо даже Обаче верно е супер смешно да попаднеш в такава ситуация ,аз избухнах да се смея,та чак сълзи ми потекоха Отстрани сигурно е било съвсем като филм Къв е извода-Нетрябва да слизам от метлата,за да не се блъскам ....

Comment

на метли/без метли сладурани сте всички

пс.
                          ае тоя рамщайн ми наду главата... дайте нещо по.... като за вторник
                          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

От днес и аз съм ФъФ клубЪ Преди малко се опитах да влеза в един магазин през витрината Вървя си и се оглеждам и си викам"Бахти ква съм яка пичка.." и в следващият ,момент се чу баммм ! направо си размазах червилото по витрината Още се заливам от смях
                            Ха-ха, колко познато , витрини, врати, хора ......... виждала съм ги от много близо ,
                            дори съм имала случаи да се огледам в затъмнените прозорци на някой автомобил и от вътре да ми е охили някой чичи
                            sigpic
                            Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

Споко ве, момичета! Аз в университета бях развил обратно чувство за ориентация - като слизах от асансьора, за да отида към някоя учебна зала винаги тръгвах в обратната посока. Голям майтап - колегите направо ги разбивах! Явно е въпрос на концентрация чувството за ориентиране
                              Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Първоначално публикувано от pent
                                на метли/без метли сладурани сте всички

ей така правя пред сладураните

Даването на газ, води до пристрастяване!
                                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                                X