If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Скептиците да дойдат на 21-22 април на планинско в Благоевград да видят как кара Олга Стоянова
Мисля че тук не става въпрос за единиците жени добри шофьорки, а за това че по принцип жените имат зле развито чувство за ориентация и това ги прави много слаби в паркирането. А иначе на пътя са истински паники. Като разбира се изключвам малкото наистина добри шофьорки (вероятно има нещо мъжко в тях).
Въпроса за жените добри шофьори ми се струва като дискусия броят ли се педерастите като се прави статистика за мъже! Много ясно,че има жени добри шофьори както и педерасти! Света така се обърка с тази еманципация особено в т.н. "развити" общества,че чак ми става мъчно за патриархалния строй - там поне всеки си е знаел задълженията
Въпроса за жените добри шофьори ми се струва като дискусия броят ли се педерастите като се прави статистика за мъже! Много ясно,че има жени добри шофьори както и педерасти! Света така се обърка с тази еманципация особено в т.н. "развити" общества,че чак ми става мъчно за патриархалния строй - там поне всеки си е знаел задълженията
В 21 век живеем ,а не в каменната ера! Неуместно сравнение ,според мен !
Крис, гарантирам, че бих се справила еднакво добре и с двата вида паркиране само на огледала, в момента дори го правя и само с едно, свиха ми другото
Е тъй ще кажеш.
Ама за да не се изложиш с паркирането не се обадихте със Санто когато бяхте на "Дружба" лятото да спретнем една сбирка. Мислите ни за несериозни варненците.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Позволете ми аз скромно да си призная, че изобщо не съм добър шофьор и не вярвам някога да стана, май не се и опитвам. Засега ме устройва невинно да вдигна рамене и някой да паркира вместо мен. А е и по-сигурно за околните. В това съм се убедила вече 2-3 пъти.
Позволете ми аз скромно да си призная, че изобщо не съм добър шофьор и не вярвам някога да стана, май не се и опитвам. Засега ме устройва невинно да вдигна рамене и някой да паркира вместо мен. А е и по-сигурно за околните. В това съм се убедила вече 2-3 пъти.
Comment