Първоначално публикувано от Mind_Control
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
За климатиците - размисли и отговор на BLUE1
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАми нали ако не се гънат ще се сцепят за нула време!
Тоя, Митак, е бил пълен идиот!По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеТи ще кажеш, че няма как да стане.. Изнася се тютюн на кораба и пристига тютюн на пристанището. Митничаря взима едни 10 000 бона и всички са доволни. Тънкостта тук е, че тютюн е качен на кораба, но не тютюн е слезнал на пристанището, а свити цигари. Има цели фабрики на кораби.
Айде стига сте говорили глупости все едно не живеем в най- корумпираната държава.
Предполагам в Германия няма да разботи схемата, ама има редица държави като България, Италия, Испания, Хърватска, където работи безотказно.
Не ми отговаряй - сигурен съм .че не знаеш
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеИма различни схеми, взависимост от стоката, но няма смисъл да се коментират, защото повечето тук нещо се дразнят.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеСпоред теб контейнера го товарят в Китай и хоп пристига в Бургас или Варна ?
Не ми отговаряй - сигурен съм .че не знаеш
Не бе старуха . Що да се дразним - дискутирамеLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМи работата тръгна от там че ходил да му сменят калник и беше недоволен че не му го заварили с шевова заварка.Показвам че и оригинално не се правят с шевове, той ми що корабите не били на точкови заварки....ми нали Титаник бил с нитове, то не било ли същото....Ся иди му разправяй че кораб и кола се проектират по различен начин и всичко си има умисъл и сметки и че Титаник е имал над 4 млн нита и че си има причина самолетите да не ги заваряват а да ги нитоват.А почерпка няма да има щото ми скочи с номера че оня клип бил монтаж и му теглих една сочна българска.
Основният недостатък на немските подводници от втората световна война е, че са със заварявани корпуси, а не нитовани. Пукали са се от вътрешни напрежения, които не съществуват при нитованите конструкции.
На тоя му дай един : Falos2: и го пусне да пасеНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеТи ще кажеш, че няма как да стане.. Изнася се тютюн на кораба и пристига тютюн на пристанището. Митничаря взима едни 10 000 бона и всички са доволни. Тънкостта тук е, че тютюн е качен на кораба, но не тютюн е слезнал на пристанището, а свити цигари. Има цели фабрики на кораби.
Айде стига сте говорили глупости все едно не живеем в най- корумпираната държава.
Предполагам в Германия няма да разботи схемата, ама има редица държави като България, Италия, Испания, Хърватска, където работи безотказно.
Иначе контрабанди схеми сигуно има такива.
Comment
-
Интересна дискусия за корабите гледам тук
Аз по телевизията съм виждал как дрифтят на палубата на контейнеровоз даже. В една реклама беше, ама какво значение има. Та колко му е да сглобяват климатици, автомобили, тежка транспортна техника..._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеНа голям кораб може да се организира прилично производство, но на всяка митница ти искат документи за произход на стоката. Ако си натоварил тютюн, не можеш да внесеш цигари. Не и законно, защото не можеш да представиш фактура с произход от кораба. Какво ще пише, страна на произход: морето.
Иначе контрабанди схеми сигуно има такива.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеНа танкер май беше, контейтера е един голям хамбар.
За тези, които смятат, че по време на преход стоката от контейнера се вади и сглобяват климатици или се свиват цигарим ще напомням че стоката тръгва от Китай с доста големи параходи, които носят хиляди контейнери на борда, които са разположени доста плътно един до друг, укрепени с разни такелажи и на много редове един над друг. В морето няма как да си вадиш кутийки от средата на купчинката, за да въртиш контрабанда
Ако някой от поддръжниците на тая конспиративна теория беше виждал как изглеждат тези параходи, щеше да разбере, че е просто невъзможно._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Колкото има нагоре толкова и надолу.Баш си е хамбар, искам да кажа че трюмовете са му е пълни с контейнери.Честно казано не съм виждал празен контейнеровоз но сигурно няма палуба в смисъла който се влага в понятието.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеКолкото има нагоре толкова и надолу.Баш си е хамбар, искам да кажа че трюмовете са му е пълни с контейнери.Честно казано не съм виждал празен контейнеровоз но сигурно няма палуба в смисъла който се влага в понятието.
A view into the holds of a container ship
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
И отвън
Познай къде ги сглобяват.
А тоа дзвер да го паркираш в Солун ще ми е интересна картинкатаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment