Известие

Collapse
No announcement yet.

Eко бензиностация....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Напълно възможно и реално е, случвало ми се е абсолютно същото, но с други суми. Проблемът е, че е малко трудно доказуемо, защото власт имащите и тези от метрологичната служба...
    Тегли му една майна, няма оправия.
    alfa romeo sprint 1984

Comment

То не само една майна им теглих......за 20 минути спрях работата на колонките, стана нещо като мини протес.
      Трябва да се внимава с такива шмекери......ако си бях бъркал в носа, щях да хапна дървото......
      За това и пуснах темата, за да няма ощипани повече!
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Тези отдавна съм ги задраскал от списака за горива
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Мен в събота щяха да ме прецакат да платя газта на едно бмв.Касиерката беше обединила моята и неговата колонка, но без разправии ми върнаха парите.
          В твоя случай някой е заредил за 10лв. и са се опитали да ти ги натоварят.
          АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
          http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Пробвах да опразня бутилката напълно и да заредя газ от ЕКО (по съвет на газаджията), при което разхода при един и същи маршрут се вдигна с литър нагоре... Цяла зима карах с техния сто октанов бензин, който не се знае колко сто октанов е бил. Не смятам да зареждам повече от там.
            4л. бензин са 10лв, та вероятно някой е заредил и не е платил...

Comment

На ОМВ ж банишора до затвора ми се случи по колонка да ми показва 20лв и една капка не капна в резервоара вадя пистолета и го държа да гледат че не тече бензин изобщо и момчетата гледат и мълчат ,вече съм на 30лв.викам са ко правиме нищо не плащам.Викайте управителя ,тоя идва и ми вика плащаш за бензин,викам му да бе да я гледаи сега натискам пистолета пак брояча върти бензин не тече и така стигнах до 37лв без нищо да капне.Викам ще се обадя в полицията ония омекна ,обади се по телефона на някой и вика ми няма да плащате господине,ако искате ползвайте друга колонка.Викам му да бе и си тръгнах.Така че колега не се притиснявай,всичко е възможно,на ЕКО съм наливал в 5л туба 7,2л бензин.
              sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
              Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Тези са е***ти измамниците. Повече няма да зареждам никога на тяхна бензиностанция. Аз никога не гледам какво пише когато тръгва да зарежда, ами направо тръгвам към касите и после преди да се кача в колата поглеждам, за да знам колко литра са влезли и да си правя горе долу сметка как харчи. Със сигурност и мен са ме треснали поне веднъж , два пъти по подобна схема.

Comment

4 литра са си точно 10 лева и аз с очите си съм виждал как ново А6 зарежда за 10 лева . А иначе в Младост си зареждам само на Шел на Деница и никакви проблеми не съм имал.
                  Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Това е напълно възможно да се случи.
                    Но задължително трябва да си в комбина с тези на касата.

Просто се сипва бензин на някой или в нещо и след това пистолета не се поставя на палеца. Ако се постави там колонката автоматично нулира при свалянето му пак, независимо дали е платено или не.
                    Доколкото знам колонката не се нулира от касиерката, там просто сметката за тази колонка стои отворена /неплатена/.

---------- Post added at 06:56 ---------- Previous post was at 06:54 ----------

Ще е добре някой работил на бензиностанция да ни разкаже.

Аз лично допускам и Бобката да е проспал 4 литра време.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

Ей затова винаги си зареждам сам, и по възможност пълно - пълно.
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Хахахаха, Бобката проспал зареждането.
                        Всичко е възможно да се случи.
                        Когато помпата работи, пистолета е вдигнат, а не се налива гориво, по регламент помпата трябва да изключи след известно време, което се залага софтуерно.
                        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                        sigpic

Comment

Аз пък точно от Еко съм много доволен. Общо взето само там зареждам. Или на бул. България или на Сребърна. На България сам си зареждам обикновенно, а на Сребърна ми зарежда момчето.
                          Но пък и аз винаги гледам право в колонката от началото до края, та няма как да мине номер при мен. Освен това винаги зареждам до горе, след като ми е светнала лампата и литрите са ми константа +-1-2 литра.
                          Lexus IS200

Comment

Не съм проспал 4л. време....бях напълно трезвен.....още като отвъртах капачката...онова копеле щеше да ми ужули ръцете с пистолета.....заплесвайки ме с въпроса...дали събирам точки.....но такива играчи с циганските им номера са ми добре познати....затуй венага погледнах брояча и го спрях на 4, 750......значи съм реагирал за сегунда...колкото да налее 0.750мл......добре, че бях спокоен....иначе щях с шут да..
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Последния път жената ме попита , защо съм се сопнал на човека , който тръгна да мие предното стъкло.Аз три пъти му казах да спре да го мие , защото аз ще си го измия.Веднъж го бяха надрали , но не направих проблем , защото беше напукано и щях да го сменявам.Сега новото си го мия лично.
                              АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                              http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Аз зареждам редовно на нашето Еко в Младост, включително сега в петък, не съм забелязал да се правят шашми ... Ама кой знае ...
                                Лукоил на Мл4 -Лада България,3 та колонка е окей,гледай да не е под 8 атмосфери,ГАЗ КОМ също шибат въздух заради отстъпките и картите,за сега класацията ми води Ром Петрол за изминати километри.

---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:50 ----------

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                                4 литра са си точно 10 лева и аз с очите си съм виждал как ново А6 зарежда за 10 лева . А иначе в Младост си зареждам само на Шел на Деница и никакви проблеми не съм имал.
                                за бензин Шел са добри 4 години карах с техен бензин но газ просто забрави страшна мешилка е.

Comment

Working...
                                X