Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на миниван.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    Ей изядохте го, кво искате за 3500 и климатика ли да работи...?
    Е нали е Прасе...трябва да го ядем.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Бобка, защо тази злоба бе брат?
      Това ли заслужих?

Нямах време първия път, качих се повозих се, покарах и това беше.
      Просто вчера исках да поцъкам и другите неща и попаднах на климатика, какво да направя?
      Много е лесно да критикуваш
      Не забравяй, че най-добрите плувци се давят често.
      А и в живота има далеч по-важни неща от 10 годишна стара кола за 5000 лева.

Адаша е отпуск, но дори и да не беше едва ли щях да му я карам.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Бобка, защо тази злоба бе брат?
        Това ли заслужих?

Просто вчера исках да поцъкам и другите неща и попаднах на климатика, какво да направя?

Суско ич да не ти дреме,камиона си е твой и ти ще си го караш.
        ....Бобката просто те яде не е злобар човек.

Comment

• И от мен да знаете, "винаги има по-голяма риба".......

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            И от мен да знаете, "винаги има по-голяма риба".......
            Аз това си го знам

Трябва само да добавиш, че разумната риба е тази, която знае, че винаги има по-голяма риба.
            К.М.

Comment

Това е скъп автомобил за мен.
              Имам възможност да си го позволя, но аз правя 6-7 хил километра на година!
              Колата стои пред блока и всеки сельо оставя боя по нея.
              Нямам сметка да купувам такъв автомобил.
              Пет работни дни стои да я пече слънцето, тъпо е да се дават толкова пари в този вариант.

Определено е добър този модел.[COLOR="Silver"]
              Първо, честито за покупката
              И второ- ти си луд да не си вземеш R класата, а тая ланчия щом можеш да си го позволиш
              Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                Първо, честито за покупката
                И второ- ти си луд да не си вземеш R класата, а тая ланчия щом можеш да си го позволиш
                Не не не, не искам кола, на която ще плащам каско и ще и треперя, да виси пред блока и да я пече слънце обездвижена.
                Та те са несравними като качество и надеждност.
                Но все пак разликата в цената е порядък 4.

Не съм я купил още!
                Предстоят още борби с методи и похвати излизащи от рамките на моя вътрешен свят.

Трябваше да ходя на уроци при Бобката
                К.М.

Comment

Не не не, не искам кола, на която ще плащам каско и ще и треперя, да виси пред блока и да я пече слънце обездвижена.
                  Та те са несравними като качество и надеждност.
                  Но все пак разликата в цената е порядък 4.

Не съм я купил още!
                  Предстоят още борби с методи и похвати излизащи от рамките на моя вътрешен свят.

Трябваше да ходя на уроци при Бобката
                  А, бе ти си знаеш... Аз съм й хвърлил око на R класата. Да не повярваш, как се променя човек, като има семейство.
                  Lexus IS200

Comment

А, бе ти си знаеш... Аз съм й хвърлил око на R класата. Да не повярваш, как се променя човек, като има семейство.
                    Вярвам ти за промяната.
                    К.М.

Comment

• ........."отъркал си козинката в алкантрата и си казал това е моята кола"...............ХА ХА ХААААААААА.........
                      Ех, тоя Боиии...много е духовит....и образен.
                      Това описание дето е праснал си го представих цветно и се хилих сама, като луда...........
                      GTV 1.8 TS

Comment

• Днес ще проверя дали колата има колела, да не се окаже, че е на трупчета.
                        К.М.

Comment

Не е лош вариант R-класата, ама мнооооо грозна горката бе... Мен ми прилича на оня Сангьонг Родиус изодзадзе (а той е признат за най-грозната кола на всички времена), а отпред е оцъклена като настъпена жаба. А и тоя 7-степенния аХтомат с напредване на възрастта прави редовни (и много скъпи) магарии.

Сега ги погледнах - че те са по-евтини от ХС90 от същата година баси... Ма кой иска да купи тоя грозил...
                          Volvo XC90 D5 '06
                          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Бобка, защо тази злоба бе брат?
                            Това ли заслужих?

Така говорш, защото не ме познаваш......ако бяхме пили бира друга песен щеше да пееш....при мен няма капка злоба и завист...дори и към тези дето не ги знам....като теб, просто съм зевзек)
                            Ще ти кажа нещо....когато родителите се карат на децата си....те се озлобяват срещу тях....но това е времено явление.....та в момента ти си от страната на децата.....тоя път ще ме разбереш....уважавй по старите и да знаеш 5-бона са си 5- бона....не е малко пара сигурно и за теб......защо трябва да плащаш нещо което е 3000лв за 5000лв...?
                            В момента гориш.......но ще потръгнат нещата....направи си сметка за по нататък....и ако капарото си заслужава го жертвай.....мъжа трябва да знае и да губи......стига му това да се набутва с жените.....при колите трябва да е по внимателен, иначе става трагедия
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Суско ич да не ти дреме,камиона си е твой и ти ще си го караш.
                              ....Бобката просто те яде не е злобар човек.
                              Ако бях злобар, щях да му се пресмивам....а не да го ям....да ни е живо и здраво прасето....но нетрябва да прави грешки....иде Коледа)).....ще вземе да отслабне
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                Така говорш, защото не ме познаваш......ако бяхме пили бира друга песен щеше да пееш....при мен няма капка злоба и завист...дори и към тези дето не ги знам....като теб, просто съм зевзек)
                                Ще ти кажа нещо....когато родителите се карат на децата си....те се озлобяват срещу тях....но това е времено явление.....та в момента ти си от страната на децата.....тоя път ще ме разбереш....уважавй по старите и да знаеш 5-бона са си 5- бона....не е малко пара сигурно и за теб......защо трябва да плащаш нещо което е 3000лв за 5000лв...?
                                В момента гориш.......но ще потръгнат нещата....направи си сметка за по нататък....и ако капарото си заслужава го жертвай.....мъжа трябва да знае и да губи......стига му това да се набутва с жените.....при колите трябва да е по внимателен, иначе става трагедия
                                .....из Евангелието на Боби.
                                Стига си го ял бре той е Прасе но подбира средата,ние сме прекалено разюздани и алкохолизирани за него.

---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:29 ----------

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                                ........."отъркал си козинката в алкантрата и си казал това е моята кола"...............ХА ХА ХААААААААА.........
                                Ех, тоя Боиии...много е духовит....и образен.
                                Това описание дето е праснал си го представих цветно и се хилих сама, като луда...........
                                Не злорадствай........

Comment

Working...
                                X