If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
.....даа..."Има ли живот на Марс и кара ли Прасе Педра?".
Кара, ама сега чакам да я обслужа, много комфортен автомобил.
Вчера вечерта излязох да видя дали всички светлини бачкат. Като я отворих таз кола и вътре по тавана като насветкаха една ламБи, то стана по светло от апартамента.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Тъщата е пЕкана.
А и аз не живея при нея.
Акумулатора със сигурност ще го сменя по някое време.
Kазах, когато ти дойде на гости....да бъдеш подготвен....колкото и да е пекана винаги има някъде сурова тема ....да знаеш.....и вземи я повози малко....на тях им харесват автобусите))
Маршрутката е обслужена.
Чаках адашЪТ да се върне от отпуск.
Малко се забави този път, но му прощавам. /Знаеше, че имам и други возила/.
Сменихме всички филтри, ремък, ролки, масло, водна помпа, един носач /и тези са скъпи/ и помпичката за чистачките.
Гумите бяха със сектретен болт, а нямаше ключ и се наложи разпробиване.
Адски е комфортна маршрутката.
Бобката беше прав, този двигател малко мъчно я влачи, но аз я сравнявам със 156 -цата все пак.
Но пък стъпва тежко и може да се кара бавно.
Седалка, видимост, управление, маневреност, осветеност, екстри.......абе много е добре.
Оправих си компа да е на Енгелийски, че и там са разни ъпдейти и си набих един диск за навигацията и сега всичко е ОК.
Много безаварийни километри с нея.
Адаша ти използва специален крем,антинапукопетин.С тази отпуска дето взе....как си успял да се вредиш
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Маршрутката е обслужена.
Чаках адашЪТ да се върне от отпуск.
Малко се забави този път, но му прощавам. /Знаеше, че имам и други возила/.
Сменихме всички филтри, ремък, ролки, масло, водна помпа, един носач /и тези са скъпи/ и помпичката за чистачките.
Гумите бяха със сектретен болт, а нямаше ключ и се наложи разпробиване.
Адски е комфортна маршрутката.
Бобката беше прав, този двигател малко мъчно я влачи, но аз я сравнявам със 156 -цата все пак.
Но пък стъпва тежко и може да се кара бавно.
Седалка, видимост, управление, маневреност, осветеност, екстри.......абе много е добре.
Оправих си компа да е на Енгелийски, че и там са разни ъпдейти и си набих един диск за навигацията и сега всичко е ОК.
Са веке моем те цаним за шофер га се опием дома да ни водиш.....
Comment