Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на миниван.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    ...някой спомена ли за Форд Транзит.....казах ви, че ще стигнете до автобусите......така е като чешате прасето....
    Аз му предлагам Волксваген Транспортер или Каравел с перденца))....ниска цена...разхода не от значение за него....става и ладов мотор да му хакне,ако има проблем....абе това е колата ....да си вози тиквите...
    Отново не си подготвен.
    Каравелето държи адски висока цена.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Отново не си подготвен.
      Каравелето държи адски висока цена.
      ))...a бе Руменчо, не се явявам на зрелостен изпит зада съм подготвен.....макар, че каравел има и на ниска цена, зависи от годината на пройзводство
      Откъде да те знам колко денги си заделил за покупка....но ще ти прпоръчам горещо в Чепръчане се продава една УАЗ-ка фургон вътре със седалки...може да ги направиш сгаваеми......ако търсиш нещо по луксозно на гара Чеканчево има доста запазена Латвия
      Желая ти успех при покупката....
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Това са ванове, микробусчета.

Хубави са, но чак толкова голям автомобил не ми трябва.
        Въпреки, че витото не е много голям.

Там имаше едно, каравеле май беше, на фолксваген е мнооого яка машина. Имах познат с такова и беше уникално, но държи много висока цена.

Погледни тогава и Мерцедес R320, седем местен, по-нисък и компактен, а Пощурелия надали ще го оплюе, че е дървен и му липсва комфорт.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

http://detstvoto.net/index.php?newsid=3057

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
            Погледни тогава и Мерцедес R320, седем местен, по-нисък и компактен, а Пощурелия надали ще го оплюе, че е дървен и му липсва комфорт.
            Това е скъп автомобил за мен.
            Имам възможност да си го позволя, но аз правя 6-7 хил километра на година!
            Колата стои пред блока и всеки сельо оставя боя по нея.
            Нямам сметка да купувам такъв автомобил.
            Пет работни дни стои да я пече слънцето, тъпо е да се дават толкова пари в този вариант.

Определено е добър този модел.

---------- Post added at 16:38 ---------- Previous post was at 16:36 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            ))...a бе Руменчо, не се явявам на зрелостен изпит зада съм подготвен.....макар, че каравел има и на ниска цена, зависи от годината на пройзводство
            Откъде да те знам колко денги си заделил за покупка....но ще ти прпоръчам горещо в Чепръчане се продава една УАЗ-ка фургон вътре със седалки...може да ги направиш сгаваеми......ако търсиш нещо по луксозно на гара Чеканчево има доста запазена Латвия
            Желая ти успех при покупката....
            Бобка, сипи си едно, отвори плейбоя и намести това, което е останало от мъжествеността ти с тази ръка, с която не докосваш чашата.
            К.М.

Comment

Румбааааа.....пак ли бе кака?!?!
              Ех, от както те познавам все нещо "закупуваш"....бИгачка.....КАРАванче.....комбЕ ....
              GTV 1.8 TS

Comment

Не четох всичко, но то не е и нужно.
                Ще ти кажа наблюденията ми от Ситроена на един приятел.
                Мотора му е 2.0 бензин. Направих му едно освежаване преди три години. Разглобих го, измих го и му смених само лагерите, семерингите, лек хонинг и сегментите. Регулиран му два дена клапаните и от тогава е на писта. Експлоатира се дивашки на тройна езда. Не е дал никакъв дефект.
                По принцип бягат от него, защото му е скъп ремонта на предницата. Около 600-800 лева.
                Въпросният ми приятел го прави в рамките на 40-50 лева, защото има акъл в главата. Бих казал как, ама не е много възпитателно.
                Минивана се превръща много бързо от пътнически в товарен.

Това е от мене!
                Успех с компотите!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Купува....домати от женският пзар купува.....само си чеша езика.....
                  В последно време забелязвам, че и нервната му система куца.....много е податлив на провокация....дано да не заема някой ръководен пост.....

Comment

Крайслер вояджер ?
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                    sigpic

Comment

Това е скъп автомобил за мен.
                      Имам възможност да си го позволя, но аз правя 6-7 хил километра на година!
                      Колата стои пред блока и всеки сельо оставя боя по нея.
                      Нямам сметка да купувам такъв автомобил.
                      Пет работни дни стои да я пече слънцето, тъпо е да се дават толкова пари в този вариант.

Определено е добър този модел.

---------- Post added at 16:38 ---------- Previous post was at 16:36 ----------

Бобка, сипи си едно, отвори плейбоя и намести това, което е останало от мъжествеността ти с тази ръка, с която не докосваш чашата.
                      То с една ръка не се хваща бе......трябват си две да се държи тоя звер....

Comment

Европските ванове, Фиат, Ланчиа и т.н. с мотор 2,0JTD (HDI), караш и се возиш, евтино и здраво окачване. Зафирка с 1,9JTD, тука вече истинско JTD, също прекрасен избор. Реното е варел, WV ептен не става и те така.
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

От всички ванове само зафирата е добра. Всичко друго са яки щайги.

Comment

Кат' те тегли към Рено купи си направо два Вел Сатис-а. Казвам два, щото нон стоп ще ти се налага да имаш донор, ама поне че се видиш у кола...и то каква!
                            www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                              Румбааааа.....пак ли бе кака?!?!
                              Ех, от както те познавам все нещо "закупуваш"....бИгачка.....КАРАванче.....комбЕ ....
                              Скучно ли ти е?

Кой точно познаваш, знаеш ли?

---------- Post added at 05:55 ---------- Previous post was at 05:53 ----------

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                              Европските ванове, Фиат, Ланчиа и т.н. с мотор 2,0JTD (HDI), караш и се возиш, евтино и здраво окачване. Зафирка с 1,9JTD, тука вече истинско JTD, също прекрасен избор. Реното е варел, WV ептен не става и те така.
                              Сподели сега нещо и за Форд, S-max или галакси?

Споделям напълно твоето мнение за евровановете.
                              К.М.

Comment

Сподели сега нещо и за Форд, S-max или галакси?

Споделям напълно твоето мнение за евровановете.
                                Имах Галакси 1.9 тди 2003 год лъзнах го за 5500лв за 15 мин В интерес на истината тоя кофтор харчи много малко не беше се раздрънкал имаше 7 места.Като му туриш един чЕп вдига 180км без грижа Малко клати по завойчетата..ама тая каляска няма как да не клати Климатроника охлаждаше добре. Мисля офертите за такъв ван са Зафира която е по малка но задължително с талянския матор. Или Галакси,Алхамбра и Шаран.
                                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
                                X