+ 1 глас за Фиата или Вояджера
Известие
Collapse
No announcement yet.
Избор на миниван.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеДобра е, но надхвърля бюдежета.
Предложението на чистача, за мен е добро....ама ти плащаш и си в правото на избор....
---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:48 ----------
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЗафира.
---------- Post added at 10:57 ---------- Previous post was at 10:54 ----------
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеДа, пропуснах условието да е седемместен.
Тоя двигател не беше ли калпав?По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Бюджета са една кола са парите до като я подкараш.
И аз мога да докарам кола , която да стъпи на 1200-1500 евро, но като сложиш всички последващи разходи и надхвърля 5-6 000 и за какво?...
Да возя на бабата тиквите и кратуните..
Огледах се във ФИАТа.
Жената ще ме стреля с новата пушка.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеБюджета са една кола са парите до като я подкараш.
И аз мога да докарам кола , която да стъпи на 1200-1500 евро, но като сложиш всички последващи разходи и надхвърля 5-6 000 и за какво?...
Да возя на бабата тиквите и кратуните..
Огледах се във ФИАТа.
Жената ще ме стреля с новата пушка....ако може и бабата я сложи в ремаркето, за да не ти надува глаата по време на път ще е екстра.....па и теглича,ако е дефектен.....направо песен
))
Last edited by Бобби; d.m.y г., 17:39.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеА бе я си вземи едно ремарке, сложи един теглич на алфата и си ти......оти се занимаваш с глупости.....ако може и бабата я сложи в ремаркето, за да не ти надува глаата по време на път ще е екстра.....па и теглича,ако е дефектен.....направо песен
))
Ще идват племенничките с балдъзата и ще станем много хора.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Добре че не живеем по на изток, тряаше да купуваш автобус.
Некъв шейх се разхождал в градината си с един гост, по едно време спира един автобус и почват да слизат някакви баби.-Екскурзианти ли - питал госта.-А не, тъщите ми идват на гости.
Смятай що буркан, тикви и бостан щяха да носят.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеДобре че не живеем по на изток, тряаше да купуваш автобус.
Некъв шейх се разхождал в градината си с един гост, по едно време спира един автобус и почват да слизат някакви баби.-Екскурзианти ли - питал госта.-А не, тъщите ми идват на гости.
Смятай що буркан, тикви и бостан щяха да носят.
Они, шейховете, затова са богати. А, не щот имат кладенци!Lexus IS200
Comment
-
Въпроса е решен. Купих един Фиат. Улезе или как се казава там. 2.0 бензин мотор на 213 000 км от един германец.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеВъпроса е решен. Купих един Фиат. Улезе или как се казава там. 2.0 бензин мотор на 213 000 км от един германец.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеЕми браво чичо Иво,добър избор,особено ако е стария 8 клапанов мотор на Пежо,нема чупене тва говедо,а и търпи газчица.Ела някой ден да го видим.................
Такъв правих на един приятел, който освен М10Д не знае друго масло. Четвърта година вече се опитва да го строши, ама не мърда. Салона е като гледан от педант германец. Ходовата част е сменена и има ТЮВ или както му казват до октомври 2015 година, тоест е стегнат. Проблем има в двигателя. Поне той така твърди, защото сутринта му е изпушила бял пушек при палене. От сервиза са му казали, че е гарнитура на главата. Това все по негови показания. по-скоро ми се струва, че премята жена си, защото веднага си е взел нов. Не иска мръстният фашист да смъкне от цената. Иска си 1 000 евро на ръка. Вместо да смъкне от цената, идиота купи за 235 евро чаркове за ремонта, плюс туба с масло, прибави и четири зимни гуми с джанти( поизтъркани, ама стават все още), но не пожела да смъкне и пфенинг. На мен добре ще ми дойдат ремъци, ролки, водна помпа и гарнитура за главата, заедно с масло и филтър, ама не мога да схвана каква му е на него далаверата. Явно нещо с данъците.
Така , че машинката ми стъпва на 3 000 лева и с още 1 000 мисля да тръгне в движение.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment