Първоначално публикувано от RUNNING WILD
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Поредното полицейско бездействие или "...виновно е обществoто"
Collapse
X
-
sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеМи, щото е нормален човек и иска да живее в нормална държава. Затова си образуваме нерви и по-големи проблеми ще си образуваме щом трябва. Ти през това време чакай някой да почне да хвърля лимонки, ама и тогава ще го гледаш от вкъщи по телевизора, в това съм сигурен.
Много хора смятат, че България ще тръгне нагоре, когато не остане нито един от поколенията, закърмени през социализма и явно са прави.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Няма нищо сложно цялата агитка в районното, описване на щетите и после общественополезен труд.Примерно копаене на канал дълбок един бой и дълъг до майната си.
Комунизмът имаше някои добри попадения. Може да е уродлива идеология, но и демокрацията ни е същата. Т.е. докато средностатистическият българин е тъп гьон все тая.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
имам усещането че се ходи на мачове да се троши да се вика да се чупи,и ако можеш евентуално да разбиеш мутрата на някой и другите да те видят че си битка да го обсъждат колко си лош,това им дава стимул за нови подвизи и ги зарежда с адреналин тия изцепки,за тях ние сме скучни мишки който са ненормални че не ходят по мачове да си каляват имената,убеден съм че не могат да изброят състава в отбора си или да ти рецитират историята му по години,абе има отпор,снимат ги с фотоапарати правят им досиета,снимат ги с камери и не ги пускат,проверка за алкохол,съдят ги за хулиганство,преди мач ги викат да се подписват,имат забрани за посещение на спортни мероприятия,всъщност тия хора са опасни на вън не като са на стадиона така се получава реално за гражданите,лошото е че хората им се стряскат вместо да се дигне рейса и да ги изкривят вътре един ще бие с бастуна друг ще хапе с кастанетите,повечко бой и унижение системно и непрекъснато и ще стане,послушното куче е битото куче,верно има е пердета дето не става ама тях някоя жена ги вкарва в релси съм забелязал тихо и мирно,преди 2 години набих един лумпен от Левски прослувутите София Запад прави се на мъж вика пиян замерва хората заплашва в едно кафе обръща маса и кво ли не,свиня тотална чак ме плашил с хора кво щело да стане,стана не излиза 10 дена от тех,според мен малтретираите ги не им се оставяйте да ви развалят деня те това заслужават ако не ги спрете вие ще ви мачкат и ще развалят деня и ще унижават други хора или вас.
---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:45 ----------
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеНяма нищо сложно цялата агитка в районното, описване на щетите и после общественополезен труд.Примерно копаене на канал дълбок един бой и дълъг до майната си.
Комунизмът имаше някои добри попадения. Може да е уродлива идеология, но и демокрацията ни е същата. Т.е. докато средностатистическият българин е тъп гьон все тая.
Comment
-
Суско и Руменчо говорят за реалностите, за което ги подкрепям.
Мнението на всичко други колеги имат пожелателен характер, което също одобрявам, защото така трябва да бъде, но реалностите са различни.
Полицията е тотално объркана от промени и неадекватни заповеди на началниците.
Трудно е за хората в днешни времена да бъдат човеци.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеМного хора смятат, че България ще тръгне нагоре, когато не остане нито един от поколенията, закърмени през социализма и явно са прави.
Тогава ще останат само лумпени като тези спрягани в темата, в момента образованието и възпитанието липсва.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение.......sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеКолега, за теб трябва да измислят специална клавиатура и 50% от нея да са клавишите "shift" и "." Демек и двата да са колкото кутия от цигари, та отвреме навреме да ги натискаш по невнимание с длан.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеКолега, за теб трябва да измислят специална клавиатура и 50% от нея да са клавишите "shift" и "." Демек и двата да са колкото кутия от цигари, та отвреме навреме да ги натискаш по невнимание с длан.
---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 21:01 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЩо бе, на мен ми помага да си развивам логическото мислене.А в предишния му пост дори забелязах няколко запетайки и въпросителна.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеА бе Николай, чак пък да си толкова заблуден?
Тогава ще останат само лумпени като тези спрягани в темата, в момента образованието и възпитанието липсва.
Преди няколко години карах един австриец из София. Както си карам на път с предимство изскочи някаква пикла и ме засече супер грубо. Набих спирачките, едва спрях, но задната кола ме подпря леко, а онази дето ме засече помисли помисли и си замина. Ние с онзи дето ме удари отзад слизаме, почваме да се разправяме - аз защо съм спрял, той защо не пазил дистанция и т.н. Австриецът както си седеше на предната седалка веднага беше намерил лист и молив и беше записал номера на онази дето предизвика катастрофата. Вика ми, тя предизвика катастрофата, ето й номера, даваш го на полицията да я намери и тя трябва да си плати щетите, щото е виновна. Веднага почвам да му обяснявам как това е България и това тук не работи... Ама всъщност как да работи като нищо не правим, за да заработи. Криво разбрана ни е демокрацията.
Comment
-
И да се обадиш кво?Хората си имат работеща система и разчитат на нея.Ако е моя работа да раздавам правосъдие полицията за какво е.Всички знаят че циганската махала във Варна е свърталище на дилъри и сводници.Под носа ми е дето се вика.Дилъра си продава пред денонощния магазин, полицаите си пият среднощното кафе и си лафят с него.На кого да се обадя.
А и да допълня те хората там са си и с друг манталитет сами си го пазят и се контролират.Преди години като работех в един хотел си седя на служебния вход и пуша.Ипо навик запартих цигарата към кошчето ма не уцелих.Едни минаващи германци или поне немскоговорящи ми направиха забележка и потънах в земята от срам.Ний сме друга бира.И да пазя другите не пазят.Чопли семки долу на пейката икато му кажеш вика нали има циганки каква им е работата, аз за какво плащам данъци.Безнадежно е просто.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:48.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеДоко, ти да ни мислиш, че средностатистическия немски гражданин е по-образован, по-грамотен или по-умен от Митко от Варна? Сигурно си мислиш, че всичките бюргери са някакви академици. Да, ама не. Изобщо не са по-способни или по-безгрешни от нас. Просто средностатистическия немец, французин и т.н. западняк никога няма да си каже, че така описаната ситуация с трамвая не го засяга и карай да върви. Като опрял ножа до кокала, тогава ще мятаме лимонки, но сега няма да си мръднем пръста. Ето това е голямата разлика между соц. възпитаниците и останалите.
Преди няколко години карах един австриец из София. Както си карам на път с предимство изскочи някаква пикла и ме засече супер грубо. Набих спирачките, едва спрях, но задната кола ме подпря леко, а онази дето ме засече помисли помисли и си замина. Ние с онзи дето ме удари отзад слизаме, почваме да се разправяме - аз защо съм спрял, той защо не пазил дистанция и т.н. Австриецът както си седеше на предната седалка веднага беше намерил лист и молив и беше записал номера на онази дето предизвика катастрофата. Вика ми, тя предизвика катастрофата, ето й номера, даваш го на полицията да я намери и тя трябва да си плати щетите, щото е виновна. Веднага почвам да му обяснявам как това е България и това тук не работи... Ама всъщност как да работи като нищо не правим, за да заработи. Криво разбрана ни е демокрацията.
Парадокс, нали!?
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеИ да се обадиш кво?Хората си имат работеща система и разчитат на нея.Ако е моя работа да раздавам правосъдие полицията за какво е.Всички знаят че циганската махала във Варна е свърталище на дилъри и сводници.Под носа ми е дето се вика.Дилъра си продава пред денонощния магазин, полицаите си пият среднощното кафе и си лафят с него.На кого да се обадя.
А и да допълня те хората там са си и с друг манталитет сами си го пазят и се контролират.Преди години като работех в един хотел си седя на служебния вход и пуша.Ипо навик запартих цигарата към кошчето ма не уцелих.Едни минаващи германци или поне немскоговорящи ми направиха забележка и потънах в земята от срам.Ний сме друга бира.И да пазя другите не пазят.Чопли семки долу на пейката икато му кажеш вика нали има циганки каква им е работата, аз за какво плащам данъци.Безнадежно е просто.
Преди много години, още когато вилно селище "Елените" бе хит, имаше дискотека известна като "Анимационна зала", мой приятел бе портиер-охрана, пред входа докато приказвахме двама немскоговорящи клиенти си разкопчаха бомбониерите и почнаха да се облекчават на три метра от нас един до друг, естествено моя приятел им срещна главите и малко се позамаиха, но все пак се облекчаваха пред доста хора, и не бе много лицеприятно. Та изобщо не ми хвалете западните прасета, сега не е по-различно, същите свине са тук заедно с децата си..Last edited by Доко; d.m.y г., 01:32.
Comment
Comment