Известие

Collapse
No announcement yet.

Подарявам три мяукащи сладура:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[Не знам дали знаете, но много от бездомните котки умират от котешки спин и от хемофилия, а с тях се заразяват най често при битки (при мъжките най често).
    Кастрацията по принцип удължава живота на животните, по ред причини и не може да се свърже с психологическата реакция при хората.
    Кастрацията е вид превенция на безмислено размножавана при животните, да не го гледаме Митак само от към лошата страна (в крайна сметка и такава има)-защото иначе гледаме убити, размазани котки, кучета и т.н.
    Няма лошо в кастрирането, няма лошо и в това да не се кастрират животните-стига стопанина да полага грижи и да има отговорност към тях.
    Лично аз смятам, че трябва да има кастрация на циганите, не че това е правилно, ама и аз съм грешник
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Имах котка, 8 години, умря при операция на пикочния мехур.Тогава осъзнах че домашния ми любимец,е прекарал целия си живот между четири стени, не е бягал из градинките, не е гонил мацки и т.н.Бях го олрекъл на затвор, колкото и да го обичахме и глезехме.От тогава не искам домашни любимци.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Абе човешките деца дето са изоставени да не би да ги кастрират бе.

Лейче донес ми Рижко - лично обаче.
        Ееее Митак...къде спомена сега това име Рижко... Имаше и такъв....4 бяха, но него не успяхме да го опазиме...макар и два дена да се борихме....но умря. Колко рев изревах за него....пффффф..
        Сега останаха тези тримата...Бежко, Сивчо и Шарко.
        GTV 1.8 TS

Comment

Е Бежко значи....ма лично ми го денеси.Щи обясня що кат додеш.

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            [Не знам дали знаете, но много от бездомните котки умират от котешки спин и от хемофилия, а с тях се заразяват най често при битки (при мъжките най често).
            Кастрацията по принцип удължава живота на животните, по ред причини и не може да се свърже с психологическата реакция при хората.
            Кастрацията е вид превенция на безмислено размножавана при животните, да не го гледаме Митак само от към лошата страна (в крайна сметка и такава има)-защото иначе гледаме убити, размазани котки, кучета и т.н.
            Няма лошо в кастрирането, няма лошо и в това да не се кастрират животните-стига стопанина да полага грижи и да има отговорност към тях.
            Лично аз смятам, че трябва да има кастрация на циганите, не че това е правилно, ама и аз съм грешник
            Кастрацията си е скопяване и при човека и при животните. /Човекът е животно, бозайник/
            Последното изречение от поста ти е върхът на простотията и еманация на проблемите, които имаш със собственото си либидо.

---------- Post added at 17:09 ---------- Previous post was at 17:08 ----------

Е Бежко значи....ма лично ми го денеси.Щи обясня що кат додеш.
            Ще го сложите да спи между вас ли?

---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:09 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Тези сладурчета са плод на човешката намеса в природата и не правим нищо добро за тях ако продължаваме неестественото им развитие.
            Ето това е истината, но все пак ние сме хора и изпитваме жал.
            Освен, че изпитваме жал, често разполагаме с достатъчно време да се занимаваме с подобни неща.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

---
              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:50.
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Сусе не са прави на улав.Колкото до мангалите нечовешко е да се кастрират.В момента съм зарязал корабите и съм се отдал на магьосничество - със щракане на пръсти ще ги прая гейове.

Comment

---
                  Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:50.

Comment

Той беше неуспешен опит, другите няма да пеят.

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                      Добре де! Според вас са плод на инвитро или содомия?
                      Тия котки от хилядолетия еволюират в градски(селски) условия. Кое точно е неестественото тук? Нямам впечатление да има сврьх популация като при кучетата. И за това си има причина. Те са в естествената си среда.
                      Прав си, но на какъв живот обричаш котенца не научили нищо от майка си.
                      Сигурно ще се гримират и ще си правят педикюр.
                      К.М.

Comment

Абе вие полудяхте ли....дайте да намерим дом на тези сладури...какви са тези дебати.....
                        GTV 1.8 TS

Comment

Много хуманно...браво!
                          Котенцата се дават като навършат 45 дена...не по рано!
                          Кастрацията се извършва едва при 10мес. възраст, не по рано!
                          Имунизират се на 60 ден..първа имунизация и 20 дена по-късно втора имунизация.

Кастрирането е мн-добър подход, мъжките не маркират, не се разгонват, не търсят женски, не бягат. Малко наддават и трябва да се следи за това.

Най-често мъжки имат проблеми от некачествена храна...евтини гранули!

п.с Съгласен съм за циганите, една кастрация ще реши мн проблеми.
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Еми що не пробваш в магазините за домашни любимци.Виждам съм табла с безплатни обяви в тях.Аз ако наистина искам, по Еконт ли ще ми го пратиш.

Comment

Еми що не пробваш в магазините за домашни любимци.Виждам съм табла с безплатни обяви в тях.Аз ако наистина искам, по Еконт ли ще ми го пратиш.
                              Ще ти го изпрати по мен.

---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 17:43 ----------

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                              Абе вие полудяхте ли....дайте да намерим дом на тези сладури...какви са тези дебати.....
                              Права си.
                              Тъпо е да се дискутира тук.
                              К.М.

Comment

---
                                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:51.

Comment

Working...
                                X