Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв хейтър ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
    Кво викаш?
    цитирам теб: " и да обясняваш какви сме тъпаци, щом не пазаруваме от Ауто Италия"
    та мисълта ми беше къде казах че сте тъпаци щом не пазарувате от АИ??
    цитирам мен: "..ей тези които не четат като теб нарекох както нарекох.."
    ясно, четеш, ама мислиш ли над това което четеш???
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Убих 40 минути с тая тема.
      А бе да си призная, карам си алфите от 15 години до днес, ама си имат кусури. Особено от 156 насам.
      Най-безпроблемната алфа за мен остава 164-ката ,
      въпреки че моя селеспиид го имам от 8 години и, освен първоначалните набутваници ,заради мотора и калпавите майстори на следващите купени от мен ,други проблеми май май реално не е имала...ааа селе-то поправено при Добри, един два дадчика ( единия го взех от фиорето ) от дизела дет още го продавам и виси в един гараж си взех ( без пари ) лагери за главините отзад, накладки съм сменял, едно каре ( сега друго се е разтракало ) , два пъти съм рециклирал носачите ( нови не съм купувал )... а бе май май освен двигателите, за друго пари много не съм давал . Да не кажа, че почти не съм . Ама и аз не съм пазарувал в АИ, ами .... май никъде :)
      Един избирач за селеспиида от АЛАуто 400 лева, но след като се оказа, че поблема не е у него, го върнах и ми върнаха паричките.
      Сега тече масло ( от 4 години ) от гарнитурата на маслената помпа ( няма гарнитура ) , то доливам като откачен и следя нивото на маслото , ама това кога ще го оправя не знам. Като се сетя колко работа е нямак не ми се занимава .
      Аааа вариатора сменявах ... пак без пари в ал.ауто. Може би не ми се вижда скъпо, щото пари не ми искат никъде , ни за части, ни за работа.

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Ааайде и аз да се обадя.

Първо искам си награда, защото изчетох цялата "интересна" тема от начало до край.

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
        А ако това се случи на някой от нас, сигурно ще пометне:
        http://c6owners.org/plugins/forum/fo....php?7957.post
        Имаме си идея ние тука що са течове в купето, смени /разбира се, че мълчешката/ на скоростни кутии, угасяне на фаровете при 140 по магистралата-някой решил, че тая марка може и без реле на фаровете и са през бушон, щайга, която не може да вдигне повече от 100 и не може да падне под 9/100 нафта, повредени помпи хидравлики... И т.н. Но требе си нареждаме колите и то защо? Като тръгнем да ги продаваме да няма койд а ни даде по 1000 лв за тях.
        Да караш хидропневматичен Ситроен от висок клас е несравнимо удоволствие, но и скъпо!!! Горе-долу като с Алфите е работата там. Участта им като марка също прави паралел с това на нашата любима марка след като Пежо ги купува и с лека ръка унищожава почти век славна история на марка, която винаги се е опитвала да е символ на авангард и нестандартни решения. Въпросната кола (ц6) е нещо като зле направен космически кораб. Излиза на пазара като труп. Точно както много други модели от най-различни марки. Между другото, фаровете на 156 също се пускат без реле... Много хора точим зъби някой ден да можем да се докопаме до подобен неоценен модел. 159 също е сред тях. Страхотна кола наказана от пазара...

А по темата за хейтърите... хаха, много ги е яд хората. За всичко и по принцип, просто ей така. И с Алфите ги е яд и с жените им ги е яд... Когато не попаднат (защото не търсят) на стойностен екземпляр ги е яд. До като нямат Алфа им текат лигите... Когато си купят такава, не знаят как да я оценят. А то Алфата е просто нещо: или я чувстваш или не. Аз си измислих преди време един лаф "Всички се раждаме Алфисти. Просто някои никога не се усещат, а други много късно..." И няма как да не е така, ако ти харесва "симфонията" на един темпераментен двигател, ако ти харесва поведението в завой, ако ти харесва визуално как изглежда когато я паркираш, когато отвориш вратата, когато седнеш и всичко си е на точното място... как да не си Алфист. Има и други коли ама ... не са Алфа Ромео. Оня тръгнал да ми прави сметка тази част, онази част... Като ти трябва отиваш, купуваш, сменяш и пак караш. Какво ме занимава с глупости. Алфата е усещане, начин на живот, дух, вирус, не се описва с думи, още по-малко може да се сравнява с евтината версия на немска кола за простолюдието. Алфа Ромео е за ценители, за ентусиасти, за естети. Купуваш чувството да можеш да караш това, което душата ти иска, а ти трезво си осъзнал след избор сред толкова много други коли.

Аз си паркирам Алфата оня ден и минава малко детенце с баща си. И детето сочи моята кола и казва: "татко, татко, виж каква кола, искам такава кола..."
        Децата на 2-3 годишна възраст не разбират от кори за 900лв. Ама усещат, истински са, не лъжат. Щом малкото дете я вижда... щом на пешеходната пътека хората минават, а ми гледат червената Алфа... за какво да си говорим, какво да ти кажа ... Няма да го разбере хейтъра. Той си иска друго.

Айдееее и аз се обадих.
        145 QV Selespeed
        GTV 2.0 TS ´01

Comment

• Първоначално публикувано от 145selespeed Покажи съобщение
          ...
          Виртуално ти стискам ръката!

Comment

• Първоначално публикувано от 145selespeed Покажи съобщение
            Ама усещат, истински са, не лъжат.
            Евала. Добре е все пак, че освен помията да си остава помия и пичовете си остават пичове...

Comment

• Той и тъста ми обикаля колата от както я имам и я гледа с подозрение, ма оня ден седна в нея и като излезе рече - "искам такава".
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                Той и тъста ми обикаля колата от както я имам и я гледа с подозрение, ма оня ден седна в нея и като излезе рече - "искам такава".

И моята тъща много я харесва Ама......

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  И моята тъща много я харесва Ама......
                  Като си взема 166FL или 159 tI автомат и може да му я дам тази да я кара веднъж в месеца по 30км, щото той толкова кара.
                  После може да я дам на щерката, щото ще и като нова.
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• И отново стигнахте до извода, че са страхотни.... на гледане
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      И отново стигнахте до извода, че са страхотни.... на гледане
                      И за каране стават
                      145 QV Selespeed
                      GTV 2.0 TS ´01

Comment

Working...
                      X