Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв хейтър ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какъв хейтър ..

Като повечето бивши "Алфисти" и тоя нарежда Що тия дето карат други марки не плюят после, какво сме такова племе да го ева ..
    Attached Files
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Има си мнение човекът и то не е много далеч от истината.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

То неможе да си купиш кола за 2000лв. при положение реално че струва 4000лв. и да си мислиш че си нае*ал дявола.. и после ама що се чупи толкова...
      155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Първоначално публикувано от reloading Покажи съобщение
        То неможе да си купиш кола за 2000лв. при положение реално че струва 4000лв. и да си мислиш че си нае*ал дявола.. и после ама що се чупи толкова...
        Не е случаен фактът, че АР струва много като нова и малко като стара.
        Рено например струва малко като стара, но тя си струва малко и като нова.
        К.М.

Comment

хахаха, това съм аз, в смисъл моя профил, обаче и някой друг го ползва, и не мога да разбера кои, постоянно пише някви заплахи към хората и не мога да разбера какво става,не бих нареждал така АР при положение,че още карам такава.
          Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Алфа е кола със скъпа поддръжка, който не е наясно с това и прави скрападжийски работи за 5 лева никога няма да се види в кола! Eй сега съм си поръчал 2 носача за 500лв(на дребно) на 15 годишната Алфа и съм най-големия!! Вариаторчето - ново 300кинта, Фаровете - нови 300кинта, Радиаторите - нови и т.н. и т.н. Нека да е 15г барака ще и пусна тия дни и амортисьори отзад и съединител комплект.
            sigpic

Comment

няма стара кола всичко е подръжка,материалите от който е направена една кола се рециклират до безкрай,хората ходят с 100 годишни автомобили на паради,колата остарява когато на тебе ти омръзне.

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                хахаха, това съм аз, в смисъл моя профил, обаче и някой друг го ползва, и не мога да разбера кои, постоянно пише някви заплахи към хората и не мога да разбера какво става,не бих нареждал така АР при положение,че още карам такава.
                Сега видях - дано да е така както го обясняваш. Писна ми от хора дето изливат помия по марката вкл. и във форума и аз се базикам, ама някои прекаляват. Чакай да се изгъзаря със старата барака, че нещо се наех
                Attached Files
                Last edited by code; d.m.y г., 20:43.
                sigpic

Comment

ами така е, аз коментар във вбокса съм писал 2 пъти и то преди 2-3 години.Някое хакерче ми е взело паролата понеже е 4 цифрена и лесно се краде и пише коментари, и постоянно ми пишат някви хора отговори на съобщения или коментари които не съм писал.
                  Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                    Сега видях - дано да е така както го обясняваш. Писна ми от хора дето изливат помия по марката вкл. и във форума и аз се базикам, ама някои прекаляват. Чакай да се изгъзаря със старата барака, че нещо се наех
                    Мъни го тоз кърпел бре
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                      ами така е, аз коментар във вбокса съм писал 2 пъти и то преди 2-3 години.Някое хакерче ми е взело паролата понеже е 4 цифрена и лесно се краде и пише коментари, и постоянно ми пишат някви хора отговори на съобщения или коментари които не съм писал.
                      Кликни на "забравена парола" и си я смени.
                      Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

Алфа е кола със скъпа поддръжка, който не е наясно с това и прави скрападжийски работи за 5 лева никога няма да се види в кола! Eй сега съм си поръчал 2 носача за 500лв(на дребно) на 15 годишната Алфа и съм най-големия!! Вариаторчето - ново 300кинта, Фаровете - нови 300кинта, Радиаторите - нови и т.н. и т.н. Нека да е 15г барака ще и пусна тия дни и амортисьори отзад и съединител комплект.
                        Alfa е кола с честа поддръжка.
                        Изобщо не и е толкова скъпа поддръжката.
                        Поскръцва, поклаща, ама се свиква.

БЪзикам се пише с Ъ.
                        Внимавай с употребата му, означава бъркам си, бъркам ти, отзад.
                        Изполвай класическото шегувам се.
                        Тъпо е да даваш толкова пари за части, така алфата не става уникален автомобил, нито пък и вдигаш цената.
                        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          Alfa е кола с честа поддръжка.
                          Изобщо не и е толкова скъпа поддръжката.
                          Поскръцва, поклаща, ама се свиква.

БЪзикам се пише с Ъ.
                          Внимавай с употребата му, означава бъркам си, бъркам ти, отзад.
                          Изполвай класическото шегувам се.
                          Тъпо е да даваш толкова пари за части, така алфата не става уникален автомобил, нито пък и вдигаш цената.
                          "Внимавай" , "използвай" - не ми давай наклон, нали знаеш твоите мнения откъде ми минават, пиши на(дразни се с) някой друг Знам какво ще ми кажеш.
                          Last edited by code; d.m.y г., 22:04.
                          sigpic

Comment

"Внимавай" , "използвай" - не ми давай наклон, нали знаеш твоите мнения откъде ми минават, пиши на(дразни се с) някой друг Знам какво ще ми кажеш.
                            Загрижен съм за теб.
                            Не е еднозначно да си тъп и прост.
                            Искам поне да не изглеждаш прост.
                            К.М.

Comment

Тролче ... в случая ти си смешен ,тъп и прост... понеже ни най малка представа си нямаш за какво става на дума с тези цени за части ... обиждаш човек който с това си вади прехраната да ремонтира точно тези "боклуци" и че има хора които дават тези пари за части не значи нищо от горе изброените обиди ... по скоро говори лошо за теб че си с комплекси и си някаква дребна душичка която нощно време се чуди с кой за какво да се заяде , намери си работа или ако имаш семейство му обърни внимание на него и се радвай на своя живот ..
                              Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                              Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Working...
                              X