Известие

Collapse
No announcement yet.

"Западните умиротворители 4"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Айде бе
    А аз си мислех, че е закопан ключа някъде още в древността.
    Въпросът е, че агресията на исляма е създадена от великите сили и те я поддържат с назначените там диктатори. А, сега искат с война да ги махнат.
    Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 16:30.
    Lexus IS200

Comment

Айде бе
      А аз си мислех, че е закопан ключа някъде още в древността.
      Е па я кажи да чуем.....
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Умиротворяване до упокояване.

Между другото сирийците не са араби.

Така е ! Освен това сред тях има и не малка християнска общност, а и... не са ни много далечни роднини... не ми се рови да търся линкове към ДНК изследвания, за да докажа последното.
        Имам една позната, която се върна в България след 20 годишно пребиваване в Сирия. Тя каза, че "бунтовниците" са обикновено наркомани, криминални типове и обикновени отрепки... Не мисля, че сирийския народ заслужава тази война !

---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:00 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
        Е па я кажи да чуем.....

Не го настъпвай по сакатото копитце... ще се оплете

Всъщност, Сусето едва ли знае, че древното име на Македония е било... Палестина...
        bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
          Така е ! Освен това сред тях има и не малка християнска общност, а и... не са ни много далечни роднини... не ми се рови да търся линкове към ДНК изследвания, за да докажа последното.
          Имам една позната, която се върна в България след 20 годишно пребиваване в Сирия. Тя каза, че "бунтовниците" са обикновено наркомани, криминални типове и обикновени отрепки... Не мисля, че сирийския народ заслужава тази война !
          Никой народ не заслужава война, но не заслужава и да бъде избиван от собствената си армия или от когото и да било другиго.
          Аз съм убеден в това, че атаката с газ не е дело на управляващите, но все таки за да се случват такива работи в една държава, означава, че нещо сериозно куца в нея и след като властите са неспособни да се справят, следва да бъде приложена външна сила, като крайна мярка.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Никой народ не заслужава война, но не заслужава и да бъде избиван от собствената си армия или от когото и да било другиго.
            Аз съм убеден в това, че атаката с газ не е дело на управляващите, но все таки за да се случват такива работи в една държава, означава, че нещо сериозно куца в нея и след като властите са неспособни да се справят, следва да бъде приложена външна сила, като крайна мярка.

Не е чак толкова трудно едно "куцане" да се уреди от вън... ако има интерес.
            bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
              Не е чак толкова трудно едно "куцане" да се уреди от вън... ако има интерес.
              Това е абсолютно вярно, за съжаление.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Хаха, абсурд!
                Ти ходил ли си в Сирия, или в Ирак?
                Разсипаха тези държави.
                Разсипаха ги неграмотници като теб, които грам не познават арабския свят и в тъпанарското им съзнание са само молове и форуми.
                После първи ще ревнете.
                Много са хубави тези държави ама друг да живее в тях. Чудно ми е защо емигрантите от цял свят гледат към Запада, а не към Близкия Изток, Венецуела, Куба или Северна Корея. Сигурно има някаква причина, но аз не мога да разбера каква. Вероятно щото там има "демократи" и не се налага да си търсиш детето като тези от снимката.
                Attached Files
                2014: Deutschland über alles

Comment

http://bezpartien.com/%D1%81%D0%BA%D...82-cnn-%D0%B7/

време беше подобно признание да стане факт!

повечето от емигрантите които тръгват назапад са грубо казано прости хора и стават черноработници без личен живот.

а относно снимката, искате ли да ви покажа доста по-стряскащи, предизвикани от "миротворците" САЩ и Израел? То и тази е предизвикана от тях.
                  по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщение
                    повечето от емигрантите които тръгват назапад са грубо казано прости хора и стават черноработници без личен живот.
                    Това е ясно, ама въпросът е защо го правят, а не си седят в собствените държави.
                    2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                      Това е ясно, ама въпросът е защо го правят, а не си седят в собствените държави.
                      Не отговаряй избирателно.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                        Щото пък тука имат личен живот, след работа за жълти стинки пият по една две бири пред кварталното магазинче и в къщи.И утре пак и пак, там поне печелят нещо.Имам един познат дето чисти метрото в Лондон и не ще да се връща.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Не прочетох темата изцяло, но тук някак си от това, което прочетох като мотиви, съм доста склонен да се съглася със сускрофа ( ако съм го разбрал правилно )
                          Според мен нито една държава НЕ може да се меси във вътрешните неуредици на друга такава. От къде на къде, ако в дадена страна се разрази вътрешно напрежение, ще ми идват ония американци и ще им дават наклон на х...я ???
                          Кой им дава правото да се месят във вътрешно-правни конфликти, които се отнасят за всичко друго, но не и за чужденците ?
                          Все едно утре в България ( не дай си Боже ) да стане гражданска война, веднага САЩ ще дойде да раздава справедливост... от къде на къде ?
                          Тия се мислят за номер едно на планетата и неглеят за чуждите природни богатства...злато, петрол.
                          Аз съм прост българин, но не приемам , когато
                          Пешо и Гошо се скарат в парка , да идва Корпуса за бързо реагиране и да налага правосъдие...В крайна сметка кои са те по дяволите ?
                          Може правно и да греша, да не съм прав, но не Америка е фактор, фактори са съда в Хага и Лисабонската стратегия .
                          Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 19:55.

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

А де, и аз не от вчера се чудя що САЩ се изживяват и се чувстват длъжни да раздават справедливост.Обаче преди доста време,още в началото на гражданската война, четох прогнозите на един / не беше българин/ който каза че ще се разиграе същия сценарий в Сирия както в Ирак.Ще ги обвинят в използване на хим оръжие, за да стъпят в Сирия, като целта е да се държи под око Иран зоедно с Израел.Дори имаше и позловещо продължение за война между Иран и САЩ и Израел, с последваща намеса на Русия и Китай.Зпървата част от прогнозите е факт, дано не е познал втората част.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              А де, и аз не от вчера се чудя що САЩ се изживяват и се чувстват длъжни да раздават справедливост.Обаче преди доста време,още в началото на гражданската война, четох прогнозите на един / не беше българин/ който каза че ще се разиграе същия сценарий в Сирия както в Ирак.Ще ги обвинят в използване на хим оръжие, за да стъпят в Сирия, като целта е да се държи под око Иран зоедно с Израел.Дори имаше и позловещо продължение за война между Иран и САЩ и Израел, с последваща намеса на Русия и Китай.Зпървата част от прогнозите е факт, дано не е познал втората част.
                              Русия и Китай кооперират ли се, Земята като планета става автоматично тяхна . Те останаха последните опоненти на псевдо-демократичната САЩ чието мото е живей на заем, за да се храним ние .

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ето ви едно мнение с което съм напълно съгласен.

http://podmosta.bg/syria/

А медиите оказват много голямо влияние и вече почти не гледам новините на бтв, като пример ще дам отразяването на новината за хим.атака на 21.08, когато бяха минали само няколко часа.Водещите новини бяха нещо такова:

БТВ-режима на Асад използва хим. оръжие!!!

Нова -в Сирия беше използвано хим.оръжие, все още не е ясно от кой.
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Working...
                                X