Ми верно е, но и правителството си трайка щото без ДПС падаааат и те така ислиямизират страната.Абе що турците не си ги прибират нали са една вяра, ми минават през цяла Турция и хоп... у назе.А Местан мисли за България, демек ако не ги вземем ЕС ще размаха строго пръст....какъв патриот.Тцъ,тцъ.
Известие
Collapse
No announcement yet.
"Западните умиротворители 4"
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеСпоред мен в много близко бъдеще България ще се бори за оцеляването си като нация.
Comment
-
Малко за размисъл (ако има с какво да се осъществи това действие) писано преди две хиляди години.
"..........ако обичате само ония, които обичат вас, каква награда ви се пада? Не правят ли това и бирниците?
И ако поздравявате само братята си, какво особено правите? Не правят ли това и езичниците?Last edited by fred; d.m.y г., 19:35.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от harpiata Покажи съобщениеА наплива продължава ли,продължава.Вчера покрай Резово граничните са хванали около 25-30 маймуни кандидат европейциДнес в София беше пълно с миризливи чернилки с български паспорти, демек европейци.
Между сирийците /ако са сирийци/ има много по-бели от нашите мангали и според мен по-читави и грамотни. Ако можехме да ги заменим щеше да е страхотно.
Comment
-
Сирийци са заловените.Разлика между тях и нашите манговци разлика не правя.Работил съм със сирийци и въобще не съм очарован от тях(освен от езика им)Казвали са ми,че черните сред тях са кюрди,иначе наистина има и по бели от нас и са светлооки
Comment
-
Comment
Comment