Първоначално публикувано от Бобби
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
има ли "клиенти" на sg-group
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениепаркинги и гаражи си е висаджийска фирма,а да спомена ли пазари "Север" който стопанисват пазарите там е още по-брутално не издават фактури и бележки...държавна фирма...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщениеПак го казвам, само да стане на мода отстрела на вреден дивеч в тая държава и... няма да намериш скоро мераклии да се правят на бабаити. Държавата е пълна с взели-дали дедовци с дулми в долапите, нали от такъв загина мой приятел, нищо, че заминавайки, успя да го напълни догоре...
Само те изгледа накриво на пияна глава, в миг решава, че ти си враг №1 на народа и си до там.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Аз имах един път спречкване с тези еУементи ЕнтелЕгентни. То историята съм я писал някъде из нета, и записи 3-4 бях постнал от разговорите. 2011 Декември началото , незнайно откъде ми намерили телефона ( актуалния ) и звънят та се късат. На непознати не вдигам, ама няма да забравя, че това беше на пожар повече от 10 пъти един след друг. Вдигнах им и се почна " Вие знаете ли, че..."
Викам - не знам, откъде да знам. Ставаше въпрос за дълг към Глобул от 2001 годино на стойност приблизително 500 лв .
Беше ми откраднат телефона от Бияд и до сутринта някой си говорил с Холадния и те така. Не помня точно подробности, но помня, че тия имаха един офис, по-точно централата им беше около театъра Иван Вазов . Та отидох си аз тогава , пуснах си жалба , в следствие на което сметката ми беше анулирана.
Отговора получих в писмен вид естествено, ама 10 години кой да го пази. Та раззвъняха се тия, заплашваха ме, кой какво е говорил не помня , но помня, че ги каних повече от 20 пъти да минат през нас. Обясних им точно какво има вкъщи, точно къде живея, залепен до пето районно , и че ще ги чакам .
Така и никой не дойде ,ама ме томрозиха около месец, месец и нещо ( до средата на 2012 ) Единия ден ги броих за два часа 156 обаждания. Бяха ми в блек листата .
Заплахите за физическа саморазправа не помня точно, щото след поредната им казах, да заповядат, но първия прекрачил прага на жилището ми ще го съсека с брадвата ( или нещо от сорта ) . След това заплахите минаха на следващото ниво - от сорта на, ще разтръбим из блока и всичките ви съседи ще разберат, че не си плащате дължимото, щели лепенки всеки ден да ми лепят по вратата (имало някакви, трудни за чистене ) , Щели да ходят след мен на всякъде . Тогава вече взе да ми писва и само казах, ако имат някакви претенции, очаквам призовка от съда и спрях да им вдигам. Малко след това се отказаха .
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеАз имах един път спречкване с тези еУементи ЕнтелЕгентни. То историята съм я писал някъде из нета, и записи 3-4 бях постнал от разговорите. 2011 Декември началото , незнайно откъде ми намерили телефона ( актуалния ) и звънят та се късат. На непознати не вдигам, ама няма да забравя, че това беше на пожар повече от 10 пъти един след друг. Вдигнах им и се почна " Вие знаете ли, че..."
Викам - не знам, откъде да знам. Ставаше въпрос за дълг към Глобул от 2001 годино на стойност приблизително 500 лв .
Беше ми откраднат телефона от Бияд и до сутринта някой си говорил с Холадния и те така. Не помня точно подробности, но помня, че тия имаха един офис, по-точно централата им беше около театъра Иван Вазов . Та отидох си аз тогава , пуснах си жалба , в следствие на което сметката ми беше анулирана.
Отговора получих в писмен вид естествено, ама 10 години кой да го пази. Та раззвъняха се тия, заплашваха ме, кой какво е говорил не помня , но помня, че ги каних повече от 20 пъти да минат през нас. Обясних им точно какво има вкъщи, точно къде живея, залепен до пето районно , и че ще ги чакам .
Така и никой не дойде ,ама ме томрозиха около месец, месец и нещо ( до средата на 2012 ) Единия ден ги броих за два часа 156 обаждания. Бяха ми в блек листата .
Заплахите за физическа саморазправа не помня точно, щото след поредната им казах, да заповядат, но първия прекрачил прага на жилището ми ще го съсека с брадвата ( или нещо от сорта ) . След това заплахите минаха на следващото ниво - от сорта на, ще разтръбим из блока и всичките ви съседи ще разберат, че не си плащате дължимото, щели лепенки всеки ден да ми лепят по вратата (имало някакви, трудни за чистене ) , Щели да ходят след мен на всякъде . Тогава вече взе да ми писва и само казах, ако имат някакви претенции, очаквам призовка от съда и спрях да им вдигам. Малко след това се отказаха .Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеА, замислял ли си се, че ако беше подходил с последната си репллика от началото, щяха да спрат още тогава
Що да не се позабавлява човек на гърба на наглите малоумници?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеАма така не е интересно.
Що да не се позабавлява човек на гърба на наглите малоумници?
Comment
Comment