Известие

Collapse
No announcement yet.

Колебания между 166 и 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е, Боби, коментираме едно поколение по-нови коли. То и за 124-ката така разправят, че била чук, ама е стара баба...

п.с. Поздрав за дизелджиите:
    http://www.unikalno.net/09/chist-mal...-pravi-s-nego/
    Last edited by Доко; d.m.y г., 20:32.

Comment

Не ми се иска да ставам досаден, но въпроса беше конкретен, свързан с избор между два модела с бензинови двигателя и както винаги ни в клин, ни в ръкав се включиха представители на мазутния отдел на форума да си хвалят собствените машини, а вече се върнахме и далеч назад във времето с други архаични машини.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Всичко зависи от това колко караш и къде.На мен 155-цата 1,8 верига по същия маршрут в София където сега карам и 2,4 жтд ми харчеше лято 9,5,зимата около 10,5,дизела сега ми харчи 7,5,като дойде зима ще видим колко е разликата.Ако караш много най-добрия избор е бензин с газ,или с метан.Аз карам на година личната кола м/у 10 000 и 12 000 км.
        П.С.Много е глупаво да се сравняват коли от 2 различни класа,защото са различни изначално като концепция!!
        Айде сега да споделим кой какво харесва повече-аз се чудя между а4 и а6?!
        Last edited by Flame; d.m.y г., 21:05.
        Alfa 155 1.7,1.8 ex
        Alfa 166 2.4 3 ex
        155 1.8 MY 95 sport

Comment

Отново тъпия стар спор дизел-бензин.....
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            Морфи не бъркай човека, окачването на 166 здраво и се справя перфектно по нашите лунни пейзажи, няма нищо общо със 156.
            Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
            +1 веднъж съм сменял горните(бяха оригиналните) и веднъж наскоро долните (също оригинални). За 15 годишна кола не е зле.
            Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
            Подкрепям! Правил съм тежък офроуд с Алфата, много пъти съм я удрял отдолу, но като погледнаха след това окачването, всичко беше бетон.
            Може аз да не съм разбрал добре... ако е така да си търся 166 автомат, че на 156 си е направо консуматив окачването, а в града автомата си е благинка
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Мда,и какъв е смисъла от този спор,никой не може да каже. Всеки си има мнение по въпроса и се опитва да обеди другата страна в това в което мисли.
              Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

Алфата е като красивата жена......на едни им харесва с големи цици, на други с по малки,на трети с вирната задница или тънка талия като 156)....няма начин да не си я купиш.......само не правете сделки по тъмно, за да не попаднете на някой травесстит)

---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:23 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                Защото колега, аз и сега мога да обоснова избора си да имам алфа без да изпадам в глуповата и сляпа фенщина.
                Я кажи нещо за разхода на Субарото....?
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  Алфата е като красивата жена......на едни им харесва с големи цици, на други с по малки,на трети с вирната задница или тънка талия като 156)....няма начин да не си я купиш.......само не правете сделки по тъмно, за да не попаднете на някой травесстит)

---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:23 ----------

Я кажи нещо за разхода на Субарото....?

Перфектен - 12.6/100 градско по борд компютър реално засичане от пълна до празно с около литър отгоре, все пак сравнявам с Алфата.
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                    Перфектен - 12.6/100 градско по борд компютър реално засичане от пълна до празно с около литър отгоре, все пак сравнявам с Алфата.
                    Добре е....чувал съм по стряскащи разходи за него.

Comment

Аз съм единственият в тази тема, който не спори бенз/дизел, а повтарям момчето да не си взема 2,0TS.
                      Ясно и точно. Ако дилемата беше между 2,5 и 2,4 щях да му кажа карай което ти е кеф
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

И аз искам такъв трактор.
                        Към колегата да си търси 2.5 или 3.0 ако иска бензин,разликата в разхода не е много по голям а динамиката е уникална.

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                          И аз искам такъв трактор.
                          Към колегата да си търси 2.5 или 3.0 ако иска бензин,разликата в разхода не е много по голям а динамиката е уникална.
                          3.0 е по добрия вариат,3.2 е наи добрия за 166.Но избора между двата варианта зависи повече от бюджета.
                          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Доколкото се е заформил спор, той е по-скоро газ - дизел, а не бензин - дизел Иначе и аз му казвах на човека , да не си взима вариантите с TS мотор не защото са бензинови, а защото са ужасно ненадеждни.
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Карам и дизел и бензин , много здрави и двете.....няма как да влезна в спора)

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                Карам и дизел и бензин , много здрави и двете.....няма как да влезна в спора)
                                Твоят TS е оригиналният, не недоразумението с ангренажния ремък и 16-те клапана.
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X