If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Твоят TS е оригиналният, не недоразумението с ангренажния ремък и 16-те клапана.
А бе 16 винтила...няколко пъти се качвах на нея.....и да ти кажа...много еластичен мотор....аз съм промит мозък....имал съм и баварци, ланча, какво ли не...ама винаги държа една Алфа в гаража....уважавам всеки автомобил който е подържан добре....колко познати с различни марки автомобили имам,но никога не съм казвал, че колата им е боклук.......и според мен всеки си боледува от главата, а не от колата......все пак главата избира колата)
А бе 16 винтила...няколко пъти се качвах на нея.....и да ти кажа...много еластичен мотор....аз съм промит мозък....имал съм и баварци, ланча, какво ли не...ама винаги държа една Алфа в гаража....уважавам всеки автомобил който е подържан добре....колко познати с различни марки автомобили имам,но никога не съм казвал, че колата им е боклук.......и според мен всеки си боледува от главата, а не от колата......все пак главата избира колата)
А бе да добро е...аз преди да взема ЖТД-то...бях карал дизел само ТДС на БМВ.......и бях приятно изненадан, .....повтарям, всяка кола си има свойте достойнства....като изключим репликите...
п.п....едно време бях много против печките.....но си промених мирогледа....
п.п.един съвет от мен....на печките слагаайте добавки или двутактово масло в нафтата, че сега заради ЕКО нормите намалиха сярата в дизела....и куца смазването на това гориво......веднага ще забележите разликата....то за двутактовото масло имаше цяла тема в форума...
п.п.един съвет от мен....на печките слагаайте добавки или двутактово масло в нафтата, че сега заради ЕКО нормите намалиха сярата в дизела....и куца смазването на това гориво......веднага ще забележите разликата....то за двутактовото масло имаше цяла тема в форума...[/QUOTE]
Аз откакто прочетох онази тема не съм спирал да слагам по-малко двутактово масло,по специално от червеното за Stihl.Разликата е осезаема!
Аз си слагам добавки и в бензина-на Редекс, карам само с 100 октана, добавката е в минимално отношение, но съм си внушил че е по добре
Не си си внушил ,има ефект аз старата 155 ца като ми се наложеше да я карам един месец по 100 или 150 километра на ден само в града и се заклепе яко,и мятах един редекс или STP и виж после как фърчи като нова
Що пишете глупости за окачването на 156- цата бе колеги.
7 години имаме такава в семейството и се кара от трима души.На 180 000км. смених долни носачи,а горните са оригиналните и са перфектни.Сега е на 200 000 км.По задното окачване не е сменяно нищо.Сменял съм и тампони на предна стабилизираща щанга.Това ако е калпаво окачване здраве му кажи.
Що пишете глупости за окачването на 156- цата бе колеги.
7 години имаме такава в семейството и се кара от трима души.На 180 000км. смених долни носачи,а горните са оригиналните и са перфектни.Сега е на 200 000 км.По задното окачване не е сменяно нищо.Сменял съм и тампони на предна стабилизираща щанга.Това ако е калпаво окачване здраве му кажи.
Браво на великото ти окачване. Сигурно си първият в БГ който има 156 и само ти знаеш за здравината на окачването и. А аз като лаик и работещ през всичкото това време в което си имал колата, сигурно нямам наблюдения за модела и окачването му, едва ли съм виждал въобще такава кола, сигурно е някакво извънземно нещо и нищо не знам, нито пък никой друг в БГ. Естествено, че в БГ винаги е бил принципът: "Моето си е най-добро" ма не са всички толкова заблудени. Най-здравото окачвене било на 156 - това вече е виц, и то голям.
Между другото, гледам си от София, ела ако искаш в сервиза в който работя, обещавам, че ще ти прегледам окачването напълно бозплатно, ще снимам клеп и ще видим наистина колко ти е здрава колата, защото са идвали много като теб, а накрая се оказва, че имат кола преди разпад, а иначе твърдят, че колата е перфектна.
Не мога да се оплача нито от TS мотора, нито от окачването, ако не броим една смяна на горен, долен десни носачи и к-т амортесьори, поради неебаване на комлект знаци за ограничение за скорост от 20км и неравности на пътя.Явно съм втория в Бг който смята колата си за нормална кола.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
И аз да се включа, поддържам това, което казва Митака и други-аз не карам много, освен това принципно внивач-сменил съм преди 30 хиляди едни предни долни носачи и нищо друго по окачването.Другото си е от както е дошла.
Колата е на 150 хиляди сега.Амортисьорите ги смених пак там някъде за да са нови, старите си държаха сносно, но айде викам, веднъж се живее .
166 тицата е по тежка кола принцинпо.
---------- Post added at 02:04 ---------- Previous post was at 02:03 ----------
Не си си внушил ,има ефект аз старата 155 ца като ми се наложеше да я карам един месец по 100 или 150 километра на ден само в града и се заклепе яко,и мятах един редекс или STP и виж после как фърчи като нова
Е значи има полза реално
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Аз съм новобранец с 156...трета година вече я карам и не съм имал проблем с окачването.....отзад е добро...копирано от ланча делта....макар, че напречните щанги ми се струват кекави...при ланчата бяха по добри...плътни.....предното го псувах като сменях маншоните на каретата....много са го пренатоварили......, за един маншон разглобих почти цялото окачване..
Адаш тая оферта за колегата, важи ли за мен.....да сверим часовниците.....може да е тръгнала някъде, а пък аз да съм углошал)
Бе и на мен ми се струват невзрачни, тва имам чувството че ако направя един обратен на ръчна и ще се сгънат...Ма явно вършат работа.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Пичове, предницата на 156 не е от здравите, но тази на 166 в никакъв случай не е кой-знае колко по-здрава, все пак разликата е една втулка на долният носач, който за "парахода" струва скромните 400 и кусур лева Който твърди, че предниците на 166 не се разхлопват честичко да погледне тази тема - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=80861
Пичове, предницата на 156 не е от здравите, но тази на 166 в никакъв случай не е кой-знае колко по-здрава, все пак разликата е една втулка на долният носач, който за "парахода" струва скромните 400 и кусур лева Който твърди, че предниците на 166 не се разхлопват честичко да погледне тази тема - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=80861
Приятно четене
Аз твърдя, че предницата на 166 не се разхлопва честичко, и не искам да поглеждам никаква тема в която се спрягат скрапове милионници.
Comment