Известие

Collapse
No announcement yet.

фолио

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Няма никаква провокация тук.
    Темата се разви адски добре, това е смисълът на форумите. Тук всеки си каза всичко.
    Аз на Ванчето имам и затъмнени стъкла и щорички.
    Който каквото иска да ми приказва, това са страхотни екстри и когато са направени кадърно правят колата дори значително по-добре изглеждаща визуално.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Предлагам ви, както споменах преди, да си мятате прането по процорците и в купето, ползи много - ще ви пази сянка, ще ви охлажда, ще ароматизира, като и ще е безплатно, а и жените ви ще бъда благодарни, че сте ги отменили.
      Пускате си едни връвчици отвътре и с щипчици си простирате - ще се мяткат в салона чорапи, гащи и чаршафи, но пък ще привличате вниманието на другите, като в същото време няма да ви виждат, и на децата ви ще е интересно и ще си играят на криеница, между тях.
      Last edited by old alfist; d.m.y г., 09:27.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
        Защо тогава, масово колите излизат със затъмнени стъкла? Много хора си ги поръчват нови с обикновени стъкла и си ги затъмняват защото излиза по евтино над 1000лв. а като затъмненост и качество са 1/1...така че не знам какъв Бай Ганьо и какви други литературни герои са Ви в главите, но говорите ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!!
        Коя кола излиза с затъмнени стъкла ... Фабрично стъклата са леко тонирани само.

А, климатика на всяка кола е кадърно изчислен (еле па на по скъпите), та незнам за каква топлина ми говорите, особено пък по българските георгафски ширини.
        Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 11:13.
        Lexus IS200

Comment

• Ауди Q7 примерно....А8 ...А6...мога доста да продължавам...

---------- Post added at 13:31 ---------- Previous post was at 13:24 ----------

всъщност като се замисля това е опция която се доплаща...но това е без значение..щом излиза така от завода и там ли са селяндури? или не са преценили дали ще е безопасно как мислите....така и не разбрах какъв всъщност ви е проблема със затъмнените стъкла....ако на някой това му пречи да шофира...значи просто не трябва да шофира!!
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Фабричното си е фабрично, що като сте толкова отворени не идете в Гърция с ксинонки 9к вирнати в небесата, затъмнени стъкла и пернишки парктроник?
            Ама тука сме свикнали да мислим, че правилата не са за нас...
            То да беше само за това... не си закривайте стоповете (особено 3ия), мигачите (и ги ползвайте и поддържайте), че тая сутрин пак трябваше да гадая на 3 - 4 ма отвореняци ще спират ли, ще завиват ли... или не работи някой стоп или мигачите са за украса или целите задни блокове и задното стъкло са черни до степен да не виждаш никакви светлини от него.
            А сега като започне да се стъмва ще се почнат и цирковете с фаровете - вече се забелязват самолетните сигнализатори.

Изобщо сами си правим живота труден и стресов, после ревем като дойде време да се плаща цената на тоя стрес.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Фабричното си е фабрично, що като сте толкова отворени не идете в Гърция с ксинонки 9к вирнати в небесата, затъмнени стъкла и пернишки парктроник?
              То да беше само за това... не си закривайте стоповете (особено 3ия), мигачите (и ги ползвайте и поддържайте), че тая сутрин пак трябваше да гадая на 3 - 4 ма отвореняци ще спират ли, ще завиват ли... или не работи някой стоп или мигачите са за украса или целите задни блокове и задното стъкло са черни до степен да не виждаш никакви светлини от него.
              А сега като започне да се стъмва ще се почнат и цирковете с фаровете - вече се забелязват самолетните сигнализатори.

Изобщо сами си правим живота труден и стресов, после ревем като дойде време да се плаща цената на тоя стрес.
              Морфи, безмислено е да им пишеш всичко това - хората трябва сами да стигнат до някои заключения.
              Най-много да те провъзгласят за комунист.
              sigpic

Comment

• Кола с 3М сложено от професионалист никога не можеш да разбереш че не е фабрично...има фолио и фолио....аз лично говоря за висококачествени изпълнения а не някакви гаражни напъни! И бтв не знам що за идиот трябва да си да си сложиш фолио на стоповете..като искаш тъмни стопове купуваш си хубави такива...не знам къде карате, но из моя регион такива идиоти не съм срещал...или може би не съм обръщал внимание защото не ме интересува чуждата паница...
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• От цялата тема до момента разбрах, че:

1 - Който кара със затъмнени стъкла, най-вероятно е пернишки гъзар.

2 - Който кара без затъмнени стъкла е комунист.

3 - Комунистите правят пътната обстановка по-безопасна.
                  Last edited by ecotronic; d.m.y г., 14:29.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Фабричното си е фабрично, що като сте толкова отворени не идете в Гърция с ксинонки 9к вирнати в небесата, затъмнени стъкла и пернишки парктроник?

Колеги тази тема не е за фолиото понеже почвате да месите и фарове и стопове ,значи сега е ясно,защо има два лагера,и яростни нападки,темата е за гъзарията и против нея.Аз лично имам ксенон от 2003 година и мноо ме кефи как виждам ,дали на някой му прече не ми е зор,ако утре ме глоби някое ченге,ще платя глобата,понеже гъзарията изисква жертви,и няма почивен ден.А и другото е че голяма част от автогъзарииките са голям кеф за водача,мен никой не ме пита дали ми е кеф като карам зад някое Ивеко на 8 милиона километра,или друга подобна кочина ,или самосвал дето ръси пясък и камъни,та и аз бих си залепил и черното фолио стига да е по ефтино.
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Кола с 3М сложено от професионалист никога не можеш да разбереш че не е фабрично...има фолио и фолио....аз лично говоря за висококачествени изпълнения а не някакви гаражни напъни! И бтв не знам що за идиот трябва да си да си сложиш фолио на стоповете..като искаш тъмни стопове купуваш си хубави такива...не знам къде карате, но из моя регион такива идиоти не съм срещал...или може би не съм обръщал внимание защото не ме интересува чуждата паница...
                      Не знам дали е фолио, боя или тъмна пластмаса и/или неработещи стопове и мигачи... но тази сутрин отново налетях на такъв екземпляр с черно дърто Ауди комби (фолирано и почернено отзад да е еднакво) зад което просто трябваше да се кара на 3 на дистанция - никаква сигнализация при спиране (за завоите най-вероятно има мигачи на електромер).
                      Случвало ми се е 5 - 6 пъти точно в София.
                      И е особено опасно когато околните решат, че стоиш на такава дистанция за да бавиш трафика и се почнат едни безумни изпреварвания и спирачки в последния момент като осъзнаят на какво се натрисат.

Стоповете не са за украса, хич не ме интересува паницата.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        От цялата тема до момента разбрах, че:

1 - Който кара със затъмнени стъкла, най-вероятно е пернишки гъзар.

2 - Който кара без затъмнени стъкла е комунист.

3 - Комунистите правят пътната обстановка по-безопасна.
                        Браво
                        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Не знам кой е комунист и кой е гъзар, но като видя пред мен принудително затъмнена кола и псувам яко, до седмо коляно.
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                            Колеги тази тема не е за фолиото понеже почвате да месите и фарове и стопове ,значи сега е ясно,защо има два лагера,и яростни нападки,темата е за гъзарията и против нея.Аз лично имам ксенон от 2003 година и мноо ме кефи как виждам ,дали на някой му прече не ми е зор,ако утре ме глоби някое ченге,ще платя глобата,понеже гъзарията изисква жертви,и няма почивен ден.А и другото е че голяма част от автогъзарииките са голям кеф за водача,мен никой не ме пита дали ми е кеф като карам зад някое Ивеко на 8 милиона километра,или друга подобна кочина ,или самосвал дето ръси пясък и камъни,та и аз бих си залепил и черното фолио стига да е по ефтино.
                            Темата се отплесна, аз в началото написах, че ако се вижда през предния е бонус но ако не - по-голяма дистанция и че фолиото само по себе си не е фатално, фатална е глупостта да го залепиш и в/у 3 ия стоп - защото съм виждал такива екземпляри.

Гъзария или умишлено създаване на опасност за околните (скрити стопове или калпав ксенон в небесата си е точно това)?

Comment

Ауди Q7 примерно....А8 ...А6...мога доста да продължавам...

---------- Post added at 13:31 ---------- Previous post was at 13:24 ----------

всъщност като се замисля това е опция която се доплаща...но това е без значение..щом излиза така от завода и там ли са селяндури? или не са преценили дали ще е безопасно как мислите....така и не разбрах какъв всъщност ви е проблема със затъмнените стъкла....ако на някой това му пречи да шофира...значи просто не трябва да шофира!!
                              Намерили са ниша да събират пари от селяндурите. Щото Q7 със затъмнение стъкла никой в западна европа няма да си вземе. Там бягат от имиджа на руски гангстери. Докато ние тука се стремиме към този имидж.
                              Lexus IS200

Comment

Темата се отплесна, аз в началото написах, че ако се вижда през предния е бонус но ако не - по-голяма дистанция и че фолиото само по себе си не е фатално, фатална е глупостта да го залепиш и в/у 3 ия стоп - защото съм виждал такива екземпляри.

Гъзария или умишлено създаване на опасност за околните (скрити стопове или калпав ксенон в небесата си е точно това)?
                                Колега тук ти давам право ,ма и един изгорял трети стоп или дигнати криви фарове и без ксенон са същата работа.Коментирахме фолиото като цяло а не изключенията ,че един от 1000 го е сложил върху стопа.И няма смисъл да се намесват комунистите,понеже тогава имаше футболни топки,кучета дето има се клатят главите,махащи ръчички,перденца,китеници тип ЛДК,и като цяло панаир на задното стъкло.
                                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                                X