Известие

Collapse
No announcement yet.

Неделя...........за добро утро

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Неделя...........за добро утро

Click image for larger version

Name:	20130915_113254.jpg
Views:	1
Size:	37.2 Килобайта
ID:	2419993

Name:	20130915_113312.jpg
Size:	40.2 Килобайта
ID:	2419994

Name:	20130915_121935.jpg
Size:	40.8 Килобайта
ID:	2419995

Name:	20130915_113302.jpg
Size:	38.3 Килобайта
ID:	2419996

Name:	20130915_113334.jpg
Size:	30.1 Килобайта
ID:	2419997

Name:	20130915_122035.jpg
Size:	23.3 Килобайта
ID:	2419998

Разсънвайки се с кафе от балкона видях следната картинка на паркинга.Излишно е да казвам ,че това е моята алфа.Е нищо не липсва, но за сметка на това само разправии половин ден.Започна от там ,че на 112 ми казаха ,че това е паркинг щета и да звънна на застраховател..............е сами преценете дали е паркинг щета.След това разходки до полиция, писаници....сега трябва да заплатя 3,6 и да ми издадат служебна бележка..................Отделно от това съм почти убеден,че ЦД то няма да може да са ремонтира.Да ги.........у наркоманите.То бива то може ама чак с бордюр да разбиваш стъкло и то задни не бива.Това е поредната пострадала кола на паркинга .............Веселото в цялата работа е ,че като се качих в колата да ходя до полицията и пуснах радиото тръгна : 'Няма такава държава' на Слави Трифонов.
    Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
    156 1,8ТS-99 ......
    EX
    159 1,9 JTD-08

Тия изроди са са убиване
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Нямам думи, колега. Искрено ти съчувствам, защото достатъчно пъти съм бил потърпевш по аналогичен начин и много добре знам това, как се чувства човек в подобна ситуачия.
      Казваш, че това е поредния инцидент.......
      Ако много често се случва това на това място, може би все пак можете да вземете някакви мерки.
      Съберете се хората от района и обмислете ситуацията.
      Имаше време, когато се организирахме и "патрулирахме" по график. За съжаление и това се налага след като на полиция явно не може да се разчита.
      И накрая да попитам. Случайно наблизо да има платен паркинг, който стои празен?

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Нямам думи, колега. Искрено ти съчувствам, защото достатъчно пъти съм бил потърпевш по аналогичен начин и много добре знам това, как се чувства човек в подобна ситуачия.
        Казваш, че това е поредния инцидент.......
        Ако много често се случва това на това място, може би все пак можете да вземете някакви мерки.
        Съберете се хората от района и обмислете ситуацията.
        Имаше време, когато се организирахме и "патрулирахме" по график. За съжаление и това се налага след като на полиция явно не може да се разчита.
        И накрая да попитам. Случайно наблизо да има платен паркинг, който стои празен?
        Да има платен паркинг..............там ми живееше алфата преди тъпата наредба за колите с АГУ..........в момента другата е там а тази е уличница.Другите опции за паркинг са неприемливи...../или далеч или неудобни а на единия ми издраха колата и ми казаха ,че трябва да се разбера с другия собственник защото и двамата сме им клиенти..........без коментар./Но съгласете се с мен ,че като граждани на тази абсурдна територия с граници наречена наша родина, които си плащат данъците някак си можем да се надяваме като оставим някъде автомобила си да не ни го разбиват и да има кой да пази.Отделно от това това е поредна случка в района...и няка си някой трябва да вземе мерки, а не да се крие по храстите и да опитва да изкара 20 лева за дребни нарушения.......
        И не ми се струва много редно да си плащаме паркинг,СОТ и т.н. само и само да си пазим собственността.То тогава закакво ни е полиция?За красота ли?Или за да има някакво лице на реда?
        Не казвам нищо против полицията, хората ми съдействаха и обясниха какво и как да направя/не че това не съм го играл/
        А съм особенно бесен защото само преди месец я изкарах от корекции/а с този цвят това си е неприятно/ и сега капак,два калника и стъкло,не коментирам задната кора..........
        Last edited by alex052; d.m.y г., 18:36.
        Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
        156 1,8ТS-99 ......
        EX
        159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
          Да има платен паркинг..............там ми живееше алфата преди тъпата наредба за колите с АГУ..........в момента другата е там а тази е уличница.Другите опции за паркинг са неприемливи...../или далеч или неудобни а на единия ми издраха колата и ми казаха ,че трябва да се разбера с другия собственник защото и двамата сме им клиенти..........без коментар./Но съгласете се с мен ,че като граждани на тази абсурдна територия с граници наречена наша родина, който си плащат данъците някак си можем да се надяваме като оставим някъде автомобила си да не ни го разбиват и да има кой да пази.Отделно от това това е поредна случка в района...и няка си някой трябва да вземе мерки, а не да се крие по храстите и да опитва да изкара 20 лева за дребни нарушения.......
          Попитах за "празния" платен паркинг, на за да ти кажа, че е трябвало да си паркираш колата там, а защото се забелязва такава идиотска тенденция собствениците на такива съоръжения да си увеличават клиентелата, чрез такива способи. Също както някога го правеха застрахователите.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Сори и от мен, това си е направо за съболезнования. Досега моята не са я осквернявали така, но може би защото е доста по-непривлекателна. Не мисля, че са наркомани, по-скоро някой, който ти завижда - или спираш на мястото му многократно, или чиста проба човешка злоба, че имаш и друга кола, предполагам тази от подписа.
            Да ти казвам, да не се ядосваш е загуба на време, такива копеленца трябва да им се отрежат някои крайници.

Comment

На мен са ми разбивали предишната кола и гепиха cd-player-a. Но на един познат направо му съсипаха цялата кола: счупили задното стъкло влезли, заради счупените стъкла целия кожен салон нарязан + кръв + разбита и отмъкната цялата централна конзола ...
              Та ако си взема малко по-скъпа кола веднага ще и сложа напълно прозрачно security фолио на всички стъкла ...
              ...

Comment

Не се ядосвай - тия, които са направили това са обречени да не мръднат и на милимунда от позицията, в която са, до края на мизерния си живот. Давай напред и ги остави да се въргалят в калта и да боксуват на място, чудейки се що ли...

Comment

Темата е гадна.
                  И по-гадното е това, че са ти нарушили личното пространство, а не материалните щети.

Питам се, колко ли ще струва да се сложи една камера и да записва, какво става по паркинга!?
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

В кой квартал става това? На мен ми се случи същото преди около два месеца на 159-ката. Бяха разбили и една Хонда до мойта кола, като не беше взето нищо от двете коли. Всички, които паркираме там се познаваме и не е било заради мястото. Просто много измет има по улиците, вместо да е там където и е мястото.
                    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Темата е гадна.
                      И по-гадното е това, че са ти нарушили личното пространство, а не материалните щети.

Питам се, колко ли ще струва да се сложи една камера и да записва, какво става по паркинга!?
                      И като запишеш два тъмни силуета с качулки, какво точно ще последва?

Кофти случка, и крадците вече изпростяха.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

за мене това са хора дето са били на купон до тебе някъде или са гледали мач нещо такова,подуши леко въздуха имало ли е парти около тебе вчера,това няма общо с наркомани и кражби,обикновено единият се прави на интересен пред другия или другите и изригва агресивно,били са няколко човека сам човек не вярвам.

---------- Post added at 07:58 ---------- Previous post was at 07:50 ----------

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                        В кой квартал става това? На мен ми се случи същото преди около два месеца на 159-ката. Бяха разбили и една Хонда до мойта кола, като не беше взето нищо от двете коли. Всички, които паркираме там се познаваме и не е било заради мястото. Просто много измет има по улиците, вместо да е там където и е мястото.
                        нямат ловене брате,нощтно време никой не щъка от квартала ни нали карам и гледам,много гастербайтери има от други градове даже,в 3 нощта пред 224 ти блок видях един циганин с музика в ръка и се върнах с колата да го гоня и той се спря и го разгледах,дадох описание на нашите оперативни те имат купища с албуми буквално,прилича на циганин от Кюстендил по снимките задържан многократно за такива неща,хваща влака треска и се прибира оди го хвани,тия нашите кварталните се кротнаха много са тормозени щавени и бити,пред вас точно на булфона се събираха много наркомани ако помниш,и един ден стана чудо повлачихме ги и не се събират вече и се кротна работата,тогава главните дилъри на район Младост изреваха чак ми казаха да престана щото не могли да ги съберат наркоманите не искали да идват в район младост да си купуват падна им оборота,с всичко има оправия малко действие на момента по бързичко и става.

Comment

Егати нещастниците.....
                          Само разправии създават на човек. На един познат колата му си седи отключена, ама му счупили страничното стъкло за да я отворат, абсолютни тъпаци!
                          Мойта от другия месец става улична и направо ми се е свило всичко отвътре, чак съжалявам че я купих само да я мисля. И тва като го видях сега и пак ме пристегна сърцето. Съжалявам колега, дано по-бързо ти оправят стъклото и да няма повече такива случки!
                          http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                          159 1.9JTDm
                          156 1.8TS ...exxxx
                          145 1.4TS ...exxxx

Comment

Колега това не е направено с цел кражба някои ти има зъб или просто пияни са си направили кефа. Не наркомани не цигани ,ма никои не чупи заден прозорец за да влезе в колата,като трее се катери на багажника,и после да се нареже целия от стъклата,и да се намери на задната седалка дори най простите крадци чупят едно от страничните стъкла.Събота вечер има много пияни вандали или някой верно те мрази.
                            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Кофти случка, и крадците вече изпростяха.
                              Вече..? А досега бяха интелектуалци ли..?

Comment

Working...
                              X