Известие

Collapse
No announcement yet.

Кучешка тема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кучешка тема

това колеги е тема в която всеки да сподели опита си с домашни любимци ,говорим за кучета,може и котки,нека се поучим един от друг.
    155 2.0 16v МY95 Sport

Куче- немска овчарка
    задължения- охрана на мен и семейството ми
    привилегии- може да спи на което легло поиска и да се вози на задната седалка на колите ми
    Изключително умна и интелигентна, разбира това което говорим без да е обучавана за това. Единствения външен човек с когото е имала близък контакт е доктора.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
      Куче- немска овчарка
      задължения- охрана на мен и семейството ми
      привилегии- може да спи на което легло поиска и да се вози на задната седалка на колите ми
      Изключително умна и интелигентна, разбира това което говорим без да е обучавана за това. Единствения външен човек с когото е имала близък контакт е доктора.
      Браво Немеца е голямо куче,ма не на размери само ,ма и по интелект.
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
        Браво Немеца е голямо куче,ма не на размери само ,ма и по интелект.
        Да така е. Жалко само че е на преклонна възраст вече, сега се колебая следващото дали да е доберман или пак немска, везните клонят към немска.

Comment

Да така е. Жалко само че е на преклонна възраст вече, сега се колебая следващото дали да е доберман или пак немска, везните клонят към немска.
          Едното е плюс безкрайност,немеца,а минус безкрайност е добермана.
          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Куче чау-чау. Женско, на около 8 години. Няма такова животно. Задълженията му са да гони котките (досега е убила 5 котки и 1 таралеж - откъде се взе, не знам). Слуша, когато си иска, но сърце не ми дава, да я набия.

Ще си го гледам, каквото си е.

Comment

Доблираш тема.....има такава за домашни любимци....
              Но да се разпиша....каракачанка...подариха ми я в гръцко ... макар, че едно време ние сме.... им е дали... ...не я бъркайте с българско овчарско куче...пасти да яде...както и немската овчарка)...ето тазгодишното ми поколение..
              А имам и един мини пинчер...неква китайска изработка на чин хуа...хуа)
              Attached Files
              Last edited by Бобби; d.m.y г., 21:53.
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Доблираш тема.....има такава за домашни любимци....
                Но да се разпиша....каракачанка...не я бъркайте с българско овчарско куче...пастида яде...както и немската овчарка)...ет тазгодишното ми поколение..
                Браво за каракачанката,а за дубъла на тамата ,нали е криза,нека се чувства изобилието,нека да има да не е като да нема.

---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:52 ----------

Първоначално публикувано от Celestrial Покажи съобщение
                Куче чау-чау. Женско, на около 8 години. Няма такова животно. Задълженията му са да гони котките (досега е убила 5 котки и 1 таралеж - откъде се взе, не знам). Слуша, когато си иска, но сърце не ми дава, да я набия.

Няма начин приятелю познато ми е всичко това.
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

С игурно съм ви казвал- веднъж една кокошка влезе от съседите, с жена ми я подгонихме, но след 10 мин. каталясахме и се отказахме, кучето стоеше седнало гледаше и мисля че му беше забавно да ни гледа как напразно търчим като луди. След като ние не успяхме му казах да я хване, като си мислех, че ще я убие или рани, хвана я при първата атака, като за мое учудване я натисна с лапи и легна върху нея без да използва зъби. После беше лесно да я метна обратно през оградата
                  Освен това прави причинно следствени връзки и винаги знае кога е петък, номера с петъка не знам как го прави, освен да брои дните.
                  Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:40.

Comment

С игурно съм ви казвал- веднъж една кокошка влезе от съседите, с жена ми я подгонихме, но след 10 мин. каталясахме и се отказахме, кучето стоеше седнало гледаше и мисля че му беше забавно да ни гледа как напразно търчим като луди. След като ние не успяхме му казах да я хване, като си мислех, че ще я убие или рани, хвана я при първата атака, като за мое учудване я натисна с лапи и легна върху нея без да използва зъби. После беше лесно да я метна обратно през оградата
                    Освен това прави причинно следствени връзки и винаги знае кога е петък, номера с петъка не знам как го прави, освен да брои дните.
                    Баси...това куче по умно от моето)...каква породае...
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Аз имам бултериер-за мен това е породата, макар и трудна /в смисъл инатеста/.На млади годинни съм гледал доберман и те са супер.Общо взето всяко куче е такова, каквото го направи собственика.В наши дни има и литература и добри инструктори, който би трябвало да научат Собственика, а не кучето, забележете на правилно поведение.
                      Иначе каквото ви е на сърце, това взимайте, но отговорно.

---------- Post added at 02:01 ---------- Previous post was at 02:00 ----------

Първоначално публикувано от Celestrial Покажи съобщение

Абе то на нашата поляна в Люлин има таралежи, та какво остава в Пазарджик
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Още малко за моето, изпълнява команди и с жестове и на немски. Смята че дъщеря ми е под него в йерархията ляга и на леглото да спи и тя не е в състояние да го свали само с команда
                        И други такива странности като да чука с лапа на вратата, когато трябва пикае. Неща които не подлежат на разумно обяснение защото според науката животните нямат втора сигнална система.

Comment

Знае, че отива да лудее, и то душа носи!

Comment

Още малко за моето, изпълнява команди и с жестове и на немски. Смята че дъщеря ми е под него в йерархията ляга и на леглото да спи и тя не е в състояние да го свали само с команда
                            И други такива странности като да чука с лапа на вратата, когато трябва пикае. Неща които не подлежат на разумно обяснение защото според науката животните нямат втора сигнална система.
                            Мда, това за немския е малко легенда-кучето свиква на звука и тембъра, а неразбира самата реч.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              Аз имам бултериер-за мен това е породата, макар и трудна /в смисъл инатеста/.На млади годинни съм гледал доберман и те са супер.Общо взето всяко куче е такова, каквото го направи собственика.В наши дни има и литература и добри инструктори, който би трябвало да научат Собственика, а не кучето, забележете на правилно поведение.
                              Иначе каквото ви е на сърце, това взимайте, но отговорно.
                              Колега мъжки или женски е териера,понеже аз имам мъжки.Това куче няма аналог. И със стария аватар си беше по добре.
                              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                              X