това колеги е тема в която всеки да сподели опита си с домашни любимци ,говорим за кучета,може и котки,нека се поучим един от друг.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кучешка тема
Collapse
X
-
Куче- немска овчарка
задължения- охрана на мен и семейството ми
привилегии- може да спи на което легло поиска и да се вози на задната седалка на колите ми
Изключително умна и интелигентна, разбира това което говорим без да е обучавана за това. Единствения външен човек с когото е имала близък контакт е доктора.Не всички, които се скитат, са изгубени.
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеКуче- немска овчарка
задължения- охрана на мен и семейството ми
привилегии- може да спи на което легло поиска и да се вози на задната седалка на колите ми
Изключително умна и интелигентна, разбира това което говорим без да е обучавана за това. Единствения външен човек с когото е имала близък контакт е доктора.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеБраво Немеца е голямо куче,ма не на размери само ,ма и по интелект.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеДа така е. Жалко само че е на преклонна възраст вече, сега се колебая следващото дали да е доберман или пак немска, везните клонят към немска.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Доблираш тема.....има такава за домашни любимци....
Но да се разпиша....каракачанка...подариха ми я в гръцко ... макар, че едно време ние сме.... им е дали... ...не я бъркайте с българско овчарско куче...пасти да яде...както и немската овчарка)...ето тазгодишното ми поколение..
А имам и един мини пинчер...неква китайска изработка на чин хуа...хуа)
Last edited by Бобби; d.m.y г., 21:53.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеДоблираш тема.....има такава за домашни любимци....
Но да се разпиша....каракачанка...не я бъркайте с българско овчарско куче...пастида яде...както и немската овчарка)...ет тазгодишното ми поколение..
---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:52 ----------
Първоначално публикувано от Celestrial Покажи съобщениеКуче чау-чау. Женско, на около 8 години. Няма такова животно. Задълженията му са да гони котките (досега е убила 5 котки и 1 таралеж - откъде се взе, не знам). Слуша, когато си иска, но сърце не ми дава, да я набия.
Ще си го гледам, каквото си е.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
С игурно съм ви казвал- веднъж една кокошка влезе от съседите, с жена ми я подгонихме, но след 10 мин. каталясахме и се отказахме, кучето стоеше седнало гледаше и мисля че му беше забавно да ни гледа как напразно търчим като луди. След като ние не успяхме му казах да я хване, като си мислех, че ще я убие или рани, хвана я при първата атака, като за мое учудване я натисна с лапи и легна върху нея без да използва зъби. После беше лесно да я метна обратно през оградата
Освен това прави причинно следствени връзки и винаги знае кога е петък, номера с петъка не знам как го прави, освен да брои дните.Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:40.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеС игурно съм ви казвал- веднъж една кокошка влезе от съседите, с жена ми я подгонихме, но след 10 мин. каталясахме и се отказахме, кучето стоеше седнало гледаше и мисля че му беше забавно да ни гледа как напразно търчим като луди. След като ние не успяхме му казах да я хване, като си мислех, че ще я убие или рани, хвана я при първата атака, като за мое учудване я натисна с лапи и легна върху нея без да използва зъби. После беше лесно да я метна обратно през оградата
Освен това прави причинно следствени връзки и винаги знае кога е петък, номера с петъка не знам как го прави, освен да брои дните.)...каква породае...
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Аз имам бултериер-за мен това е породата, макар и трудна /в смисъл инатеста/.На млади годинни съм гледал доберман и те са супер.Общо взето всяко куче е такова, каквото го направи собственика.В наши дни има и литература и добри инструктори, който би трябвало да научат Собственика, а не кучето, забележете на правилно поведение.
Иначе каквото ви е на сърце, това взимайте, но отговорно.
---------- Post added at 02:01 ---------- Previous post was at 02:00 ----------
Първоначално публикувано от Celestrial Покажи съобщениеКуче чау-чау. Женско, на около 8 години. Няма такова животно. Задълженията му са да гони котките (досега е убила 5 котки и 1 таралеж - откъде се взе, не знам). Слуша, когато си иска, но сърце не ми дава, да я набия.
Ще си го гледам, каквото си е.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Още малко за моето, изпълнява команди и с жестове и на немски. Смята че дъщеря ми е под него в йерархияталяга и на леглото да спи и тя не е в състояние да го свали само с команда
И други такива странности като да чука с лапа на вратата, когато трябва пикае. Неща които не подлежат на разумно обяснение защото според науката животните нямат втора сигнална система.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеС игурно съм ви казвал- веднъж една кокошка влезе от съседите, с жена ми я подгонихме, но след 10 мин. каталясахме и се отказахме, кучето стоеше седнало гледаше и мисля че му беше забавно да ни гледа как напразно търчим като луди. След като ние не успяхме му казах да я хване, като си мислех, че ще я убие или рани, хвана я при първата атака, като за мое учудване я натисна с лапи и легна върху нея без да използва зъби. После беше лесно да я метна обратно през оградата
Освен това прави причинно следствени връзки и винаги знае кога е петък, номера с петъка не знам как го прави, освен да брои дните.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеОще малко за моето, изпълнява команди и с жестове и на немски. Смята че дъщеря ми е под него в йерархияталяга и на леглото да спи и тя не е в състояние да го свали само с команда
И други такива странности като да чука с лапа на вратата, когато трябва пикае. Неща които не подлежат на разумно обяснение защото според науката животните нямат втора сигнална система.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАз имам бултериер-за мен това е породата, макар и трудна /в смисъл инатеста/.На млади годинни съм гледал доберман и те са супер.Общо взето всяко куче е такова, каквото го направи собственика.В наши дни има и литература и добри инструктори, който би трябвало да научат Собственика, а не кучето, забележете на правилно поведение.
Иначе каквото ви е на сърце, това взимайте, но отговорно.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment