Първоначално публикувано от Mind_Control
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Отопление през зимата :)
Collapse
X
-
Еййй изядохте ме значиии....
-По принцип имах бюджет(120лв.) а си купих нещо по-евтино(а правило Н1 е "не купувай никога по-евтино от бюджета). Започнаха да се появяват съмнения в мен дали съм купил правилното нещо, което да ме кара да се чувствам ОК.
- Измъчван от вероятността да вляза в банята и да изляза от нея, а в моята стая да е огнен ад, защото съм взел гаден китаец с гадни кабели
- След като получих 1212 мнения че това е пълен боклук, съмненията започнаха яко да ме ядат от вътре
- Щеше много да ме заболи като се счупи, още повече като знам че дадох 50% на бюджета тоест сам ще съм си виновен.
- Продължих да се измъчвам.
- Не топлеше достатъчно(нали е за 14кв.) макар и както казах да не ми е основно отопление и май си ми беше достатъчно....
Отидох и реших да взема нещо, което знам че отговаря на бюджетаИ дори и да не топли(поне пише че е за 18кв.) и дори да се счупи поне ще знам че вината не е моя, а съм си купил по-скъп китайски боклук....Което доста по-добре от евтин китайски боклук...за бюджета споменах ли
Днес отидох и го върнах. Скоро след това се сдобих с това:
http://www.technomarket.bg/products/...onghi-hco-420f
Първи впечатления:
- двойно повече пари
- май не топли повече
- вентилатора му е по-тих
- чува се някакво много тихо жужене(при дипломата го нямаше!??!?!)
И за финал....както казах преди 2 страници...Убичъм ВА!!!Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеЕййй изядохте ме значиии....
-По принцип имах бюджет(120лв.) а си купих нещо по-евтино(а правило Н1 е "не купувай никога по-евтино от бюджета). Започнаха да се появяват съмнения в мен дали съм купил правилното нещо, което да ме кара да се чувствам ОК.
- Измъчван от вероятността да вляза в банята и да изляза от нея, а в моята стая да е огнен ад, защото съм взел гаден китаец с гадни кабели
- След като получих 1212 мнения че това е пълен боклук, съмненията започнаха яко да ме ядат от вътре
- Щеше много да ме заболи като се счупи, още повече като знам че дадох 50% на бюджета тоест сам ще съм си виновен.
- Продължих да се измъчвам.
- Не топлеше достатъчно(нали е за 14кв.) макар и както казах да не ми е основно отопление и май си ми беше достатъчно....
Отидох и реших да взема нещо, което знам че отговаря на бюджетаИ дори и да не топли(поне пише че е за 18кв.) и дори да се счупи поне ще знам че вината не е моя, а съм си купил по-скъп китайски боклук....Което доста по-добре от евтин китайски боклук...за бюджета споменах ли
Днес отидох и го върнах. Скоро след това се сдобих с това:
Първи впечатления:
- двойно повече пари
- май не топли повече
И за финал....както казах преди 2 страници...Убичъм ВА!!!
То са Инженери, то са техничци с 1,5 годишен стаж кат продавачи в теноПаркет и какви ли не други умници.
---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:43 ----------
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеНа мен хората като ми кажат "искаме да се топлим с нещо за тия пари " аз кво да ги правя тия пари да ги разваля на дребно от инфлационните и да ги запаля ли . Всичко което е качествено е повече пари . НО просто пазара ни е такъв и евтините неща се продават предимно . Всеки гледа цената първо а доста често и единствено и за това такива недоразумения се продават ."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеДнес отидох и го върнах. Скоро след това се сдобих с това:
Първи впечатления:
- двойно повече пари
- май не топли повече
И за финал....както казах преди 2 страници...Убичъм ВА!!!Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеЯ сега отиди го върни, и си вземи един AIRELEC без вентилатор, за 120лв и си тиче това Делонги.....
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Жуженето бат` Венци се дължи на вибрация на канталовите нагреватели, когато са студени и включиш и би трябвало да изчезва след загряването на уреда и то ако го включваш на МАХ. Това се дължи на променящото се с температурата съпротивление на електросъпротивителния нагревател. Нормално е.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Ебаси тъпото....тази сутрин се събуждам и го пускам...и тива жужрне се чува като вой на сирена на гражданска защита....Ужас пидлудява ме. Чува се на втора и на трета степен, без първа....
Ами аирлека ще е 500вата, а и ми трябва за земя. 2Кв. До 180лв. Има ли?Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
щом това жужене ти пречи, да те предупредя в никакъв случай да не си взимаш маслен радиатор. пука когато му се стопля или изстива маслото.
в тая прословута конвекторна печка има един смотан реотан, копчета и термостат. мисля че не е оправдано да се дават повече от 40-60лв щото с останалите "купуваш" марката.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениещом това жужене ти пречи, да те предупредя в никакъв случай да не си взимаш маслен радиатор. пука когато му се стопля или изстива маслото.
в тая прословута конвекторна печка има един смотан реотан, копчета и термостат. мисля че не е оправдано да се дават повече от 40-60лв щото с останалите "купуваш" марката.
При изстиване ти пукат кокалчетата."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
Comment