Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-добрите коли за последните 25 години

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе тоя заден мост от единия до другия край на 145 хич не е една проста греда,ама кво разбирам аз.

тва разлика между полунезависимо и независимо не важи

---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:26 ----------

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
    Така е колега от 80 та година са с независимо окачване колите Бмв от 70 година, сиера, ескорт всичко е с независимо окачване колегата чел не дочел и пише дивотии ,190 мерцедес,дори и старите от 70 година са с независимо,алфа,фиат още от 70 година са така ,ма нали в този форум е преоритет да се говорят дивотии.
    останах малко недоразбран, ама то това Ащото не четеш внимателно какво съм написъл,в моя контекст съм прав
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от Mario_95 Покажи съобщение
      Ох боже намери кой да се обади

Извинявам се ама по-убит салон само в американки съм виждал... Най-гадното нещо в салона на всички фордове са седалките.Возил съм се и в торнео и са същото дърво. Твърди и некомфортни

Доживях някой да ми каже, че Алфа има убит "салон". Или може би интериор. Темата не е за 164, а ти явно много мразиш истинските Алфи, че я намеси. Хубаво се радваш на Фиатчето си, ама седи мирен, че ставаш смешен. Не знам какво търсиш в този форум, форума на форд лесно ще го намериш с помощта на Гугъл. Ако не можеш, кажи да ти пратя линк, аз ще го намеря. И впрочем, нито на едната от колите ми интериора не изглежда така. Почти ме засегна.
      1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
        Доживях някой да ми каже, че Алфа има убит "салон". Или може би интериор. Темата не е за 164, а ти явно много мразиш истинските Алфи, че я намеси. Хубаво се радваш на Фиатчето си, ама седи мирен, че ставаш смешен. Не знам какво търсиш в този форум, форума на форд лесно ще го намериш с помощта на Гугъл. Ако не можеш, кажи да ти пратя линк, аз ще го намеря. И впрочем, нито на едната от колите ми интериора не изглежда така. Почти ме засегна.
        Луда работа колега ,когато изкочи 164 ката верно я гледахме като голям камък,а интериора и беше хит,за времето си ,а и екстериора също.Види се ,че колегата Марио е Фордаджия и не ги вдява тези красоти.Пусни му верно Един линк ,и да си намери и той сродни души във Форума на Форд,да се радват по цял ден на Пустиняци,а ние тука ще се мъчим криво ляво с неудобните и грозни салони на алфа.
        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

само не ми сравнявайте бонбониерата с форд фиеста,тя алфата изглежда дори секси пред форда,карам такъв 2001 ва година 132 коня на един приятел,искам да споделя че проблемите му валят в буквалният смисъл на думата,за последните 3 месеца 4 пъти в бокса,изтича му бензин през задната седалка изхърля,запушена помпа,няма компресия,меша антифриз,в момента пак е на майстор,за каране е ужасно колата подскача зверски по пътя при най малки неравности,сравнително тежка е 1300 кг за класа си но вози ужасно,вътре е тясна удряш си главата на влизане и колана е къс не ме обхваща да се закопчая?той си е сложил лампи в краката да му сетят като дадеш на контакт и ми вика гледай гледай готино е нали?аз му викам ти нормален ли си защо не се гасят тия лапми да си гледам ноктите на краката,той ми вика Румене кога в алфата ти сложал такива екстри ела ми се обади?викам абе ти нормален ли си това за нас не е екстра ние се раждаме с такива неща,не можа да повярва че като отвориш вратите и ти свети купе и педали и тн,ако се дърпаме и съм на 15 цола гаранция няма шанс,интериеора е ужасен скърца и пука вратата ти притиска левият крак тавана е нисък,лошо скосяване на под волана пласмасите,таблото е много издадено към тебе много навлиза навътре в купето като надуто на вътре е,обли и безсмислени форми като пясъчни дюни,фарове и тн с като на печка Раховец реотаните за фурната,не не просто е немислимо и несравнимо сериозно.

Comment

Момчета мене не ме притеснявате ни най-малко, ако щете към лудницата ми пратете линк! Потупвайте се по рамото и се успокоявайте като си говорите че Фиат Крома...ъъъ Ланчия Тема... а не бе чистокръвната Алфа 164 е едвали не S класа. To Вие да твърдите че след 33,75 и 164 другото не са алфи е меко казано много несериозно и не виждам пък как това Ви прави "хардкор" фенове Единственото нещо за което винаги и във всички авто общества съм настоявал е уважение към другите марки. Няма какво друго да коментирам тук. Живот и здраве ще си сменя сегашния "фиат" с Фиат 156 или може би 147 а пък ако не здраве да е, Голф, Фокус че дори и БМВ... толкова много хубави коли! Вие сте единствените "фенове" който освен че се мразите един-друг, съдейки по темите около итал феста, мразите и различните модели Алфа! Евала!

Comment

ъъъъъ да ти споделя нещо и аз,има Ланчий и Фиат от 53 та година дето в сравнение с Мерцедес 190 същтата година го размазват,а 164 си е италианската ес-класа спори с който искаш за времето си серийно няма такъв автомобил с задни ел.седалки ако щеш.,за нас всичко е алфа и за Итал феста не си запознат поради простата причина че 19/20 от форума не са членове на клуба а 9/10 не ходят на италфеста,абе виж статистиката има теми доволно,всеки да си кара каквото му харесва,абе някак си много отгоре даваш оценки не знам на какво се дължи?

Comment

Първоначално публикувано от Mario_95 Покажи съобщение
                Момчета мене не ме притеснявате ни най-малко, ако щете към лудницата ми пратете линк! Потупвайте се по рамото и се успокоявайте като си говорите че Фиат Крома...ъъъ Ланчия Тема... а не бе чистокръвната Алфа 164 е едвали не S класа. To Вие да твърдите че след 33,75 и 164 другото не са алфи е меко казано много несериозно и не виждам пък как това Ви прави "хардкор" фенове Единственото нещо за което винаги и във всички авто общества съм настоявал е уважение към другите марки. Няма какво друго да коментирам тук. Живот и здраве ще си сменя сегашния "фиат" с Фиат 156 или може би 147 а пък ако не здраве да е, Голф, Фокус че дори и БМВ... толкова много хубави коли! Вие сте единствените "фенове" който освен че се мразите един-друг, съдейки по темите около итал феста, мразите и различните модели Алфа! Евала!
                Изглежда не си карал нещо различно от твоята 145-чка, гоуф, форд и бмв, вероятно 316 компот. И аз преди карах подобен картинг и си мислех, че си е супер едва ли не. Почти съм сигурен че ако се повозиш в една 164-ка ще гледаш ето така после , ама ти и возене в такава не заслужаваш. Голф са толкова хубави коли.....
                1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Не се карайте момчета
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    Не се карайте момчета
                    Ние колега не се караме ,а дискутираме ,когато някои почне да плюе по 156 ,147,или по 159,аз даже му помагам,ма когато почне да се злоупотребява,по адрес на колите,като 164 75 33 ,и още по стари модели,Алфа ,моделите кадето ни направиха Алфисти,ставам малко нервен,ма когато тези модели,почнат и да ги сравняват ,с уникални пръчки,като форд,е това вече е прекалено.Аз никога не съм бил фен на големите коли,падам си по средните,ма 164 си беше,и още си е кола,аз съм имал поне 10 164 ки ,три съм продал на колегата THECLEANER и познавам много добре колата,та като почнат да я редат до тая тояга Фокуса,и не мога да не се обадя.
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                      Ние колега не се караме ,а дискутираме ,когато някои почне да плюе по 156 ,147,или по 159,аз даже му помагам,ма когато почне да се злоупотребява,по адрес на колите,като 164 75 33 ,и още по стари модели,Алфа ,моделите кадето ни направиха Алфисти,ставам малко нервен,ма когато тези модели,почнат и да ги сравняват ,с уникални пръчки,като форд,е това вече е прекалено.Аз никога не съм бил фен на големите коли,падам си по средните,ма 164 си беше,и още си е кола,аз съм имал поне 10 164 ки ,три съм продал на колегата THECLEANER и познавам много добре колата,та като почнат да я редат до тая тояга Фокуса,и не мога да не се обадя.
                      Трай бе, бабките са уникални коли и само единствено ме е яд, че адски късно я открих като автомобил, то не беха 55ци то не беха 56 ци и кви ли не тояги карах, дорде подкарах баба 164 и дока тя не ме предаде, нема да я предам и аз За мен за последните 20 години тва е флагмана на АР, не 66 или 59, ма тва си е само мое мнение.

А това за класациите е пълна глупост. Няма по добри коли от 124ка, Сиера, 164ка или Пассат 2, Е30 и т.н. а тука ги няма

П.С. В малкия клас Пунто, Поло, Саксо, Фиеста се сещам на първо четене.
                      Last edited by thecleaner; d.m.y г., 15:47.
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Бе,кола с предно ни ми ги фали.
                        Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                          Трай бе, бабките са уникални коли и само единствено ме е яд, че адски късно я открих като автомобил, то не беха 55ци то не беха 56 ци и кви ли не тояги карах, дорде подкарах баба 164 и дока тя не ме предаде, нема да я предам и аз За мен за последните 20 години тва е флагмана на АР, не 66 или 59, ма тва си е само мое мнение.

А това за класациите е пълна глупост. Няма по добри коли от 124ка, Сиера, 164ка или Пассат 2, Е30 и т.н. а тука ги няма

П.С. В малкия клас Пунто, Поло, Саксо, Фиеста се сещам на първо четене.
                          Забрави Рено 19, Опел Кадет и Ауди 100.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Баш кадета е забравил да знаеш, дето му се сменят праговете всяка пролет. Няма такова дърво.

Comment

Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
                              Баш кадета е забравил да знаеш, дето му се сменят праговете всяка пролет. Няма такова дърво.
                              Праговете и - дотам.
                              Това нещо може да върви как да е, да е пред разпадане - и така да си кара 10 години.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Търсех да си купя Кадет ГСИ просто, защото си имам странен фетиш към тях от много малък ,но осъзнах че почти никой Кадет не е успял да остане цял за 20 години

П.П И да прави сте, 145, Голф, Кадет, Сивик, всичките ги обожавам! Нищо че са картинги, толкова са забавни! Возил съм се в луксозни коли и да найстина е страхотно особено аз както не съм от много заможно семейство имам чувството че съм..., но на моята възраст си предпочитам "картингите". Живот и здраве и аз ще карам луксозни седани след години
                                Last edited by Mario_95; d.m.y г., 22:05.

Comment

Working...
                                X