If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Очевидно освен ако нещо не съм сгазил лука, никога няма да разберат че нямам някое от трите.
А тези таблети които са им не са за красота, въвеждат ти номера и за секунда им изкарва тези три неща + всички твои нарушения и неплатени актове и фишове
---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:33 ----------
На тоя етап това е малко въздух под налягане, няма кой да налага качествен контрол на проверяващите, реално погледнато може би веднага надали ще се промени нищо, всяка кука може да те спре и да ти каже "ми спрях те щото ми се видя неадекватен и мое да си пиян"......след като не си, за да си оправдае спирането ще ти намери някакъв кусур, а това не е трудно и или ще те глаби, или ще вземе някой лев и няма да те отрази че те е спирал.......
Може би по силен граждански контрол е нужен, и като почнат да пищят водачите че ги спират без причина и им губят времето ще има след време ефект.......
Полицая си е полицай , когато си поиска тогава ще те спре.....
От години не са ме спирали през деня без да съм нарушил нещо, а през нощта ако те спре и каже леко кривна и помислих че си пиян (както казва ферарист) за това те спрях , па ти ходи после се обяснявай и пиши жалби. Според мен нищо не се е променило
А за граждански контрол хората отдавна ползват камери и имат право да снимат всеки един полицай който ги спре
Честно казано досега не са ме спирали без причина.Спирали са ме за проверка за алкохол и за незапалени фарове.Дори не ме глобиха, прецени че не съм от тия с електромер на динамото или си пазят ламбите, помоли ме да ги пусна и ми пожела приятен път.Колко време да са ми загубили.Е днес трябваше да дам "предимство" на един чичко правещ ляв завой с джиесем на ушото.Е те такива реват че им отнемали времето.Затуй, така - http://www.youtube.com/watch?v=6d7lqeXnB8I
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Няколко пъти са ме спирали без никаква причина , но разговора протичаше така :
Добър ден, (представя се ) ... документи за проверка.
Давам му ги , поглежда ги точно за 10 секунди , връща ми ги и ми казва "приятен път"...
Няколко пъти са ме спирали без никаква причина , но разговора протичаше така :
Добър ден, (представя се ) ... документи за проверка.
Давам му ги , поглежда ги точно за 10 секунди , връща ми ги и ми казва "приятен път"...
Всеки може би е имал такива случки, но веднъж преди години имах такава - насред пътя извън населено място, напречно спряла патрулка с включена сигнализация посред нощ.
Излязох и се равиках - изобщо не се сетиха да ме проверяват, а започнаха да се извиняват и ми казаха, че нещо съм се изнервил и, че те не са виновни за проблемите ми.
не ми дреме дали ще ме спират не бързам за никъде,последната седмица ме спират 2 пъти,в квартала ми на излизане патрул на 7 мо/явно не познават колата карам я отдавна/ и преди 3 дена отивам до Токуда минавам покрай Лесотехническият надолу през сфетофара и след 200 метра от дясно палка да отбия,започва спор и ми обяснява че като светне жълто не се дава газ да мина а се спира?аз казвам няма как да знам кога ще свтне жълто защото няма брояч на сфетофара,той ми казва по новият закон от миналата година не сте го чели не можете да преминавате на жълто?а оди разбери?2 забраняващи сигнала?то като еврофутбол това 3 резултата 2 нефелни 1 печеливш.
Нова наредба...глупости, може да се тълкува по сто начина, както и всеки закон в БГ.....
На седмица минавам 450-500км. градско....няма начин да не съм в нарушение......ама така съм се ошлайфал, за сега да чукна на дърво все се измъквам.....дори и на груповите проверки дет ги правят на резиденция Бояна....само камерите ме спъват...ама и за тях има лек...
А тези таблети които са им не са за красота, въвеждат ти номера и за секунда им изкарва тези три неща + всички твои нарушения и неплатени актове и фишове
Това може да стане само ако ме следят от 1км. с бинокъл.
На тоя етап това е малко въздух под налягане, няма кой да налага качествен контрол на проверяващите, реално погледнато може би веднага надали ще се промени нищо, всяка кука може да те спре и да ти каже "ми спрях те щото ми се видя неадекватен и мое да си пиян"......след като не си, за да си оправдае спирането ще ти намери някакъв кусур, а това не е трудно и или ще те глаби, или ще вземе някой лев и няма да те отрази че те е спирал.......
Може би по силен граждански контрол е нужен, и като почнат да пищят водачите че ги спират без причина и им губят времето ще има след време ефект.......
Принципно водача не е длъжен да носи документ да технически преглед, нито да има на джама лепенка за него.......
Това в коя наредба го прочете колега.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment