Известие

Collapse
No announcement yet.

Ранобудна тема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ранобудна тема

След като ранобудния модератор се е сабудил от зимен сън,и заключи важната тема,аз питам защо не я заключи когато искаха пари,а я заключва сега когато момчетата търсят сметка.Утре може да ми пуснеш лично с предупреждение,за не коректно поведение,в раздел общи приказки,или бан,ма го местя в левия.Поздрави.
    155 2.0 16v МY95 Sport

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
    След като ранобудния модератор се е сабудил от зимен сън,и заключи важната тема,аз питам защо не я заключи когато искаха пари,а я заключва сега когато момчетата търсят сметка.Утре може да ми пуснеш лично с предупреждение,за не коректно поведение,в раздел общи приказки,или бан,ма го местя в левия.Поздрави.
    Не съм ти дала повод да се заяждаш, не смятам, че по някакъв начин съм проявявала каквото и да било отношение към теб, за да правиш прогнози за действията ми.

Хайде със здраве, отивам да поиграя тенис с джобовете си.
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Човек трябва да върши добри дела безкористно. Ако са злоупотребили с парите, вярвай ми- ще им се върне тройно. Живота го е доказал.
      Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        Човек трябва да върши добри дела безкористно. Ако са злоупотребили с парите, вярвай ми- ще им се върне тройно. Живота го е доказал.
        +1
        THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
        http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
          Подкрепям.
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
            Не съм ти дала повод да се заяждаш, не смятам, че по някакъв начин съм проявявала каквото и да било отношение към теб, за да правиш прогнози за действията ми.

Хайде със здраве, отивам да поиграя тенис с джобовете си.
            Тогава защо темата е заключена?! Тя тепърва е в началото си. Ще следват още много неща от сорта-банката и ЧСИ ми взе къщата давайте пари за ново жилище и тем подобни неща
            Alfa 155 2.0TS 8V '93
            sigpic
            VW LADAVAGEN '81
            CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
              Тогава защо темата е заключена?! Тя тепърва е в началото си. Ще следват още много неща от сорта-банката и ЧСИ ми взе къщата давайте пари за ново жилище и тем подобни неща
              Написала съм защо.
              И не смятам да повтарям.
              Който има очи, разбрал е.
              Който няма, ако ще с ЕЕЕЙЙ ТАКИВА БУКВИ да му го напиша, пак няма да схване.

Само от пишещите във въпросната тема зависи дали ще тя ще оцелее или не.
              Ако тонът се промени и комуникацията влезе в рамките на нормалното, не виждам причина да бъде заключвана.

Но докато грубостите и обидте преобладават, няма шанс.

Както искате, така ме разбирайте.
              Каквото ви текне, това ми вменявайте - ваша воля.
              Това е положението и така ще бъде.
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Ако тонът се промени и комуникацията влезе в рамките на нормалното, не виждам причина да бъде заключвана.

Е как може да се промени тона ,като не може да се пише,освен колегите да ти пращат постовете на тебе по скайпа ,и ти да ги публикуваш,ако са с добър тон,то щом това ти е целта,просто трееше да напишеш едно предупреждение в темата,а не да я заключваш.
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Е как може да се промени тона ,като не може да се пише,освен колегите да ти пращат постовете на тебе по скайпа ,и ти да ги публикуваш,ако са с добър тон,то щом това ти е целта,просто трееше да напишеш едно предупреждение в темата,а не да я заключваш.
                  Ама ти наистина не четеш.
                  Не мога да ти помогна.
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                    Написала съм защо.
                    И не смятам да повтарям.
                    Който има очи, разбрал е.
                    Който няма, ако ще с ЕЕЕЙЙ ТАКИВА БУКВИ да му го напиша, пак няма да схване.

Но докато грубостите и обидте преобладават, няма шанс.

Както искате, така ме разбирайте.
                    Каквото ви текне, това ми вменявайте - ваша воля.
                    Това е положението и така ще бъде.
                    Че то това е ясно и за слепите, че облагодетелстваните искат темата да изчезне и да бъде изтрита!!!
                    Alfa 155 2.0TS 8V '93
                    sigpic
                    VW LADAVAGEN '81
                    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                      Че то това е ясно и за слепите, че облагодетелстваните искат темата да изчезне и да бъде изтрита!!!
                      Сигурна бях, че ще стигнем и до това

Хайде, дъвчете си въпроса и довечера със свежи сили и възпитан тон (което се отнася за всички страни) може да се включите в темата отново.
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

сега прочетох темата,чел съм я преди много време но не съм писал в нея изобщо,горе долу добър скандал е станало,събудихте ли се а добро утро на всички.

Comment

Темата отдавна трябваше да е заключена и да има няколко наказани .
                          Но такава толерантност само в този форум може да съществува .
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                            За каква толерантност говориш, бре, бат Съни - авторът чака наказания и бан, нали виждаш какво е написал.
                            Гадният мод само го е шибал с пръчка досега, та той от опит говори и се жалва.
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                              Тук масово се толерират хора,които перманентно пишат пияни във форума и се заяждат постоянно,разбираш ли защото те са нещо повече от нас простосмъртните..................щот са бай Ганьовци
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X