След като ранобудния модератор се е сабудил от зимен сън,и заключи важната тема,аз питам защо не я заключи когато искаха пари,а я заключва сега когато момчетата търсят сметка.Утре може да ми пуснеш лично с предупреждение,за не коректно поведение,в раздел общи приказки,или бан,ма го местя в левия.Поздрави.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ранобудна тема
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеСлед като ранобудния модератор се е сабудил от зимен сън,и заключи важната тема,аз питам защо не я заключи когато искаха пари,а я заключва сега когато момчетата търсят сметка.Утре може да ми пуснеш лично с предупреждение,за не коректно поведение,в раздел общи приказки,или бан,ма го местя в левия.Поздрави.
Хайде със здраве, отивам да поиграя тенис с джобовете си.
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеСлед като ранобудния модератор се е сабудил от зимен сън,и заключи важната тема,аз питам защо не я заключи когато искаха пари,а я заключва сега когато момчетата търсят сметка.Утре може да ми пуснеш лично с предупреждение,за не коректно поведение,в раздел общи приказки,или бан,ма го местя в левия.Поздрави.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЧовек трябва да върши добри дела безкористно. Ако са злоупотребили с парите, вярвай ми- ще им се върне тройно. Живота го е доказал.THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЧовек трябва да върши добри дела безкористно. Ако са злоупотребили с парите, вярвай ми- ще им се върне тройно. Живота го е доказал.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеНе съм ти дала повод да се заяждаш, не смятам, че по някакъв начин съм проявявала каквото и да било отношение към теб, за да правиш прогнози за действията ми.
Хайде със здраве, отивам да поиграя тенис с джобовете си.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеТогава защо темата е заключена?! Тя тепърва е в началото си. Ще следват още много неща от сорта-банката и ЧСИ ми взе къщата давайте пари за ново жилище и тем подобни неща
И не смятам да повтарям.
Който има очи, разбрал е.
Който няма, ако ще с ЕЕЕЙЙ ТАКИВА БУКВИ да му го напиша, пак няма да схване.
Само от пишещите във въпросната тема зависи дали ще тя ще оцелее или не.
Ако тонът се промени и комуникацията влезе в рамките на нормалното, не виждам причина да бъде заключвана.
Но докато грубостите и обидте преобладават, няма шанс.
Както искате, така ме разбирайте.
Каквото ви текне, това ми вменявайте - ваша воля.
Това е положението и така ще бъде.
Comment
-
Ако тонът се промени и комуникацията влезе в рамките на нормалното, не виждам причина да бъде заключвана.
Е как може да се промени тона ,като не може да се пише,освен колегите да ти пращат постовете на тебе по скайпа ,и ти да ги публикуваш,ако са с добър тон,то щом това ти е целта,просто трееше да напишеш едно предупреждение в темата,а не да я заключваш.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеСамо от пишещите във въпросната тема зависи дали ще тя ще оцелее или не.
Е как може да се промени тона ,като не може да се пише,освен колегите да ти пращат постовете на тебе по скайпа ,и ти да ги публикуваш,ако са с добър тон,то щом това ти е целта,просто трееше да напишеш едно предупреждение в темата,а не да я заключваш.
Не мога да ти помогна.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеНаписала съм защо.
И не смятам да повтарям.
Който има очи, разбрал е.
Който няма, ако ще с ЕЕЕЙЙ ТАКИВА БУКВИ да му го напиша, пак няма да схване.
Но докато грубостите и обидте преобладават, няма шанс.
Както искате, така ме разбирайте.
Каквото ви текне, това ми вменявайте - ваша воля.
Това е положението и така ще бъде.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеЧе то това е ясно и за слепите, че облагодетелстваните искат темата да изчезне и да бъде изтрита!!!
Хайде, дъвчете си въпроса и довечера със свежи сили и възпитан тон (което се отнася за всички страни) може да се включите в темата отново.
Comment
-
Темата отдавна трябваше да е заключена и да има няколко наказани .
Но такава толерантност само в този форум може да съществува .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеТемата отдавна трябваше да е заключена и да има няколко наказани .
Но такава толерантност само в този форум може да съществува .
Гадният мод само го е шибал с пръчка досега, та той от опит говори и се жалва.
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеТемата отдавна трябваше да е заключена и да има няколко наказани .
Но такава толерантност само в този форум може да съществува .Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment