Известие

Collapse
No announcement yet.

Ранобудна тема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
    Не. Просто хора, които пишеха за коли, двигатели и разискваха разни интересни технически теми относно любимата марка автомобили. Обаче вече се пише за комунисти, капиталисти, ядене, пиене, е*ане и разни други житейски "истини". Остани си със здраве.
    Разделът е общи приказки и можеш да прочетеш внимателно за какво точно се пише тук.

Ще дам пример, който знам, че може да ми се върне като бумеранг, но ще го дам.
    Защо Матричния пише тук?
    Отговорът е прост, защото дори и без модераторска власт е способен да ми затвори устата, и го прави доста умело.
    Това е истината, а останалите, по които ти рИвеш, не бяха способни на това.

И не става дума само за мен, уфффф, мразя да пиша за себе си.
    Тъпо е!
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Разделът е общи приказки и можеш да прочетеш внимателно за какво точно се пише тук.

Ще дам пример, който знам, че може да ми се върне като бумеранг, но ще го дам.
      Защо Матричния пише тук?
      Отговорът е прост, защото дори и без модераторска власт е способен да ми затвори устата, и го прави доста умело.

Тъпо е!
      Тури си ги на ююююю,аз така съм направил,и ме кефи понякога как се самоиронизират,и откриват себе си в постовете на другите то не е лесно да си прост..................
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Коя е темата, да прочета и аз?

---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:35 ----------

Чшшшшшшш, чишльо, хайде да не ръсиш обиди без да си наясно за какви хора става дума.

Чишльо е смесен генотип на пикльо и дришльо.

Моля тази тема също да бъде заключена.
        Темата, която бе заключена изобщо не биваше да съдържа дискусия. Това е правило.
        Задължение на длъжностните лица бе да разяснят какви са правилата.
        Моля заключете тази тема и почистете коментарите съдържащи псувни и простотии в заключената вече такава.
        Не се прави така бе мама му стара, как е възможно една житейска драма да се превърне в кенеф.
        Майната му на целия тоя кенеф, който сътворихте, гнусно, жалко и противно ми е.
        Е, това е!
        Прасешки, аз този, с който се дракаш съм го преместил, като първи и засега единствен (не че няма и други някои) в игнор списъка по повод една тема, която за мен беше показателна-но да подчертая, не съм спорил нито съм говорил с него, поводът е мнението му по дадено събите.
        А усти не искам да затварям, просто няма и смисъл-тия дето ги затврят са ми писнали доста.
        Не визирам форуми и модератори, ей
        Last edited by fred; d.m.y г., 20:46.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Коя е темата, да прочета и аз?

---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:35 ----------

Прасешки, аз този, с който се дракаш съм го преместил, като първи и засега единствен (не че няма и други някои) в игнор списъка по повод една тема, която за мен беше показателна. А усти не искам да затварям, просто няма и смисъл.
          Единственото показателно нещо е, че си кон с капаци. Повече от добре се аргументирах в онази тема, на повечето ми "опоненти" след това им лъсна голия задник по един или друг повод, та всичко е ок вече... Слагайте ме в каквито искате списъци, изобщо не ми се разправя със злобни душици. Колкото до темата за болното дете, следях е редовно и съм меко казано потресен от цялата злоба, която се лееше след един момент. Хубава работа, ама българска. По-добре да си седи затворена и да се добавя информация ако има някаква развръзка.

п.п. И да подчертая дебело, че нямам в предвид (бившите) модератори. Редовни потребители спряха да пишат, просто им писна от цялата тая простотия.
          Last edited by Doomguy; d.m.y г., 20:52.

Comment

Ми е какво пишат по нормалните форуми:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=4
            http://www.renault-bg.com/smf/index....gh26&board=4.0
            http://peugeotclub.info/forum/viewforum.php?f=44
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Като видях заглавието на темата и си помислих, че ще видя нещо свежичко, а то се оказа една смрад.

Другари, дайте го малко по-така - не стига, че навсякъде наоколо ни заобикалят предимно гадости, а ми и тук.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Абе по едно време нали имаше питане - искате ли да виждате "блатото"? И който не искаше, му го спираха и не му се показваше. Не разбирам какъв е проблема - който не го кефи в експреса, да не го чете и всички ще са доволни

Колкото до другата тема, мисля че Горица каза ясно условията за използването ѝ.
                145, 1.6 boxer
                156, 2.4 JTD - ex
                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Сърби бе Пачо, сърби...
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                    Абе по едно време нали имаше питане - искате ли да виждате "блатото"? И който не искаше, му го спираха и не му се показваше. Не разбирам какъв е проблема - който не го кефи в експреса, да не го чете и всички ще са доволни

Колкото до другата тема, мисля че Горица каза ясно условията за използването ѝ.
                    Не мисли, не ти отива.
                    Включваш се колкото да не заспиш.
                    К.М.

Comment

Не мисли, не ти отива.
                      Включваш се колкото да не заспиш.
                      Тц, не позна, още съм на първото виски и не ми се спи. А за мисленето имам 2 лаптопа и един таблет. Е аз за какво да се моря ...
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

...
                        Защо Матричния пише тук?

Тъпо е!
                        Аааа, чеки, чеки ... Матричния ...

И на мен ми доставя удоволствие да ти го подавам заднешком, като те набарам в партер, р`ъйш ли?

Жалко, че вече нямам много време да ти следя словоблудствената мисъл ... Но винаги ми доставя удоволствие, вервай ми!

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                          Аааа, чеки, чеки ... Матричния ...

И на мен ми доставя удоволствие да ти го подавам заднешком, като те набарам в партер, р`ъйш ли?

Жалко, че вече нямам много време да ти следя словоблудствената мисъл ... Но винаги ми доставя удоволствие, вервай ми!
                          Хахахаха, ти си слаба ракия.
                          Изпускаш си нервите.
                          Не ме провокирай да пиша повече по тази тема, че вече ме е яд малко.
                          Къде си ти, къде съм аз, в този форум.
                          Хахаха, аматьорче, жадно за популярност.
                          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=67676 Ей ги къде са.

п.п. Според мен, този форум трябва да се върне към методите на модериране от преди.
                            ....да....и аз съм от редовно пиещите....ъъъъъ пишещите де.
                            Но!
                            Но в посочената тема се заяждаме приятелски помежду ни...не си мерим уйовините.
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

понякога е хубаво да оставиш хората да се изпокарат да си покажат рогата за да знаеш в бъдеще какво можеш да очакваш от тях,някой може да се дразни на друг може да му олекне и така,в такива кавги често хората си показват истинските лица,аз също съм форумна драка понякога като ми е скучно се закачам с хората по всички форуми,но тука като цяло не без причина защото малко или много дори пред мониторите сме заедно години наред,четох на колегата Линкситис творенията в заключената тема,познаваме се лично даже на скоро се виждахме една сутрин в Дружба,на живо е много симпатичен чаровен с сигурност много по-привлекателен от повечето мъже в форума ама тука явно не му издържат нервите.

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                                ....да....и аз съм от редовно пиещите....ъъъъъ пишещите де.
                                Но!
                                Но в посочената тема се заяждаме приятелски помежду ни...не си мерим уйовините.
                                Аз нямам нищо против темата и хората, пишещи в нея. Ама стана въпрос нещо за алкохолици и това ми дойде първо на ум.

Comment

Working...
                                X