If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе тука едни плетки обсъждаме .... докато загрее скарата .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Тъй де ... докато загрее там скарата
Андро абе ти що не караш по това време ?
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Ами-и-и, обсъждаме, че алкохолът е много вреден и трябва да бъде унищожен, всичко, което е в наличност, като се направи разчет до новото зареждане. Нищо интересно.
Момчета, хайде да си ходим оттатък.
Да оставим хентелегенцията тук да плете.
Ами чакаме те ... ама докато насмогнеш ................
Абе ей.. и двамата човека Румен ме познавате.
Признах си там че не ми издържаха нервите с тия тримата и се приравних на тяхното ниво.Сега какво???
Няма си скубя косите,напсувал съм ги и толкова.
Ако ги видя на живо пак ще ги напсувам.Друго не заслужават.След као една бедна душица използва най-святото детето си.
Алкохол и наркотици не употребявам,сипвам си един касис за ваше здраве
----------------
Нееее защитнико защо и в тази тема пишеш????
Това с касиса е определено подло и по-лошо и от псувня!
Псуването поне облекчава, до като от касиса се хваща запек
Още не си ме разбрал и май е време да се уясним, та ако ще и да е около някоя скромна скара
И гледайте, какво нещо!
Още преди пета страница, сериозната тема се измести към скари, пукница и касис!
Те на това му викам постоянство!
Наздраве!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment