Известие

Collapse
No announcement yet.

Ранобудна тема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
    Ауди 50 е мн яко с удоволствие бих си карал едно такова реставрирано
    Eдва ли сега ще ти хареса, както е било тогава. И аз като студент карах едно такова, ама се съмнявам, че ще ме кефи отново.
    Alfa 155 2.0TS 8V '93
    sigpic
    VW LADAVAGEN '81
    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Ауди 80 L беше първата ми кола.

Нямаше кой да ми излезе на старт.
      не те ли беше срам да караш такава смешна кола, чак се и хвалиш
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        ))...що бе, за времето си е трепач....аз например на 16г...подкарах Симка Крайслер 1307....е още си я спомнем с кеф.....след това руснаците направиха копие от нея...и го нарекоха Москвич Алеко.....
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          За времето си 1979 - 1981, когато всичко беше предимно Москвич, Жигули и тук там някоя Лада, беше по-скоро престижно

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            ))...що бе, за времето си е трепач....аз например на 16г...подкарах Симка Крайслер 1307....е още си я спомнем с кеф.....след това руснаците направиха копие от нея...и го нарекоха Москвич Алеко.....
            То това копие на Симка-та много фалшиво беееее, апък Ловешкото им изпълнение си е чисто менте на Алеко
            Имаше скоро един фен, който се изказа, че Рено са менте на Дачия. Очевидно имаше предвид, че Дачия са по-добри.
            Last edited by vaklinator; d.m.y г., 17:19.
            Alfa 155 2.0TS 8V '93
            sigpic
            VW LADAVAGEN '81
            CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              За времето си 1979 - 1981, когато всичко беше предимно Москвич, Жигули и тук там някоя Лада, беше по-скоро престижно
              Ти се дете на номенклатурата,иначе няма как да стане тва...................
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                Ти се дете на номенклатурата,иначе няма как да стане тва...................
                Не съм.
                5 години в Африка и после се возиш на такава лимузина

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                  Eдва ли сега ще ти хареса, както е било тогава. И аз като студент карах едно такова, ама се съмнявам, че ще ме кефи отново.
                  Амаа имах предвид лъсната 50-тка като туко що излезнала от магазина а не някой трошляк
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    Ясно, темата за основното образование те притеснява.

---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 11:10 ----------

Лепили са ме с най-различни.
                    Има и един дето ме е игнорирал заедно с Рубиг и Линксист.
                    При този съм в комбинация с теб.
                    А умника на апенините, богът на монтьорите, докторът на техническите науки, НиколА 69 ме залепи заедно с Мордохито.
                    Ама няма как, мордохито много му го нахака с това ауди 50, голям смях падна.
                    lordles май беше един като рицар държи меч?а кой е Рубиг не го знам този колега?Никола 69 демек позата ясно...Никаудила 50...,малко грубо се държи с шефката тя не заслужава такова държане,и аз съм изпуснал темата за Аудито.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                      lordles май беше един като рицар държи меч?а кой е Рубиг не го знам този колега?Никола 69 демек позата ясно...Никаудила 50...,малко грубо се държи с шефката тя не заслужава такова държане,и аз съм изпуснал темата за Аудито.
                      Той е типичният "турчин", не приема жени с власт.

Rubig, e най-добрият монтьор в БГ, поне според мен.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                        Пак ти се привижда секс бе Румба, Никола 59 не 69.Пейсе и девет не я знам таз поза.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          Пак ти се привижда секс бе Румба, Никола 59 не 69.Пейсе и девет не я знам таз поза.
                          Eeeeeх Митак - остаряваш
                          59 е 10мин преди 69 ... т.е. точно когато обърнете третото питие
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Той е типичният "турчин", не приема жени с власт.

Rubig, e най-добрият монтьор в БГ, поне според мен.
                            на мене ми се вижда нормален събеседник,не знам нещо се ръчкат,не съм чувал за Рубиг?пише ли тука тоя човек?забелязал ли си че на някой като не му изнася някоя тема почва да пише -това по онова време тоталитарно-модераторското няма да се случи,това да се трие,това да се заключи,искаме старите модератори..а добре ли е?ами аз пък искам още по-старите модератори на клуба искам преди първите още искам,искам модове от къде искам от Плей Бой да са,изобщо си нямат на идея че в един рибарски сайт примерно модовете простеят зверски ще се вцепени ако чете.

Comment

• Мъри, Дербито е същото като Полото, но с багажник отзад, а не ритнато. Това го прави доста неустойчиво при по-високи скорости от "Жабока". Полото над 140 се лепи за асфалта, а Дербито още при 120 започва да вири муцуната.
                              Между Полото и Аудито има дребни, но много съществени разлики.
                              Аудито е с много високо качество на изпълнение. Тенекиите са му много по-добри. Има цели 50 кг. в повече.
                              Купето , нищо , че е неразличимо от на Полото е много по-кораво.

Румба, извинявай, но само се бъзиках и исках да покажа, как като изрязваш, а не цитираш цялото, можеш да орезилиш всеки!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Морди щи викам на галено звучи като пухкав котарак,не знам какво си имал в предвид знам че имаш чувство за хумор и аз също.

Comment

Working...
                                X