Първоначално публикувано от tribaleo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ранобудна тема
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАуди 80 L беше първата ми кола.
Нямаше кой да ми излезе на старт.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениене те ли беше срам да караш такава смешна кола, чак се и хвалиш))...що бе, за времето си е трепач....аз например на 16г...подкарах Симка Крайслер 1307....е още си я спомнем с кеф.....след това руснаците направиха копие от нея...и го нарекоха Москвич Алеко.....
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениене те ли беше срам да караш такава смешна кола, чак се и хвалиш
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение))...що бе, за времето си е трепач....аз например на 16г...подкарах Симка Крайслер 1307....е още си я спомнем с кеф.....след това руснаците направиха копие от нея...и го нарекоха Москвич Алеко.....
Имаше скоро един фен, който се изказа, че Рено са менте на Дачия. Очевидно имаше предвид, че Дачия са по-добри.Last edited by vaklinator; d.m.y г., 17:19.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЗа времето си 1979 - 1981, когато всичко беше предимно Москвич, Жигули и тук там някоя Лада, беше по-скоро престижноFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТи се дете на номенклатурата,иначе няма как да стане тва...................
5 години в Африка и после се возиш на такава лимузина
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеEдва ли сега ще ти хареса, както е било тогава. И аз като студент карах едно такова, ама се съмнявам, че ще ме кефи отново.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЯсно, темата за основното образование те притеснява.
---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 11:10 ----------
Лепили са ме с най-различни.
Има и един дето ме е игнорирал заедно с Рубиг и Линксист.
При този съм в комбинация с теб.
А умника на апенините, богът на монтьорите, докторът на техническите науки, НиколА 69 ме залепи заедно с Мордохито.
Ама няма как, мордохито много му го нахака с това ауди 50, голям смях падна.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеlordles май беше един като рицар държи меч?а кой е Рубиг не го знам този колега?Никола 69 демек позата ясно...Никаудила 50...,малко грубо се държи с шефката тя не заслужава такова държане,и аз съм изпуснал темата за Аудито.
Rubig, e най-добрият монтьор в БГ, поне според мен."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеlordles май беше един като рицар държи меч?а кой е Рубиг не го знам този колега?Никола 69 демек позата ясно...Никаудила 50...,малко грубо се държи с шефката тя не заслужава такова държане,и аз съм изпуснал темата за Аудито.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеПак ти се привижда секс бе Румба, Никола 59 не 69.Пейсе и девет не я знам таз поза.
59 е 10мин преди 69 ... т.е. точно когато обърнете третото питиеНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеТой е типичният "турчин", не приема жени с власт.
Rubig, e най-добрият монтьор в БГ, поне според мен.
Comment
-
Мъри, Дербито е същото като Полото, но с багажник отзад, а не ритнато. Това го прави доста неустойчиво при по-високи скорости от "Жабока". Полото над 140 се лепи за асфалта, а Дербито още при 120 започва да вири муцуната.
Между Полото и Аудито има дребни, но много съществени разлики.
Аудито е с много високо качество на изпълнение. Тенекиите са му много по-добри. Има цели 50 кг. в повече.
Купето , нищо , че е неразличимо от на Полото е много по-кораво.
Румба, извинявай, но само се бъзиках и исках да покажа, как като изрязваш, а не цитираш цялото, можеш да орезилиш всеки!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment