Известие

Collapse
No announcement yet.

Поредната изцепка на правителството - идеи за нов закон за движение по пътищата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В Германия няма ограничение на скоростта на магистралите.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      За рушвет от полицай - 10 години в затвора. Ако искат да спрат корупцията могат да го направят лесно, но очевидно не искат.
      Мислил ли си как се доказва това в съда????
      А обратното????
      Спират те двама на къра, здрасти ко стаа батка, всичко ти е изрядно обаче я дай 20 кинта да пием по едно.......ти не даваш, обаче те двамата казват че си се опитал да ги подкупиш, предложил си им 20 кинта......как ти ще докажеш че не си го направил......как те ще докажат че си се опитал.......а иначе знаеш ли колко са 10 години.......особенно ако си невивен......което както виждаш може и да се случи.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        А обратното????
        Спират те двама на къра, здрасти ко стаа батка, всичко ти е изрядно обаче я дай 20 кинта да пием по едно.......ти не даваш, обаче те двамата казват че си се опитал да ги подкупиш, предложил си им 20 кинта......как ти ще докажеш че не си го направил......как те ще докажат че си се опитал.......а иначе знаеш ли колко са 10 години.......особенно ако си невивен......което както виждаш може и да се случи.....
        Да, мен така ме набедиха, че говоря по телефона, а дори бях с хендсфри, ама съм държал телефона в ръка и така малко глоби, малко точки. Те ченгетата не ме харесват мен много, защото всичките стоят като джуджета до мен и се комплексират малко, като хипофизни джуджета
        Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:10.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Само на някои отсечки няма. На голяма част има 120.

---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:06 ----------

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          А обратното????
          Не става дума да се доказва по косвени доказателства. Има екипи от цивилни полицаи от друг град. Тръгват с цивилна кола, правят нарушение пред патрул, спират ги, предлагат рушвет и ако онези вземат - горят. Това се прави от край време, обаче много ограничено защото очевидно управляващите не искат да спрат това явление. Ако искаха, могат да го спрат.
          10 години са много, ма за какво е на обществото полюцай, дето взима подкупи. И заплата взима даже, а файда никаква. Като е станал полицай да бъде полицай.
          2014: Deutschland über alles

Comment

Аз не съм карал там, но май има ограничения на някои, а на други пък няма, тоест не навсякъде може да се кара без ограничения.

---------- Post added at 01:16 ---------- Previous post was at 01:15 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
            Само на някои отсечки няма. На голяма част има 120.

Не става дума да се доказва по косвени доказателства. Има екипи от цивилни полицаи от друг град. Тръгват с цивилна кола, правят нарушение пред патрул, спират ги, предлагат рушвет и ако онези вземат - горят. Това се прави от край време, обаче много ограничено защото очевидно управляващите не искат да спрат това явление. Ако искаха, могат да го спрат.
            10 години са много, ма за какво е на обществото полюцай, дето взима подкупи. И заплата взима даже, а файда никаква. Като е станал полицай да бъде полицай.
            Друг е проблемът, че и заловени често пъти се измъкват.И полицаи са ми разказвали за такива.Тоест, за да бъде здрава полицията, трябва и другите правораздавателни органи, както им се вика, да си вършат работа-а то и там е бетер КАТ.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

[QUOTE=nikolaaaay;1257781]Само на някои отсечки няма. На голяма част има 120.

Видиш ли онзи знак белия с трите черти,колкото искаш може да си караш,и да превишиш при ограничение на аутобана не е страшно,само да няма строителни деиности,там глобите са сериозни,за дистанция е 300 евра.
              Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

Значи в момента в пресата бъка от простотии и предложения по тоя закон.В близките 3-4 месеца Законът щял да бъде готов и предложен на всенародно обсъждане.....трябва да се борим против глупави предложения-например изтипи през 10 г., провеждани от СБА и прочее простотии, ограничаване на правата на гражданите на база възраст, огромни и безмислени глоби и т.н.Достатъчно свестни закони има и в САЩ и в ЕС, просто трябва да има нормален закон и работеща полиция, КАТ, за да има ред, а другото са лобистки тесктове!
                Така че трябва първо да се види какво ще напишат тия,
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Значи в момента в пресата бъка от простотии и предложения по тоя закон.В близките 3-4 месеца Законът щял да бъде готов и предложен на всенародно обсъждане.....трябва да се борим против глупави предложения-например изтипи през 10 г., провеждани от СБА и прочее простотии, ограничаване на правата на гражданите на база възраст, огромни и безмислени глоби и т.н.Достатъчно свестни закони има и в САЩ и в ЕС, просто трябва да има нормален закон и работеща полиция, КАТ, за да има ред, а другото са лобистки тесктове!
                  Така че трябва първо да се види какво ще напишат тия,
                  Всичко това са дискриминационни мерки и с цел да се събират пари, сега сигурно ще трябва да въведат и проверовъчни изпити за висшите образования. Всички 50 годишни на изпит . Вие 50 годишните как се чувствате, предполагам като грохнали старци с деменция и супер забавени рефлекси.

Comment

Всичко това са дискриминационни мерки и с цел да се събират пари, сега сигурно ще трябва да въведат и проверовъчни изпити за висшите образования. Всички 50 годишни на изпит . Вие 50 годишните как се чувствате, предполагам като грохнали старци с деменция и супер забавени рефлекси.
                    Teen-age - рите да не се обаждат

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Teen-age - рите да не се обаждат
                      Винаги съм мислел, че си към 30.

Comment

Ми в заблуда си.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

А бе пичове, ЗЗДП ли е най-важния закон в тая шибана държава?
                          Писна ми всеки идиот, дошъл на власт да се упражнява в законодателстване точно в тази област. Що вместо да творят тъпотии не се съсредоточат върху спазването на законите, а не върху изцепки колко са лоши. То все ще се намери някой, дето едикой си закон не му биндисва и айде да сменяме. Ми айде пък да пробваме поне 5 -10 години да прилагаме законите, пък да видим какво ще стане, ма да ги прилагаме еднакво за всички, а не "творчески".
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                            А бе пичове, ЗЗДП ли е най-важния закон в тая шибана държава?
                            Писна ми всеки идиот, дошъл на власт да се упражнява в законодателстване точно в тази област. Що вместо да творят тъпотии не се съсредоточат върху спазването на законите, а не върху изцепки колко са лоши. То все ще се намери някой, дето едикой си закон не му биндисва и айде да сменяме. Ми айде пък да пробваме поне 5 -10 години да прилагаме законите, пък да видим какво ще стане, ма да ги прилагаме еднакво за всички, а не "творчески".
                            Ми няма да ги прилагат, щото не им е изгодно. Тогава трябва да търсят пари, за да увеличат полицейските заплати. Иначе тия ще се вдигнат да стачкуват. Същото и с докторите. И с другите. Само учителите не могат да се оправят напълно ама и те лека-полека му намират коая сами. С две думи държавата ни е оставила на самотек. Принципа е "оправяй се сам, не ме интересуваш".
                            145, 1.6 boxer
                            156, 2.4 JTD - ex
                            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

В Англия издават книжките за срок от 30 години, а тук само глупости мислят

Comment

В Англия издават книжките за срок от 30 години, а тук само глупости мислят
                                "Мислят" как да ти смъкнат кожата.
                                То в Англия имат закони по на 200 години и не реват че са калпави.
                                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                                X