Първоначално публикувано от lordliness
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Поредната изцепка на правителството - идеи за нов закон за движение по пътищата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от harpiata Покажи съобщениеМоята книжка си важи до навършване на 70-годишна възраст,т.е до 2052 г.Куките ми се правят на капацитети заради нея,но аз не я сменямНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Днеска всеки тъпанар може да си сложи камера за около 50-60 лева. За до 100 можеш да имаш камера, която да вижда като бухал и в тъмното.
Достатъчно е да въведат системата, която е в САЩ , тоест всичко: от нарушението, до спирането и съставяне на акта или писането на каквото е там да се записва с камерата.
Ха да видим тогава, как ще се корумпира средата.
Едно време нямаше вътрешни отдели и връзки с обществеността, а само "Кадри".
Това не пречеше корумпираните много бързо да се откриват и уволняват.
Ама дето се изказа един стар познат: някога норматива беше по 20 акта или фиша на смяна, а сега искат по 200 лева.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеВсичко това са дискриминационни мерки и с цел да се събират пари, сега сигурно ще трябва да въведат и проверовъчни изпити за висшите образования. Всички 50 годишни на изпит. Вие 50 годишните как се чувствате, предполагам като грохнали старци с деменция и супер забавени рефлекси.
Но идеята ми, че ако скочат всички, срещу поредната лапаница - няма да е така.Все пак да изчакаме първом да видим, какво ще надробят народните представителиAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Аман от скапаняци , които вчера са дошли на власт и се чудят , как да смъкнат още пари от гърбовете на хората.
Основен критерий при определяне размера на глобите трябва да бъде средната работна заплата. Всичко друго си е пладнешки грабеж.
Да не би в Германия глобата за преминаване на червен светофар да е 5000 евро. Ай сиктир и на държавата и на копелдаците които ни управляват.Alfa Romeo156 1.8T.Spark SportPacket
Ducati ST2
Comment
-
Аре сега - нов слугинаж, да имало оскъпяване на бензина, за подпомагане и лечение на пострадалите от катастрофи. Абе най-накрая ще се роди ли нещо в нечия глава, което да не е в услуга на някой богаташ? Щото пострадалите от катастрофи ще си останат с на Мойсей жезъла, както и досега.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Фактът, че екзекуциите си текат обаче говори че полза голяма надали има. Важно е да има наказание-и то да бъде строго и приложимо, не съм съгласен, че бесене, ще оправят нещо.
Просто у нас все още смятат, че всеки може да прави каквото си иска-и политици, но и обикновени граждани и селяни.Ей денска един с едно ауди, разбира се с анцунг (то можеше и с костюм да е) мина важно на червено...
Та в крайна сметка всичко си зависи от нас, това имам предвид.Last edited by fred; d.m.y г., 12:12.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment