Известие

Collapse
No announcement yet.

Сънища-да вярваме ли какво ни казват?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

не ми трябва, аз и така владея киното, по безопасния начин

та мисълта ми беше - не се впрягай, сънищата са безопасни, когато са насън, а не наяве, мозъкът се разтоварва, като ти прожектира разни неща, ама в странна комбинация

явно и въображението ти е доста, та си правиш сам интересното
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

като цяло сънищата и кошмарите идват от претопляне на гръбначният стълб това е защитна функция на организма да се размърдаш един вид,когато спиш на студено е същтата работа изстиват ти крайниците и пак те преследват сънища а лошото е че спиш ли на студено на другият ден си с главоболие-сигурно е,въображението ми е пълнометражно аз съм си самодостатъчен не ми е скучно ни за риба ни кола като карам ни като си посягам само тогава ми трябва фон списание филмче или да зяпам бельото на балкона на съседката.
      Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 10:55.

Comment

Спя дълбоко и рядко сънувам, но ето един интересен случай.
        Преди време си затрих някъде един калкулатор. Скъсах се да го търся къде ли не и накрая го отписах.
        Може би месец по-късно сънувам, че си търся калкулатора. В съня си дръпвам един шкаф и го намирам зад него.
        Събуждам се и ми е забавно, че съм сънувал точно това. Решавам все пак да проверя зад шкафа.
        Калкулаторът наистина се оказа там.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз сънувам понякога, че летя. Уникално е усещането. Размахвам ръце и политам. Доста високо се издигам. Кацането е малко по- тегаво, защото, като спра да махам с ръце и рязко тръгвам надолу. Преди да падна на земята трябва да убия скоростта отново с махане И малко трудно поддържам еднаква височина.

Пожелавам на всеки, който не е летял на сън да го направи! Уникално е.
          Lexus IS200

Comment

И аз съм сънувал че летя, обаче летенето ми е падане към земята от едно дърво.Падах от едно много високо дърво.Малко преди да тупна се събудих.Имаше една теория за родовата памет, че се пренасяла с днк-то ни и в определени моменти може да се отключат определени епизоди.Аз обаче никога не съм падал от дърво.Не знам на какво се дължи, на някогашни спомени или мозъка си съчинява нещо въз основа на други преживявания.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              И аз съм сънувал че летя, обаче летенето ми е падане към земята от едно дърво.Падах от едно много високо дърво.Малко преди да тупна се събудих.Имаше една теория за родовата памет, че се пренасяла с днк-то ни и в определени моменти може да се отключат определени епизоди.Аз обаче никога не съм падал от дърво.Не знам на какво се дължи, на някогашни спомени или мозъка си съчинява нещо въз основа на други преживявания.
              Е значи си падал не си летял... Разликата е огромна.
              Аз съм сънувал, че скачам от 6-тия етаж. Интересното е че не се събудих а си паднах на краката и ми нямаше нищо. Но усещането за ускорение и за това, че ще се размажеш е съвсем реално.
              Lexus IS200

Comment

Ха, аз съм сънувал и двете едновременно .
                Падам от една много висока скала и докато падам започвам да летя. И минавам над поляни, гори, скали...а бе кеф голям .
                Интересното е, че тоя сън го сънувам неведнъж и вече като падам не се плаша, а знам, че ще полетя . Така казано е странно, но в съня ми си изглежда съвсем нормално.

Друг култов сън ми е да сънувам нещо от типа "ужаси" и всъщност знам че сънувам. Събуждам се и вече "страшното" е минало, но виждам че пак сънувам и събуждането ми е все едно минаване от едно ниво на друго. И екшъна продължава...

Обичам да сънувам ...
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

ако не сте гледали това филмче, шъ трябва
                  http://www.imdb.com/title/tt1375666/?ref_=nm_flmg_act_5
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                    Ха, аз съм сънувал и двете едновременно .
                    Падам от една много висока скала и докато падам започвам да летя. И минавам над поляни, гори, скали...а бе кеф голям .
                    Интересното е, че тоя сън го сънувам неведнъж и вече като падам не се плаша, а знам, че ще полетя . Така казано е странно, но в съня ми си изглежда съвсем нормално.

Друг култов сън ми е да сънувам нещо от типа "ужаси" и всъщност знам че сънувам. Събуждам се и вече "страшното" е минало, но виждам че пак сънувам и събуждането ми е все едно минаване от едно ниво на друго. И екшъна продължава...

Обичам да сънувам ...
                    Това със събуждането от сън в съня ми се е случвало 2 пъти. Иначе често ми се случва да сънувам един и същи сън и да знам, какво ще се случи и като знам, какво ще стане мога да го изменя, като реагирам различно. Тогава се осещам, че това е сън и правя, каквото си искам. Много е интересно.
                    Lexus IS200

Comment

Аз когато летя само планирам, когато отказах цигарите сънувах че пуша.
                      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                        ако не сте гледали това филмче, шъ трябва
                        http://www.imdb.com/title/tt1375666/?ref_=nm_flmg_act_5
                        Много главобъркащо.
                        Много.
                        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                          Аз когато летя само планирам, когато отказах цигарите сънувах че пуша.
                          леле това за цигарите е много вярно,и продължава месеци след това.

Comment

Аз често сънувам и то в повечето случаи - цветно.
                            Многократно сънувам , че ме гони някаква огромна каменна топка, аз бягам, ама колкото и да бягамм, тя все ме настига... И точно преди да ме смачка и се будя. Това е сън, който сънувах доста често - може би 1-2 пъти в месеца.
                            Тук от няколко дни сънувам един сън с продължение - едно момиче - наемен убиец иска да ме стреля, ама нещо става и не може. Влюбваме се един в друг и всеки път се будя, в момента в който тръгне да ми обяснява що иска да ме убива..По-интересното е, че всеки сън ( вече 4ти ) е с различен сюжет, но с това момиче.

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                              ст

е нема да верно е не става,аз много пъти съм сънувал че влизам в някакъв хранителен склад или магазин и почвам да крада купища ядене да тъпча-всъщност на яве на на сън съм задържан за подобни деяния-разбира се нямам нищо общо станало е грешка някой ме е натопил,най е гадно да сънуваш че те гонят полиция или че някой влиза у вас некви е такива,сънувах един път тия военните от окръжието като им бегах не исках да вляза в казармата и сънувам как се катерят по стената на блока и се показвам през прозореца а оня като паяк майор Зарков с полковника Петлев шефа на окръжието ми се хилят и ме държат за ръцете и ме теглят на долу а другите пред блока държат една униформа пред УАЗ ката и ме гледат

А като бягаш тежат ли ти краката на сън?

---------- Post added at 22:42 ---------- Previous post was at 22:41 ----------

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                              леле това за цигарите е много вярно,и продължава месеци след това.
                              Добе че не сънуваме, че пием
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Почетете малко за транссърфинг на реалността(Вадим Зеланд) и ще ви се изяснят някои нещица относно сънуването.
                                Аз мноооого рядко сънувам,но за сметка на това абсолютно всяка вечер бълнувам.Иначе преди почти 2 години лежах в болницата в Лимасол със счупен крак и сънувах сън,който помня и до ден днешен с най-малки подробности.Това вече не мога да си обясня уж се забравяли почти на мига

Comment

Working...
                                X