Известие

Collapse
No announcement yet.

Сънища-да вярваме ли какво ни казват?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сънища-да вярваме ли какво ни казват?

не знам при вас как е но имам некви куци периоди редовно сънувам некви ужасии,не ме е страх в съня ми а като се събудя се чудя за кво го сънувам това не може ли да сънуваш голи жени или пари,айде за риба съм сънувал че хващам големи,вие какво сънувате?

Най се кефя като сънувам кошмари, голям екшън пада.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Страх ме е да напиша какво сънувам, има опасност да ме вкарат в лудница.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        Най се кефя като сънувам кошмари, голям екшън пада.
        човек не знам,е долу ще постна кво беше от тая нощ,доста гнусотии сънувам и са на периоди съм забелзязал,най хубаво се наспивам като не сънувам.

---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:11 ----------

сънувам кошмари редовно,тая сутрин станах в 5,бяха ми отвити краката и студени а може би щото преядох с шкембе чорба,сънувам че спя в студена тъмна старинна къща тип замък,и некой ми драска послания че ще ме убия ще ми пие кръвтта и тн,на каменни плочи,сутрин ги намирам и ги чета,има подземия дето обикалям да търся вампира,не го намерих и влизам в една стая като кухня и там 2 кучета немска овчарка и още едно голямо ротвайлер седят прави и ме гледат като вцепенени не мигат не мърдат,влизам в тъмна мрачна стая в полумрак и виждам часовник на стената показва 21 без некви минути а на едно легло лежи престаряла вещица баба завита и аз от там хванах една тежка възглавница и я ударих по главата зверски тя не мръдна,излязох от стаята и чух вещерски писък-йес йес йес ,спрях се върнах се обратно в стаята и я видях как стой права на леглото немърдаща неподвижна и ме гледа вцепенено,и тогава се събудих.днеска до обяд мислих какво става и се сетих защо седят неподвижно-вампира съм бил аз дето го търсих да го трепам

Comment

Аз сънувам доста, всичко.Общо взето вярно е, че често пъти се забравят сънищата и се помни малко.
          Някои пък твърдят, че сънят е реалния свят, а този, в който сме будни не е реален или пък е някакъв временен, кой знае.
          Така или иначе сънят е велико нещо, ето морфиуса би могъл да внесе повече яснота, ако се появи
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
            човек не знам,е долу ще постна кво беше от тая нощ,доста гнусотии сънувам и са на периоди съм забелзязал,най хубаво се наспивам като не сънувам.

---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:11 ----------

сънувам кошмари редовно,тая сутрин станах в 5,бяха ми отвити краката и студени а може би щото преядох с шкембе чорба,сънувам че спя в студена тъмна старинна къща тип замък,и некой ми драска послания че ще ме убия ще ми пие кръвтта и тн,на каменни плочи,сутрин ги намирам и ги чета,има подземия дето обикалям да търся вампира,не го намерих и влизам в една стая като кухня и там 2 кучета немска овчарка и още едно голямо ротвайлер седят прави и ме гледат като вцепенени не мигат не мърдат,влизам в тъмна мрачна стая в полумрак и виждам часовник на стената показва 21 без некви минути а на едно легло лежи престаряла вещица баба завита и аз от там хванах една тежка възглавница и я ударих по главата зверски тя не мръдна,излязох от стаята и чух вещерски писък-йес йес йес ,спрях се върнах се обратно в стаята и я видях как стой права на леглото немърдаща неподвижна и ме гледа вцепенено,и тогава се събудих.днеска до обяд мислих какво става и се сетих защо седят неподвижно-вампира съм бил аз дето го търсих да го трепам
            записвай, ще станат супер фентази романи и после ще ги филмират като филми на ужасите.

ама после е год като се събудиш и нищо ти няма - нали ?

Comment

Най ме яд, като сънувам че се докопвам до нещо ценно и като се събудя, то го няма....
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                записвай, ще станат супер фентази романи и после ще ги филмират като филми на ужасите.

ама после е год като се събудиш и нищо ти няма - нали ?
                стига бе човек къде ще снимат филм някой как бие бабичка на легло с възглавницата и...тъпизми са това,странното е че е доста реално чуваш виждаш знаеш че е сън разбира се аз го усещам но като се събудиш сърцето ти тупа бързо и си с пресъхнала уста.

---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:41 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Най ме яд, като сънувам че се докопвам до нещо ценно и като се събудя, то го няма....
                е нема да верно е не става,аз много пъти съм сънувал че влизам в някакъв хранителен склад или магазин и почвам да крада купища ядене да тъпча-всъщност на яве на на сън съм задържан за подобни деяния-разбира се нямам нищо общо станало е грешка някой ме е натопил,най е гадно да сънуваш че те гонят полиция или че някой влиза у вас некви е такива,сънувах един път тия военните от окръжието като им бегах не исках да вляза в казармата и сънувам как се катерят по стената на блока и се показвам през прозореца а оня като паяк майор Зарков с полковника Петлев шефа на окръжието ми се хилят и ме държат за ръцете и ме теглят на долу а другите пред блока държат една униформа пред УАЗ ката и ме гледат

Comment

Сънувал съм как ме гони лъв, голяма гонитба падна и го изработих като се скрих в един асансьор, как да не се кефиш .

Comment

е ти добре си наредил царя на животните,аз некви тъпотии по-кървави редовно вампири некви светци некви врачки некви просяци вещици редовно страшни изродии от хард характер,сънувах един път че съм некво ранчо и требва да утрепам един с автомат и се скрих зад една крава и кво ми стана почнах да стрелям по всички живи хора изпозастрелях десетки хора от тях тече кръв ама не умират и ме гледат,сънувал съм че няква вещица ме краде и ме затваря в няква килия вързан и аз се отскубнах и я бутнах в казана да ври и тя крещеше и аз и извадих очите с пръсти като си подаваше главата от казана,абе приказка без край кво става не знам.

Comment

Хехехе, момчета кво пушите уе.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                        е ти добре си наредил царя на животните,аз некви тъпотии по-кървави редовно вампири некви светци некви врачки некви просяци вещици редовно страшни изродии от хард характер,сънувах един път че съм некво ранчо и требва да утрепам един с автомат и се скрих зад една крава и кво ми стана почнах да стрелям по всички живи хора изпозастрелях десетки хора от тях тече кръв ама не умират и ме гледат,сънувал съм че няква вещица ме краде и ме затваря в няква килия вързан и аз се отскубнах и я бутнах в казана да ври и тя крещеше и аз и извадих очите с пръсти като си подаваше главата от казана,абе приказка без край кво става не знам.
                        Бог те наказва за отнетия живот на много рибоци.
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

много е яко да сънуваш, като да ходиш на кино на спер як филм, който няма как да предвидиш, супер фантастичен, а не някакви си ежедневки ала бг сериали
                          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Хехехе, момчета кво пушите уе.
                            човек знаеш не пия изобщо,а и цигарите поспрях от 20 дена и повече -още по-зле..

---------- Post added at 07:38 ---------- Previous post was at 07:37 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                            Бог те наказва за отнетия живот на много рибоци.
                            е чак пък много ...де да беше...ме накаже в ада на диета да ме прати то ми стига.

---------- Post added at 07:40 ---------- Previous post was at 07:38 ----------

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                            много е яко да сънуваш, като да ходиш на кино на спер як филм, който няма как да предвидиш, супер фантастичен, а не някакви си ежедневки ала бг сериали
                            не щем да сънувам нищо ни пари ни жени ни как копат метрото до Младост ни Бойко как реже лентата,ако си загорела за 3 де изпълнения на живо вземи си Паркизан и се назоби с няколко хапа 10 тина и ще гледаш филм 2 дена цветен на какво се сетиш вервай ми.

Comment

Аз па снощи сънувах че ми откраднали алфата та се събудих разтревожен и бегам на балкона да гледам там ли е.Там беше.Обаче ми се разтуптя сърдечния мускул.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                              X