Известие

Collapse
No announcement yet.

Байрам е!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
    от какво ви е приятно не от сириици ни от турци ни от американци ни китайци ни цигани ни чеченци така ли?а от грузинци приятно ли е?от еврей?от арменци?от руснаци да ама да дойдат само жените че са хубави,това с клиповете с Чечня да беше видял руснаците как влачат с вързани за БТР а живи чеченци пак е страстно видео,не знам майка ти как ще го оцени и колко дена ще асимилира видяното,абе ако дойде некоя хубавица сириика и се овъртолите страстно нема да я питаш в какво вярва и бежанка ли е,ако ти подари нефтен кладенец и мерцедес нема да сте такива лоши форумни расисти.
    Колега,живял съм 3-ри години в Москва,вярвай ми имам повече идея от теб какво представляват грузинци,чеченци арменци и т.н.Имам Приятели(истински)преживели и двете чеченски войни,от първа ръка знам какво е ставало там.Ходил съм на така наречените "Чеченски гробища" където повечето гробове бяха на 18-19 годишни момчета.
    Ако не знаеш Сталин навремето за една нощ е изчистил Москва от цялата измет,качил ги е на влакове и кой от където е.Ама сега на това му викат дискриминация.
    Кладенци и мерцедеси,хайде няма нужда
    .
    Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Имам колега сириец, който е женен за българка. като гледам как се грижи за нея и семейството си, честно казано предпочитам зет като него, отколкото някой кресльо. дето хал хабер си няма от това кой кой е
    Ще ми се да те видя ти как ще изглеждаш, ако си дошъл от ада на кланетата и си успял да опазиш семейството си по път дълъг 3-4 000 км.
    Иначе е най-лесно да развиваме теории за непълноценността на расите.

Зиг хайл!
    Мордохай,нищо не споменаваш за съдбата на хилядите европейски момичета в тамошните хареми и бардаци.Има повече от достатъчно истории в мрежата.

И много ми е интересно защо никой не споменава японците???Страната с възможно най-голяма непоносимост към тях.Невъзможно е нито един мюсулманин да получи работа ,да не говорим за гражданство.Престоят им в Япония е силно ограничен,и то им се позволява да останат само ако имат някаква изключителна причина.
    Светът постепенно се ислямизира и именно тази солидарност един ден ще ни излезе на всички през гъза.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщение
      Колега,живял съм 3-ри години в Москва,вярвай ми имам повече идея от теб какво представляват грузинци,чеченци арменци и т.н.Имам Приятели(истински)преживели и двете чеченски войни,от първа ръка знам какво е ставало там.Ходил съм на така наречените "Чеченски гробища" където повечето гробове бяха на 18-19 годишни момчета.
      Ако не знаеш Сталин навремето за една нощ е изчистил Москва от цялата измет,качил ги е на влакове и кой от където е.Ама сега на това му викат дискриминация.
      Кладенци и мерцедеси,хайде няма нужда
      .

Мордохай,нищо не споменаваш за съдбата на хилядите европейски момичета в тамошните хареми и бардаци.Има повече от достатъчно истории в мрежата.

И много ми е интересно защо никой не споменава японците???Страната с възможно най-голяма непоносимост към тях.Невъзможно е нито един мюсулманин да получи работа ,да не говорим за гражданство.Престоят им в Япония е силно ограничен,и то им се позволява да останат само ако имат някаква изключителна причина.
      Светът постепенно се ислямизира и именно тази солидарност един ден ще ни излезе на всички през гъза.
      човек и 30 години да си живял все тая,гледай историята имали са договор да пазят границата още от времената на Петър 1ви и са го спазили не са и нахлували в държавата да грабят,не оправдавам никой в тая война,забравяш че грузинците са православни а ги изброяваш,не съм виждал по-вярващи хора от грузинците-личен опит,а тука няма хареми и бардаци така ли?виж че има негърки мулатки азиатки рускини виж по обявите има кво ти душа сака,Япония е била затворена и изолирана векове от света и от чужденци не само ислямисти,те лично нямат никакъв повод да се плашат от тях и за омраза по-скоро от американци заради бомбите 45 та и руснаците който ги палеха живи по джунглата къде ги набарат главно заради безчинствата по военнопленическите лагери и труда и мъченията на който подлагат военоплениците,а японците са най жестоките войници в историята та не ми сравнявай доста по-жестока нация от турците че не ги долюбва,хай?кимни ми с глава почтително и ми кажи-дозо.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
        човек и 30 години да си живял все тая,гледай историята имали са договор да пазят границата още от времената на Петър 1ви и са го спазили не са и нахлували в държавата да грабят,не оправдавам никой в тая война,забравяш че грузинците са православни а ги изброяваш,не съм виждал по-вярващи хора от грузинците-личен опит,а тука няма хареми и бардаци така ли?виж че има негърки мулатки азиатки рускини виж по обявите има кво ти душа сака,Япония е била затворена и изолирана векове от света и от чужденци не само ислямисти,те лично нямат никакъв повод да се плашат от тях и за омраза по-скоро от американци заради бомбите 45 та и руснаците който ги палеха живи по джунглата къде ги набарат главно заради безчинствата по военнопленическите лагери и труда и мъченията на който подлагат военоплениците,а японците са най жестоките войници в историята та не ми сравнявай доста по-жестока нация от турците че не ги долюбва,хай?кимни ми с глава почтително и ми кажи-дозо.
        Човек,аз за това казах по горе че не съм расист,грузинците са същите идиоти като другите изброени,цяла Москва е настръхнала от тях.Бях там и когато стана ситуацията със заложниците.Трябва да ти кажа че следващата седмица Москва беше най-европейският град в Европа,нито една чурка(така им казват руснаците на горе изброените,нищо общо с полов орган )не беше останала.
        Аз история не гледам,живея сега и споделям личен опит.Имаме си и тука бардаци ама ми кажи колко арабки си видял в тях???А европейките ги третират там като по низши от въшки.
        Мисля че японците доста по рано са прозряли нещата и са си направили сметката.
        п.п:Нито те познавам,нито съм ял и пил с теб за да ти кимам по какъвто и да е начин,спазвай добрия тон.
        Поздрави!
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Абе господа столичани ВИЕ сте много заблудени. Не виждате как се налага тяхната религия в нашата държава. Нека всеки, който има свободно време(и средства) да си направи една малка "екскурзия" до Разград(особено до селата Ясеновец и Йонково, дом на телефонните измамници, да видите палати), Шумен, Силистра, Дулово или така нареченото Лудогорие(делиорман).Да видите във всяко село как има джамия, а няма църква. Да видите как в магазина немогат да ви дадат цигари понеже неразбират сложния български език. Как по пощите и автогарите пише на турски език. Да объркате пътя и да питате някой чичка и той да те пита "ти българин ли си" и като му кажеш да, да ти отговори "Аз не разбира булгарски". Често пътувам из него регион и оставам с впечатлението, че ние българите сме малцинство там и нежелани. Иначе имам познати и приятели мюсюлмани, за които лоша приказка немога да кажа и вярата им по никакъв начин не вреди на приятелството. Общо взето и при християните
          и при мюсюлманите има много стойностни хора, но при тях съотношението е по-малко. Без лоши чувства към никого !

EDIT: За да не остана криворазбран, не съм против религията им, празниците им и тях. Против тяхното отношение към нас, те не зачитат нашата религия и нашите празници и нас като хора, а това е нагло впредвид че един вид са ни на гости !
          Last edited by Dob4i; d.m.y г., 20:28.
          Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Имам колега сириец, който е женен за българка. като гледам как се грижи за нея и семейството си, честно казано предпочитам зет като него, отколкото някой кресльо. дето хал хабер си няма от това кой кой е
            Ще ми се да те видя ти как ще изглеждаш, ако си дошъл от ада на кланетата и си успял да опазиш семейството си по път дълъг 3-4 000 км.
            Иначе е най-лесно да развиваме теории за непълноценността на расите.

Зиг хайл!
            Иво, не си пожелавай такова нещо, защото имам съученичка която се ожени за сириец.То същото както го разказваш, обаче всичко свършило щом отишли в Сирия.Добрият съпруг и баща станал съвсем друг.Едвам успяла да се прибере с едното дете и си нямаш на идея какви неща е преживяла.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Нали четете статистики за раждаемост, и средна възраст на населението- европейските нации умират бавно, с тях ще умре и нашата цивилизация сигурно, както много други преди това.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Много ми харесва да чета постове написани от хора,които нямат ни най-малка идея от религии и история.
                ....те тия кривите мюсюлмани са толкова мюсюлмани,колкото сте повечето Вие християни.
                Пропагандата и демагогията най-лесно се прокарват в глави с мъртви мозъчни клетки.....някога това е било оправдано поради липсата на алтернативни източници,днес не,вместо да словоблудствате четете...
                ....аман от псевдопатриоти.
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Засега - само дребно наказание за младежа, дето развява понятието "тъпак".

При втори опит ще е бан.

Няма да заключа темата, независимо от провокациите.
                  Няма и да трия цитатите, нека стои този вълнуващ шедьовър.
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Какво очакваме, стълпени на площада?*
                    Днес варварите ще пристигнат тук.*
                    Защо това бездействие в народното събрание?*
                    Защо народните избраници закони не създават?
                    *Защото варварите ще пристигнат днес.*
                    Какви закони да създават народните избраници?
                    *Когато дойдат варварите, ще донесат закони.*
                    Защо ли императорът е станал толкоз рано,*пред най-големите врати тържествено е седнал*на трона си замислен, със корона на главата?*
                    Защото варварите ще пристигнат днес.*
                    И императорът очаква да приеме*водача им.
                    Дори му е приготвил*да му даде държавен пергамент.
                    Във него*му е написал много титли и названия.*
                    Защо и преторите са излезли днес*с червените си златоткани тоги?
                    *Защо са гривни сложили със много аметисти*и пръстени с блестящи, лъскави смарагди?*
                    Защо са взели своите най-скъпоценни жезли,*със злато и сребро прекрасно украсени?*
                    Защото варварите ще пристигнат днес,*а заслепяват ги такива скъпи накити.*
                    Защо прочутите оратори не идват както друг път,*за да изложат свойте мисли в красиви дълги речи?*
                    Защото варварите днес ще дойдат.*
                    А те се отегчават от сложни красноречия.*
                    Защо започна изведнъж такова неспокойствие,*обърканост (лицата как станаха сериозни!)?*
                    Защо внезапно улици, площади опустяха*и всички се прибират умислени дълбоко?*
                    Защото падна здрач, а варварите не дойдоха.*
                    Завърнаха се пратениците от границата*и казаха, че варвари не съществуват вече.*
                    Сега какво ще стане с нас без варвари?
                    *Та тези хора бяха някакво си разрешение.
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщение
                      Човек,аз за това казах по горе че не съм расист,грузинците са същите идиоти като другите изброени,цяла Москва е настръхнала от тях.Бях там и когато стана ситуацията със заложниците.Трябва да ти кажа че следващата седмица Москва беше най-европейският град в Европа,нито една чурка(така им казват руснаците на горе изброените,нищо общо с полов орган )не беше останала.
                      Аз история не гледам,живея сега и споделям личен опит.Имаме си и тука бардаци ама ми кажи колко арабки си видял в тях???А европейките ги третират там като по низши от въшки.
                      Мисля че японците доста по рано са прозряли нещата и са си направили сметката.
                      п.п:Нито те познавам,нито съм ял и пил с теб за да ти кимам по какъвто и да е начин,спазвай добрия тон.
                      Поздрави!
                      чурки казват на тези от републиките пришълците подритват ги редовно,има грузинска мафия в Москва за това са настръхнали,държат от помещения за наеми на всякъде до магазини и дискотеки,не се отчитат и не искат да се отчитат на милицията която държи бригадите,голям град с големи интереси и необятен пазар щом старите ми шефове отвориха пицария там на белоруски вокзал значи...не посещавам редовно бардаци и не водя статистика колко по колко от кой,ти колко арабки виждаш разбулени и снимани голи в еротично списание?и колко европейки?нали не мислиш че морала каноните и семейството са еднакви в Европа и Арабският свят и сме еднакво разкрепостени?европейките ги третират?на една германска водеща на новините арабски шейх и предложи 1 милион долара познай дали германката не излезе с бърза мисъл за пенсия,личен избор е да се продаваш за парички и дали ти пука как ще те третират но пак са по-добре не съм чул за арабски Джак изкормвача а ти?човек японците до ден днешен са консервативни към всички,те не допуснаха никакво присъствие и влияние на никой в страната си не на турци на кой ще да е,всички големи банки се държат от японци а мафията им си има официални клубове по целият свят,да ходят на концерти радват се на кечисти и сумисти от други държави но до тука,кажи ми някой чужденец който взима участие в управлението на страната или става министър или съветник?-хай е да,а дозо е благодаря.

Comment

Ами мога да кажа само едно евала на Японците, завиждам им.
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

да за завиждане са явно им е добър живота поради простият факт че са най-дълголетната нация.

Comment

Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
                            Абе господа столичани ВИЕ сте много заблудени. Не виждате как се налага тяхната религия в нашата държава. Нека всеки, който има свободно време(и средства) да си направи една малка "екскурзия" до Разград(особено до селата Ясеновец и Йонково, дом на телефонните измамници, да видите палати), Шумен, Силистра, Дулово или така нареченото Лудогорие(делиорман).Да видите във всяко село как има джамия, а няма църква. Да видите как в магазина немогат да ви дадат цигари понеже неразбират сложния български език. Как по пощите и автогарите пише на турски език. Да объркате пътя и да питате някой чичка и той да те пита "ти българин ли си" и като му кажеш да, да ти отговори "Аз не разбира булгарски". Често пътувам из него регион и оставам с впечатлението, че ние българите сме малцинство там и нежелани. Иначе имам познати и приятели мюсюлмани, за които лоша приказка немога да кажа и вярата им по никакъв начин не вреди на приятелството. Общо взето и при християните
                            и при мюсюлманите има много стойностни хора, но при тях съотношението е по-малко. Без лоши чувства към никого !

EDIT: За да не остана криворазбран, не съм против религията им, празниците им и тях. Против тяхното отношение към нас, те не зачитат нашата религия и нашите празници и нас като хора, а това е нагло впредвид че един вид са ни на гости !
                            Това с цигарите ме върна 26 години назад....бях в казармата....точно когато им сменяха имената ...89г....така наречените турци се изселваха....а нас ни бяха пратили с воени камйони да пребираме реколтата......влизам в едно село Пирне...близко до Айтос да купя цигари....а кръчмаря(който в последствие се оказа турчееш се циганин) ми казва да си ги пойскам на турски...излизам, аз от кръчмата...взимам автомата и заедно със сержанта влизаме в кръчмата.....и гледай какво става стекове падат от равта....а той на български взе да ми се обеснява....да това го има, ама се оказа, че е помияр.....историята го е доказала...силата оправя нещата, затуй американците и руснаците доминират...
                            п.п. Не слагай всички мюсолмани под един знаменател....както при нас, така и при тях си има мърша.....доста от тях, заслужават уважение!
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Не знам кога ще се научите да отсявате зърното от плявата.
                              Имало такива, пък имало и онакива, а пък вие ся защо си биете негрите?!
                              Смесвате политически моменти с религиозни и народностни.
                              Спазването на закона е задължение на всеки гражданин!
                              Това , че някой не го спазва, не може да се оправдава с това, че видиш ли бил от друга народност или религия.
                              Когато това стане, тогава и ще престанат подобни обсъждания.
                              Тогава и турчеещият се циганин описан по-горе, и сводниците и наркодилърите ще си станат просто едни престъпници.
                              Но за това се иска воля!
                              А такава липсва в политиците ни и точно за това сега се води подобна дискусия.

Много пъти са ме питали, като пряк участник във възродителния процес, можело ли е да се избегне?
                              Нявга си мислех, че можеше, а сега вече не съм убеден.
                              Мисля си, че смяната на имената беше прикриващата дейност.
                              Основната беше друга.
                              Ще се поясня!
                              Тия хора живееха в Средновековието.
                              Може и да ви шокира, но все още използуваха арбалети.
                              Населението живееше в полу-феодална зависимост от местните дерибеи. Кметове държаха документите на хората и те нямаха никаква възможност за реализация. към тая група бяха и местната милиция, горското, ДАИ и каквото още ви дойде на ум.
                              Безнаказано си вееха байрака разни келеши, които после станаха борци за права и свободи.
                              Самото име не ви ли смущава?
                              Отдавна се знае, че в страните от НАТО няма борци за права и свободи, а терористи!
                              Точно тия дерибеи, които не вярват нито в Аллах нито в Сатаната бяха отвяти и положени в съответните заведения. Точно те по-късно станаха много религиозни и започнаха да подриват държавата от вътре.
                              Те нямат нищо общо с обикновените, трудолюбиви наши съграждани от турски произход, дето превиваха гръб от сутрин до мрак по тютюневите и картофените ниви, а голяма част от мъжете си оставиха и здраве и кости по строежите на България.
                              За жалост, точно тия хора бяха прокудени по време на "голямата екскурзия".
                              Те обаче не отвърнаха с омраза. Напротив!
                              Много бързо се реализираха в Турция и създадоха дружества на приятелите на България и пазят българският език.
                              Ето към тия достойни хора беше моя поздрав!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

виж голямата екскурзия началото и дадоха атентатите на Буново,Пловдив и тн,това е така нареченото БОД-българско освободително движение,разгара стана като турско население окупира кметството в Каолиново и искаха да си сменят паспортите и да са с турски имена,затвориха хората вътре и ги обградиха няколко дена докато се разчуе и изпратят части да ги мачкат,доста неща мога да напиша но не е това темата,да и аз съм гледал странно като питам някой нещо и стават 4 човека от пейка и започват да ми обясняват кое къде е,до сега нямам случай на нещо откраднато или разбита кола или проблем в регион с турско население,то не е само арбалети слагат и примки за животни и капани за риба до ден днешен,много от тях нямат телевизия и не са излизали по големите градове, и говорят на турски диалект не е изобщо турски,ако отидат в Турция няма да се разберат,жалко за такива хора български граждани са но с турско самосъзнание,някой от тях знае ли коя е родината му и като какъв се определя.

Comment

Working...
                                X