Първоначално публикувано от RUNNING WILD
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Байрам е!
Collapse
X
-
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение...за разлика от теб има и будни хора като мен които се интересуват и са много дорбе запознати със ситуацията в държавата..и то не само за София...и смятам че така е правилно.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениее ти понеже плямпаш по същество..разбрахме твоето плямпане : "трайте си и смирено приемете всички все пак сме хора" бла бла бла...ти си бъди човек и си ги прибирай у вас...аз явно не съм...
У нас не мога да се прибера защото работя,но виждам,че ти харесва да даваш наклон на нещата а на мен ми се пикае......Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениечакай бе а ти кой беше извинявай? та да ме виждаш да правя каквото и да е...един вид отчет ли да ти давам??? къде как и за какво съм бил е моя работа..това че съм споделил част от преживяното тук не значи че трябва и да ти го доказвам после...за разлика от теб има и будни хора като мен които се интересуват и са много дорбе запознати със ситуацията в държавата..и то не само за София...и смятам че така е правилно...България е моята родина и аз се интересувам от случващото се в нея...а пък ти си развивай дървените теории дето даже за маса не стават...
Comment
-
Ей...много сме оскотяли в тая държава...преобладава омраза и завист.....неможе един празник да честитим на някой нормално.....
Не видях един мисюлманин да се изкаже в темата....
Явно не падат на нашето ниво....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment