Известие

Collapse
No announcement yet.

Байрам е!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
    виж какво не съм те видял да снимаш репортаж в общежитията за да говориш на изуст,ако можеш аиде вкарай ни форума вътре да си снимаме и да си обсъждаме,абе да не ти бъркат в хладилника да са ти изяли нещо или да спят у вас и в колата ти?ти дори не ги виждаш нямаш контакти с тях освен по телевизията,дали ще гледаш за Овча купел или Африка все тая не ги виждаш не са у вас,ама ква мръсотия била ми ела ми видиш алфата след риболов...имах покълнало жито в нея под стелките,аиде щи пусна една снимка да видиш на 20 години какви съм ги вършил поне с еимаш за големият националист,зад тоя дето държи зеленото знаме 4 тия от ляво на дясно е Мартин Скума ми е главата с червена фанелка и черно яке това е през 1997 ма година,когато са ни гонили куките да ни мачкат и сме крещяли и палили и сме гонили чужденци по улиците ти къде беше?то от вас на компа е лесно излез на улицата и после ръси мозъци.
    чакай бе а ти кой беше извинявай? та да ме виждаш да правя каквото и да е...един вид отчет ли да ти давам??? къде как и за какво съм бил е моя работа..това че съм споделил част от преживяното тук не значи че трябва и да ти го доказвам после...за разлика от теб има и будни хора като мен които се интересуват и са много дорбе запознати със ситуацията в държавата..и то не само за София...и смятам че така е правилно...България е моята родина и аз се интересувам от случващото се в нея...а пък ти си развивай дървените теории дето даже за маса не стават...
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
      ...за разлика от теб има и будни хора като мен които се интересуват и са много дорбе запознати със ситуацията в държавата..и то не само за София...и смятам че така е правилно.
      ....да бе,тя ситуацията е такава точно от такива будни глави като теб,будни сте да плямпате колкото да не заспите.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

е ти понеже плямпаш по същество..разбрахме твоето плямпане : "трайте си и смирено приемете всички все пак сме хора" бла бла бла...ти си бъди човек и си ги прибирай у вас...аз явно не съм...
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

е ти понеже плямпаш по същество..разбрахме твоето плямпане : "трайте си и смирено приемете всички все пак сме хора" бла бла бла...ти си бъди човек и си ги прибирай у вас...аз явно не съм...
          Никъде не съм писал за траене и смирение,просто ме дразни безсмисленото ти писане лишено от елементарни знания.
          У нас не мога да се прибера защото работя,но виждам,че ти харесва да даваш наклон на нещата а на мен ми се пикае......
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

чакай бе а ти кой беше извинявай? та да ме виждаш да правя каквото и да е...един вид отчет ли да ти давам??? къде как и за какво съм бил е моя работа..това че съм споделил част от преживяното тук не значи че трябва и да ти го доказвам после...за разлика от теб има и будни хора като мен които се интересуват и са много дорбе запознати със ситуацията в държавата..и то не само за София...и смятам че така е правилно...България е моята родина и аз се интересувам от случващото се в нея...а пък ти си развивай дървените теории дето даже за маса не стават...
            Триплямпело епа я сам Руци Капацитето оти що?колега видно е че аз имам история зад гърба си а ти имаш компютър,с радост чакам да напишеш каква е ситуация в родината кой дърпа конците кой за кой бръмчи след като изгледаш вечерните новини,ако нещо не ти е ясно обърни се към ортака ти Дууомти да си сравните инфото.

Comment

Някой май не е ходил на училище?
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Ей...много сме оскотяли в тая държава...преобладава омраза и завист.....неможе един празник да честитим на някой нормално.....
                Не видях един мисюлманин да се изкаже в темата....
                Явно не падат на нашето ниво....
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                X