Известие

Collapse
No announcement yet.

Метанол в препарати за чистачки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Добре де.....що трябва да си купувате от аптеката препарат за гумените оплътнения като си има такива специялни, въобще не са скъпи и разфасовката стига поне за 2 г.????
    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

бтв, това може и да е офф, обаче на мен ми замръзва ръчната спирачка ? трябвало да се сипе антифриз вътре ама как става това????
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
        бтв, това може и да е офф, обаче на мен ми замръзва ръчната спирачка ? трябвало да се сипе антифриз вътре ама как става това????
        И аз го имам тоя проблем май Едно от решенията би било да не я дърпаш. Аз така правя То и без това зимата не е за препоръчване да се оставя колата на ръчна
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Значи относно антифриза - до скоро карах на Motox, но тази зиима минах на Velind (-75) - пише че е без метанол (Methanolfrei).

За течния парафин какво да ви кажа - имам едно шише чиято гумена капачка се е раздула (явно не от въздуха) като на Баба Цоцолана фундамента, така че... требе да питаме някой химик.
          Crosswagon, 156 1.8 TS, +359 892 484 482

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
            Първоначално публикувано от lyuli
            И аз го имам тоя проблем май Едно от решенията би било да не я дърпаш. Аз така правя То и без това зимата не е за препоръчване да се оставя колата на ръчна
            да аз по принцип не я използвам, но има случай в които се налага...... примерно ако си на запален двг и изчакваш нещо.
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Working...
            X