Известие

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo vs Citroen C4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Гледал ли си я?
    www.facebook.com/workshox

Comment

Един глас за c4 но след 2012. Отличен дизайн, интериор, старт стоп система, 3,4 - 5.0/100 дизел. Имам близки наблюдения
      AR 166 2,4 jtdm
      NT II 2,7 tdi
      Peugeot 206 1,1
      AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Шокси, купи НАЙ-запазеното дизелово Браво, което намериш и ще се отвозите!
        Не виждам смисъл да гледаш Спорт-Морт, ала-бала - ясно е, че са скапани от каране....
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
          Мой приятел кара Ц4-ка с 1.6 120к.с. бензинов мотор (бил на БМВ до колкото разбрах), колата не е правила проблеми, но и той е навъртял 50-60к км и е взета чисто нова, но с него се возихме на тест драйв на "новото" тогава Браво като излезна и по негови думи (а той кара само френски коли) - "бравото е много по-удобна за каране".

А за браво-то от обявата, с оглед на качеството на материалите в тоя клас коли съм виждал и доста по-изхабени топки за скоростен лост, по-скоро собственика не си е падал "чистник" като гледам и седалките в какво състояние са.
          На всички Спорт-ове има изглеждат така салоните на снимки,такъв им е плата малко като плюш и според светлината изглежда като изцапано,ама не е

Шоко според мен Кики е прав,има читави екземпляри но обикновено не са Спорт.Има няколко читави според мен,които си заслужава да се видят,ето тази например,колата е купувана нова в Бг,преди месец и искаха 15 бона,ама явно им трябват пари на хората,за месец 5 бона на долу http://www.cars.bg/c453811

Другото,което аз бих отишъл да видя е това http://www.cars.bg/c285544 ,тази автокъща внасят хубави италианки,гледал съм преди една Крома при тях.
          Last edited by Mury; d.m.y г., 18:08.
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
            Гледал ли си я?
            Не, ама си личи и от снимките.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Колега ,мое мнение ,остави на страна кромата понеже е голям кърпел за една жена,ма другите малки колички ,ги бива всичките,та и гранде пунто да си земе ,супер е,малка удобна и симпатична кола за една жена,ситрото,пак е готино,бравото също,па са и здрави сичките ,та според мене е повече въпрос на естстика ,зависи кое харесва повече на жана ти.
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Лични наблюдения върху C4 1,6 бензин 120 к.с.Беше ми служебна кола на предната работа навъртял съм малко км около 2000 с нея.Наблюденията ми за този двг. са, че харчи изключително много (12 градско) , не върви идва му тежко купето.Отделно на това не е комфортна , не ми харесва возията, материалите са адски разкърцващи (колата като се качих беше на 50 000 км) разлепя се от таблото тук там и това дигиталното табло като минеш по някой траверсен път (каквито са повечето ни) се клати много кофти и се чува. Единственото което ме впечатли, че е много стабилна в завои и е маневрена. Други наблюдения нямам.
                Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
                Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

Working...
                X