Гледал ли си я?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo vs Citroen C4
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщениеМой приятел кара Ц4-ка с 1.6 120к.с. бензинов мотор (бил на БМВ до колкото разбрах), колата не е правила проблеми, но и той е навъртял 50-60к км и е взета чисто нова, но с него се возихме на тест драйв на "новото" тогава Браво като излезна и по негови думи (а той кара само френски коли) - "бравото е много по-удобна за каране".
А за браво-то от обявата, с оглед на качеството на материалите в тоя клас коли съм виждал и доста по-изхабени топки за скоростен лост, по-скоро собственика не си е падал "чистник" като гледам и седалките в какво състояние са.
Шоко според мен Кики е прав,има читави екземпляри но обикновено не са Спорт.Има няколко читави според мен,които си заслужава да се видят,ето тази например,колата е купувана нова в Бг,преди месец и искаха 15 бона,ама явно им трябват пари на хората,за месец 5 бона на долу http://www.cars.bg/c453811
Другото,което аз бих отишъл да видя е това http://www.cars.bg/c285544 ,тази автокъща внасят хубави италианки,гледал съм преди една Крома при тях.Last edited by Mury; d.m.y г., 18:08.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеГледал ли си я?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Колега ,мое мнение ,остави на страна кромата понеже е голям кърпел за една жена,ма другите малки колички ,ги бива всичките,та и гранде пунто да си земе ,супер е,малка удобна и симпатична кола за една жена,ситрото,пак е готино,бравото също,па са и здрави сичките ,та според мене е повече въпрос на естстика ,зависи кое харесва повече на жана ти.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Лични наблюдения върху C4 1,6 бензин 120 к.с.Беше ми служебна кола на предната работа навъртял съм малко км около 2000 с нея.Наблюденията ми за този двг. са, че харчи изключително много (12 градско) , не върви идва му тежко купето.Отделно на това не е комфортна , не ми харесва возията, материалите са адски разкърцващи (колата като се качих беше на 50 000 км) разлепя се от таблото тук там и това дигиталното табло като минеш по някой траверсен път (каквито са повечето ни) се клати много кофти и се чува. Единственото което ме впечатли, че е много стабилна в завои и е маневрена. Други наблюдения нямам.Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.
Comment
Comment