If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не че искам да кажа, че нещо е зле, тъй като смятам, че 1.9-тката специално е един от най-добрите дизели за последното десетилетие. Та се чудех да не би това 1.6 да не е толкова добро. Пък може и да слабее малко на това купе.
Не че искам да кажа, че нещо е зле, тъй като смятам, че 1.9-тката специално е един от най-добрите дизели за последното десетилетие. Та се чудех да не би това 1.6 да не е толкова добро. Пък може и да слабее малко на това купе.
Taka e,но и 1.6 много го хвалят във Фиат форума и Alfa owner,версията с ръчна кутия е 105 к.с. а с автоматик/Лелеспиид/ е 120 к.с..Така се продаваха като нови в Бг,не знам дали в Европа се е продавало с ръчна кутия и 120 к.с.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
С4 в изпълнение Exclusive с 2.0 HDI мотора е интересна кола . Със завиващия би-ксенон проблеми точно много се съмнявам да имаш, мотора определено е най-сполучливия и в това купе има прекрасна динамика и нисък разход. Возията е твърда, но за сметка на това има добро пътно поведение.
С4 в изпълнение Exclusive с 2.0 HDI мотора е интересна кола . Със завиващия би-ксенон проблеми точно много се съмнявам да имаш, мотора определено е най-сполучливия и в това купе има прекрасна динамика и нисък разход. Возията е твърда, но за сметка на това има добро пътно поведение.
Всичко това обаче е несравнимо с Браво Спорт ЖТДм.Стига брат ми работи 7 г. в Ситроен-неговите думи са - "най-големия кенеф на френското автомобилостроене",масови проблеми във всички възли,електроника,двигатели и т.н.
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Всичко това обаче е несравнимо с Браво Спорт ЖТДм.Стига брат ми работи 7 г. в Ситроен-неговите думи са - "най-големия кенеф на френското автомобилостроене",масови проблеми във всички възли,електроника,двигатели и т.н.
Аз от седем години имам наблюдения над С4 - 1.6 HDI. Tази кола не е влизала в сервиз освен за смяна на масло и боя по каско. Забравих - един път акумулатор и крушка на десния фар. Преди седмица беше мапната на 140 коня и около 290 Нм при Келеша. Нищо не скърца и не тропа. Забравих да спомена....на 30 000 км е....
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Аз от седем години имам наблюдения над С4 - 1.6 HDI. Tази кола не е влизала в сервиз освен за смяна на масло и боя по каско. Забравих - един път акумулатор и крушка на десния фар. Преди седмица беше мапната на 140 коня и около 290 Нм при Келеша. Нищо не скърца и не тропа. Забравих да спомена....на 30 000 км е....
Е тя няма как да влезне в сервиз,като върти по 4000 км. на година,на жена ми Ланчата и тя не съм я барвал,ама за година и половина е врътнала 6000 км.
Добре де, а каква е всъщност разликата между Grande Punto-то и Bravo-то? Размера ясно. Въпроса е какво друго.
A Croma?
Кромата според мен ще и е голяма на жена ти,тя си е бая големичка сравнена с другите.Разликите м/у Пунто и Браво са доста,като се започне от базата,мине се през материалите в купето,и се стигне до двигателите Въпроса е какво искате вие,защото и Гранде Пунто Спорт не е хич лоша кола....................
Четииврата колъ. Размера няма значение. Горе долу да е след 2005, да не е бездънна яма за пари и да хваща окото, а не да ти е криво като се качваш в нея. Макс 8 бона давам, щото ако продължа да качвам бюджета ще стигнем до Giulietta.
GP Sport ако не беше с 2 врати, вече да е пред блока.
Четииврата колъ. Размера няма значение. Горе долу да е след 2005, да не е бездънна яма за пари и да хваща окото, а не да ти е криво като се качваш в нея. Макс 8 бона давам, щото ако продължа да качвам бюджета ще стигнем до Giulietta.
GP Sport ако не беше с 2 врати, вече да е пред блока.
Пежо 307 от последните?
Иначе разумен избор е Шкода Фабия или Фиат Панда, ама като казваш, че е за жена, няма да се съгласи.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Пежото е по-гадно и от Ситроена... Хубаво се е ориентирал човека към Фиат, дали Грандето или Бравото все тая, от постовете му се разбира, че ще се кара из града.
Мой приятел кара Ц4-ка с 1.6 120к.с. бензинов мотор (бил на БМВ до колкото разбрах), колата не е правила проблеми, но и той е навъртял 50-60к км и е взета чисто нова, но с него се возихме на тест драйв на "новото" тогава Браво като излезна и по негови думи (а той кара само френски коли) - "бравото е много по-удобна за каране".
А за браво-то от обявата, с оглед на качеството на материалите в тоя клас коли съм виждал и доста по-изхабени топки за скоростен лост, по-скоро собственика не си е падал "чистник" като гледам и седалките в какво състояние са.
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment