Известие

Collapse
No announcement yet.

Протеста на таксиметровите шофьори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pent
    мда, самия факт че слагаш всички под общ знаменател говори достатъчно ясно за интелект.

безсмислено да обяснявам повече
    пич, ти винаги си на обратната страна. вадиш си некви странни заключения, пък и никога нищо не обеснаваш - ти просто го казваш! извинявай за забележката, но не си прав. нито мнението ти е правилно, нито подхода. айде сега обори ме
    Audi A6 & Alfa GTV

Comment

обратната страна на кое? кой казва коя е правата и обратната страна

нещо проблем с чуждото мнение ли имаме
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

мда, самия факт че слагаш всички под общ знаменател говори достатъчно ясно за интелект.

безсмислено да обяснявам повече
        Хахаха, добре че се намери кой да ми оценява интелекта ! Ами да, кретените дето блокираха града и не пускаха и линейките са под общ знаменател, тия дето не бяха под общия знаменател бяха заклеймени като предатели. Колкото до "моя кандидат"- нормално е ако гласувам за някой и той не си върши, да негодувам, а в демократичните общества мога даже да го отзова. Тия работи обаче в БИАД и Син Сити не ги обясняват.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

С риск

С риск да прозвуча доста грубо смятам че тези протести както и една доста силна П.Р. кампания на медиите са пълна глупост. Защото според мен е изкл'чително глупаво да се протестира за нещо което е непредотвратимо с протест. Протестирам заради убииството на колега. Вярно е това е трягедия. Но вече е станало. Все едно хората от ски курортите да се вдигнат на протест срещу топлата зима! Който е отговорен към себе си и живота си да си сложи предпазно стъкло решетка или нещо от сорта. Правителството и останалите граждани не са виновни за това зада бъдат потърпевши. Както съм против медиите да си правят реклама с нещастието на някои хора. АБСОЛЮТНО нищо не може да се промени от това, че 500 човека на 5000 км крещели на студа СВОБОДА.
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
          Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Значи като чета във форума редовно някой мрънка,че пътищата са пълни с дупки,че бензина не е хубав ,че е скъп,че щели да правят центъра на София платен,че застраховките били скъпи ,4е полицаите не си вършат добре работата...и още хиляди оплаквания. От цялото това недоволстване единственото ,което се получи бяха няколко предложения за нещо като организиран протест от страна на всички клубове,който даже незнам дали се проведе. Сега е отнет човешки живот и неговите колеги протестират (дори и без да са уведомили общината) ,и единствените мнения са ,че "бакшишите" са прости,че били като стадо,че с протеста си били блокирали няколко улици и заради това хората закасняли за работа.... Няма нищо , утре някой като изкриви джанта нека се сети колко са прости бакшишите,че протестират.Или някой като вземе да мрънка по форумите,че държавата няма да се оправи скоро нека пак се сети колко са прости "бакшишите" ,а дано на никой не се случва да убият негов колега или познат и тогава да ми говори неща от рода "Еми то станалото станало , за какво трябва да се блокира половината град"
            Ще се оправим някой ден ....но май няма да е скоро!
            http://www.thegamefactory.fr/

Comment

1 Таксиметровите шофьори искаха работещи закони, при положение, че те самите организираха своя протест по незаконен начин.
              2 Тези, които бяха пред парламента освиркваха и викаха. Всички други, които бяха извън отсечката СУ-Раковска бяха около колите си, пиеха бира, люпеха семки и лафеха.
              3 Най-голямата простотия: протестират за да имат сигурност, за да са сигурни в живота си и в същото време всеки един, на който му взеха интервю не пропусна да каже как на тях им е най-тежко в работата разбираш ли и толкова толкова зле и трябвало да имат данъчни облекчения и лизинга да е по-евтин.
              4 Аз понеже си плащам данъците имам правото да пипитам "Кой е тоя селянин, който вместо мен ще решава дали аз мога да карам по улиците, по които съм си платил да карам. Аз закъснях за операция, а съм сигурен, че освен хората, които са закъснели за работа има много хора, които също са имали спешна нужда да стигнат от А до Б.
              5 Pent, ти както си регистриран от 9-юли-2005 колко пъти си идвал на среща...то нищо чудно, че им се чъзхищаваш колко са организирани и единни, ти веднъж не си показал сериозна организация. Айде да не ми ги хвалите, щото и в БМВ форума като се блъсне някой и отиват поне 5 коли за 15мин до там да си седят и са единни, ама какво от това...
              www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
                1 Таксиметровите шофьори искаха работещи закони, при положение, че те самите организираха своя протест по незаконен начин.
                2 Тези, които бяха пред парламента освиркваха и викаха. Всички други, които бяха извън отсечката СУ-Раковска бяха около колите си, пиеха бира, люпеха семки и лафеха.
                3 Най-голямата простотия: протестират за да имат сигурност, за да са сигурни в живота си и в същото време всеки един, на който му взеха интервю не пропусна да каже как на тях им е най-тежко в работата разбираш ли и толкова толкова зле и трябвало да имат данъчни облекчения и лизинга да е по-евтин.
                4 Аз понеже си плащам данъците имам правото да пипитам "Кой е тоя селянин, който вместо мен ще решава дали аз мога да карам по улиците, по които съм си платил да карам. Аз закъснях за операция, а съм сигурен, че освен хората, които са закъснели за работа има много хора, които също са имали спешна нужда да стигнат от А до Б.
                5 Pent, ти както си регистриран от 9-юли-2005 колко пъти си идвал на среща...то нищо чудно, че им се чъзхищаваш колко са организирани и единни, ти веднъж не си показал сериозна организация. Айде да не ми ги хвалите, щото и в БМВ форума като се блъсне някой и отиват поне 5 коли за 15мин до там да си седят и са единни, ама какво от това...
                Абсолютно съм съгласен с теб. Приятел не е успял да отиде на време за раждането на сина си. Съгласен съм още и с мнемнението че станалото е трагедия, но реакцията да е такава че да превръщат деня на други в трагедия без никакво право е това вече е българщина и мутрещина. И без това всеки ден задръстват улиците, имам чувството че половината от трафика в градовете е таксита.ТЕ разбираш ли имали изисквания. Ами клиентите нямат ли изисквания - поне 60-70 % от автомобилите таксита не стават за тая цел или са неизправни. Голяма част от шофьорите вообще не трябва да се допускат от кормилото. Да не говорим пък че други се качват пийнали зад волана да карат хора - преди нощна смяна цапнал 2-3 ракийки хапнал и се качил да кара или на обяд мушнал 2 бирички между шкембето. После направил произшествие и го третират все едно аз съм се качил с моя солташак в колата ми и съм се праснал. Трябва директно в съда и ако му е рецидив в панделата. Айде баста!!!
                '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

аз предлагам един контра протест
                  аз лично мисля да не се качвам на такси докато:

1. чалгата не се забрани със закон
                  2. задължат ги да се къпят поне веднъж на ден
                  3. забрани се пушенето в таксито
                  4. ако не връщат ресто до стотинка им се отнема лиценза
                  5. понеже са много готини свалячи - като посегнат им се реже лявата ръка
                  6. таксита да стават само коли в които като седна не е нужна коленете ми да са ушите

7. мога да изредя още няколко

8. готов съм и 2 лв на километър да плащам но искам качествено обслужване

9. сещам се един стар лаф - преди да поискаш нещо - помисли ти какво си дал
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

http://bezbakshish.hit.bg/

Мен ако питате тази акция трябва да е постоянна.
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Като искат законност - да споменавам ли участието на таксиджии в преоцента на публични домове, за разпространение на наркотици, за участия в кражби на коли или части от тях (набелязват кола, дебнат в раьона щото не бият на очи) и още други такива дребни работи - не казвам , че са всички , ама има доста такива от тях.Като Полицията иска съдействие от тях "НИщо не сме видели" Ами ако искат да спазват законите - никой от тях нямаше да кара повече от 10 часа, нямаше по празници да ви вземат по 20 лева (когато по апарат е 3 лв) Така че искат законност - когато им изнася
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

А бе всеки лъже и иска да лапа...
                        Оня ден като ми монтираха ксеноните и се върнах от Гео Милев до Радисон с такси - 2,43лв аз му дадох 2,50. ОК.
                        Сложиха ми ги крушките и тръгвам да си взимам колата. Хоп "Такси за 1 Евро" и качвам се тоя вика няма проблеми мангал яко и тръгва и ми вика батка може ли да не включвам апарата? Викам може! Ок за 5лв сме там става ли батка...викам ок! Хванахме няква безумна зелена вълна и за 3мин бяхме там без задръствания никакви и като стигнахме се бръкнах и му давам 2лв. и си слизам от колата... Ама батка чакай бе, чакай сега нали 5 се разбрахме дай поне 4 аз семейство храня. Бях готов полсе да се обаждам да му кажа номера на колата, ама нямах време. Обаче ако искат да не включват апарата им казвайте ок. Даваш му някви мизерни 2лв до където и да те закара и си тръгваш.
                        Дори ако е трябвало да ти е 5лв сметката дай му 2лв и си тръгвай. Да видим какво ще ти каже...
                        www.facebook.com/workshox

Comment

ако им беше забранил, напрежението щеше да ескалира още повече... никой не го искаше тогава....

а вие кога ще си изберете кмета който искате?
                          не става въпрос да има забранява протеста, ами да има забрани да блокират възлово кръстовище, каквото е орловеца. Все пак в тоя град не живеят само бакшиши....

точно и на мен ми пратиха това - http://bezbakshish.hit.bg/
                          яко е
                          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Ами не знам какво ще кажи ако не му платя 5 лева - ама присъствах като бият двама за наплатена сметка - аз се возя - чува се по станцията , че някакъв не е платил и таксито ми спира - оня вади някакво дърво от под седалката и млатят някакви двама - след малко по станцията се чува - "Момчета куките идат" и всички таксита се изнасят.
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

от няколко часа не бях влизал във форума, и бях сигурен че по стар български обичай ще има лично упрек към мен:

5 Pent, ти както си регистриран от 9-юли-2005 колко пъти си идвал на среща...то нищо чудно, че им се чъзхищаваш колко са организирани и единни, ти веднъж не си показал сериозна организация.
                              аз колко пъти съм идвал на среща? два пъти, обясения защо не съм идвал нали не очакваш да ти дам

представете си че монетата има и друга страна.. не е само тази която ние виждаме. и аз не харесвам когато ми пушат на главата или са надули гадна чалга.. и аз не харесвам когато приятелката ми се прибере вкъщи разревана защото бакшиша й е правил гадни намеци.

НО! това не е право да обиждаш всички под общ знаменател! нито да обричаш правото на протест на всеки който си плаща данъци!

ае ще се демократизираме, ама изглежда 17 години са малко!
                              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

от няколко часа не бях влизал във форума, и бях сигурен че по стар български обичай ще има лично упрек към мен:

5 Pent, ти както си регистриран от 9-юли-2005 колко пъти си идвал на среща...то нищо чудно, че им се чъзхищаваш колко са организирани и единни, ти веднъж не си показал сериозна организация.
                                аз колко пъти съм идвал на среща? два пъти, обясения защо не съм идвал нали не очакваш да ти дам

представете си че монетата има и друга страна.. не е само тази която ние виждаме. и аз не харесвам когато ми пушат на главата или са надули гадна чалга.. и аз не харесвам когато приятелката ми се прибере вкъщи разревана защото бакшиша й е правил гадни намеци.

НО! това не е право да обиждаш всички под общ знаменател! нито да обричаш правото на протест на всеки който си плаща данъци!

ае ще се демократизираме, ама изглежда 17 години са малко!
                                прав си
                                НО

има си има правила за протестите - предварително разрешение и прочее - проблемът е че няма еднакви права аз всички - нали аз ако спра в средата на цариградско да протестирам срещи нещо ще ми теглят един бой и ще ме разкарат
                                а бакшишите кво?
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X