Известие

Collapse
No announcement yet.

Протеста на таксиметровите шофьори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз само не знам защо в момента скандират като на бабешки митинг "Оставка!"???????????????????????
    www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от търтей
      ем софия да не е малък град - ма това е решение на проблема - пък и няма опасност да мирише на развалените зъби на таксиста или да посягат на жените дето возят - щото и това се случва
      малък е, сравнено с 8 милионен град, ние цялата държава не сме толкова

е, хубаво, но не вярвам някой да тръгне да слага решетки
      първо, местата за сядане стават по-малко
      второ разходите за закупуване и поставяне на защитните средства ...
      и т.н.
      т.е. никога няма да стане
      Driving is the only thing I'm bad at

Comment

Първоначално публикувано от Tickles
        т.е. никога няма да стане
        о и аз не си мисля че ще стане - но не мога да разбера какво всъщност искат и срещу какво протестират - искаме не искаме престъпления ще има
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Поредната патардия за 2 дена. Моите съболезнования за убитото момче, ама май доста повече таксиджии стават извършители, а не жертви на престъпления- тогава защо не скачат и не си прочистят първо техните редици. Жалко само, че се опорочава другият протест, на който мислех да отида, но май вече няма смисъл- стана така, че не се знае кой за какво се бори. Утре топ-новината няма да бъде съпричастността към медиците, а този т.нер. протест. Жалко!
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

о и аз не си мисля че ще стане - но не мога да разбера какво всъщност искат и срещу какво протестират - искаме не искаме престъпления ще има
            съгласна съм и също така сигурна, че самите те не знаят какво искат

аз също не се чувствам защитена, нито на улицата, нито вкъщи, нито на работното си място, нито в колата
            мен лично са ме нападали с цел грабеж на две крачки от блока, в който живеех, удариха ме в лицето с пръстен, буквално с милиметри ми се размина да остана без дясното си око
            баща ми също - на стълбите, удар с полицейска палка, множество синини и извадена ръка от ябълката
            някои не се колебаят да извадят нож и да го използват, моля се това да не се случи на мен, на близките ми и изобщо

няма да тръгнем да протестираме, но това по-общо погледнато има много общо с управляващите и те СА отговорни - законите не работят, съдебната система е под всякаква критика, престъпниците са на свобода и от нищо не се боят

ето и затова скандират Оставка - само дето няма кой да дойде след тях и "да ни оправи"

едит.:винаги съм искала да се занимавам с политика, за съжаление съм се родила в държава, в която това е мръсна дума
            Driving is the only thing I'm bad at

Comment

чакайте малко, аз от сутринта не съм чул една дума за неработещите закони. Те искат паник бутони, GPS, застраховки, предпазни мерки и о чудо да карат без колани. Сега само не разбрах аз от мойте данъци ли да им ги купя тези неща. Ми да си ги купят или да накарат шефовете си да им ги купят. Май някой пак разиграва спектакли с цел отклоняване на вниманието. Първо днес найстина е митинга за медиците и второ вчера тръгна скандала за гласуването в Турция. Доста странно съвпадение се получава.
              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

ама колеги

кой седи с мегафон най-отпред на "спонтанния" протест ...
                кой казал да се оказва съдействие на бакшишите от страната дето идвали да протестират ...

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от proper
                  Мразя таксиметровите шофьори, НОООООО не може да не им се кефя колко са единни и се подкрепят!!!

А ние "интелигентите" си седим по домовете, ревеме по форуми и ни ДЕРАТ като луди балъци за всичко което поискат....
                  В Швейцария за 5 стотинки повишение на нещо съм виждал да правят митинг на момента и после натиск, референдум..... а ние сме си овце.

Та за единството на бакшишите им свалям шапка, за другото не коментирам, щото го нямат...
                  единни?! - просто стадния инстинкт е по-силно развит при тях..........

е с това съм съгласна:
                  що не направят като в щатите - предпазна решетка и пътници само отзад
                  Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Искам да се включа като непотърпевш в темата
                    Абсолютна тъпотия е това да се блокира движението, за да се залови убиеца на някакъв таксиметров шофьор. Слушах ги сутринта и аз - те били като животни, никой не ги зачитал и клиентите се отнасяли с тях сякаш са длъжни да ги карат насам-натам и да им изпълняват желанията! О,Боже! Представете си тежката им съдба! Ами много ми е интересно, аз поради що съм длъжен да търпя опушени от цигари коли, музикалните предпочитания на шофьора /най-вече турбо чалгиии /,движение с некви бесни скорости особена като се има предвид,че те май не се ограничават твърде много с алкохола докато си почиват бакшишите. Е айде!
                    А по въпроса за единността съм малко резервиран, защото си е направо опасно хора, които не могат да си напишат името без правописни грешки да са толкова единни - все ще се намери някой тарикат да ги манипулира и използва!
                    Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Първоначално публикувано от emilio
                      Искам да се включа като непотърпевш в темата
                      Абсолютна тъпотия е това да се блокира движението, за да се залови убиеца на някакъв таксиметров шофьор. Слушах ги сутринта и аз - те били като животни, никой не ги зачитал и клиентите се отнасяли с тях сякаш са длъжни да ги карат насам-натам и да им изпълняват желанията! О,Боже! Представете си тежката им съдба! Ами много ми е интересно, аз поради що съм длъжен да търпя опушени от цигари коли, музикалните предпочитания на шофьора /най-вече турбо чалгиии /,движение с некви бесни скорости особена като се има предвид,че те май не се ограничават твърде много с алкохола докато си почиват бакшишите. Е айде!
                      А по въпроса за единността съм малко резервиран, защото си е направо опасно хора, които не могат да си напишат името без правописни грешки да са толкова единни - все ще се намери някой тарикат да ги манипулира и използва!
                      Мдаа подкрепям мнението......

Никой не си знае мястото.....

А тази единност на такситата наистина е опасна щото ги прави "велики" и ис правят квото искат на пътя и се случва някой да потърси сметка на бакшиш, че почти не го е убил на пътя и да изяде боя ....редно ли е ???
                      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Добре де всеки ден убиват някого(жалко) ама таксиметровия шофьор нещо повече ли е . че да се блокира цял град.
                        Помните ли като излязоха заради убитото детенце на един таксиметър тогава Костов им беше виновен и много добре си спомням сегашния президент как яхна вълната и говореше и той за отставки на Костов за несправяне с престъпността - а то се оказа че майката го убила.
                        Ама те са като овце - ами то аз ако съм един либийски агент - като знам колко им е акъла и искам отклоняване на вниманието от сестрите - убивам бакшиш и се забравя за сестрите.
                        Искам да споделя и една случка с моя колежка от преди няколко дни.
                        Вози се тя в 2.00 в такси (излизала с приятелки) и оня и вика ай да ходим някъде двамата - тя му казала "Господине как си позволявате" оня казъл "еми те такива като тебе по това време само си го търсят - доста се уплашила.
                        Кво искат от парламента не мога да разбера - иначе като трябва да съдействат на полицията викат "НИЩО НЕ ВИДЕХМЕ" а са навсякъде. Сега кво да направи парламента (жалко за човека и аз искам да се хващат виновните за всяко престъпление) ами сега ако се окаже , че убиеца е друг таксиджия - кво правим тогава. Още нещо - имат ли разрешение да протестират с блокиране - кого уведомиха де (трябва поне да уведомят предварително иначе самите те нарушават закона - викат искаме закон и го нарушават
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Малко бой ядат,затова си позволяват волности и се взимат насериозно.
                          Жалко за човека,но както казаха и другите преди мен-убийства има всеки ден
                          Бакшиши...
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
                            Аз само не знам защо в момента скандират като на бабешки митинг "Оставка!"???????????????????????
                            Шоко бате ти там ли живееш ве??
                            Аз все се чуда що всяка вечер като си тръгвам от диско колата ти все е там ...

п.п. Неска видях слк-то караха го май към ТАндер??

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                              Добре де всеки ден убиват някого(жалко) ама таксиметровия шофьор нещо повече ли е . че да се блокира цял град.
                              Помните ли като излязоха заради убитото детенце на един таксиметър тогава Костов им беше виновен и много добре си спомням сегашния президент как яхна вълната и говореше и той за отставки на Костов за несправяне с престъпността - а то се оказа че майката го убила.
                              Ама те са като овце - ами то аз ако съм един либийски агент - като знам колко им е акъла и искам отклоняване на вниманието от сестрите - убивам бакшиш и се забравя за сестрите.
                              Искам да споделя и една случка с моя колежка от преди няколко дни.
                              Вози се тя в 2.00 в такси (излизала с приятелки) и оня и вика ай да ходим някъде двамата - тя му казала "Господине как си позволявате" оня казъл "еми те такива като тебе по това време само си го търсят - доста се уплашила.

Кво искат от парламента не мога да разбера - иначе като трябва да съдействат на полицията викат "НИЩО НЕ ВИДЕХМЕ" а са навсякъде. Сега кво да направи парламента (жалко за човека и аз искам да се хващат виновните за всяко престъпление) ами сега ако се окаже , че убиеца е друг таксиджия - кво правим тогава. Още нещо - имат ли разрешение да протестират с блокиране - кого уведомиха де (трябва поне да уведомят предварително иначе самите те нарушават закона - викат искаме закон и го нарушават
                              много съм съгласна.
                              а когато и аз се возех с таксита и на мен са ми давали оферти разни бакшиши и никак не е приятно да ви кажа.
                              а с това блокиране днес - те не се ли замислят, че хората не могат да отидат на работното си място на време (аз успях де, но само защото не ми се налага да прекосявам центъра, всъщност даже се движех по Цариградско като VIP ) както и да е колегите ми масово закъсняха и сигурно ще ги накажат (тука режима е доста строг напоследък) и то защо?! заради някакви бакшиши, със силно развит стаден инстинкт..........
                              Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

И аз немога да ги разбера какво искат да постигнат с това блокиране на центъра...каквито и митинги да правят немогат да върнат човека,а те искат на негов гръб по скоро да си издействат блага(искат да си издействат да карат без колани,защото "горките" били вързани като животни 8 часа,промяна на лизингови схеми на новите таксиметрови автомобили,скъпо им било...ми те големи принцеси бе?).. Просто си търсеха причина да протестират според мен...сигурен съм,че ако имат желание и сами могат да си вземат мерки за сигурност в автомобилите си Oт друга страна полицията пак нищо няма да направи според мен...както винаги...
                                ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                                BMW e39 facelift

Comment

Working...
                                X