If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лятото една мацка ме помоли да и погледна колицата.Вика ми"не върти",вдигам аз капака(то пък ко ли разбирам аз)гледам тук там,сичко ми се види у ред.Сядам на пилотското кресло,ръгам ключа и "не върти".Тя заключила волана най-вероятно като е слизала та затова"не върти"според нея
Едно общество се развива добре, когато, ако ти изгори електроуреда в къщата или дори крушка и си викаш ел. техник да поправи нещата. Крадейки хорския хляб губейки от собственото си време вместо да вадите пари няма да Ви отведе далеч!
В България ако не си ТРЕНЪОР ПО ФУТБОЛ / ПОЛИТИК /СЪРДЕЧЕН ХИРУРГ / АВТОМОНТЪОР комбинирано не си истински българин
E това за мен е най правилното мнение в цялата тема...
парите трябва да се въртят м/у нас.....почнем ли да ги задържаме....ставаме бананова република....каквато сме сега!
парите трябва да се въртят м/у нас.....почнем ли да ги задържаме....ставаме бананова република....каквато сме сега!
Или казано иначе, колкото един човек има по-малко познания в области освен тази в която си вади хляба, толкова по-добре!
Това, че трябва да се въртят е много вярно, но само в обществата, които се градят на лихвата и инфлацията. Обаче кой знае защо, точно тая система в момента рухва и не се знае, какви последици ще има за нас.
Или казано иначе, колкото един човек има по-малко познания в области освен тази в която си вади хляба, толкова по-добре!
Това е най-реакционната теория.
В друг вид се изразява по следния начин: да си информиран и да имаш знания точно толкова, колкото да вършиш само определената ти дейност.
Демек-тотална кретения.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Това е най-реакционната теория.
В друг вид се изразява по следния начин: да си информиран и да имаш знания точно толкова, колкото да вършиш само определената ти дейност.
Демек-тотална кретения.
Демек - това:
Най-притеснителното е това, че много хора с охота възприемат тази теория.
Човек трябва да е добър в това с което си вади хляба, но познанията в други области трябва да си ги има .Това говори за интелектуалното му ниво.Не съм съгласен че един електромонтьор, днес е такъв, утре почва да прави водопроводи, в други ден основен ремонт на двигателя и ако си счупи пръста да го шинира и гипсира и докато е в болнични да напише някое друго приложение за Андроид.Едно е да можеш да реагираш в къщи или при нужда, друго е да боднеш фазомера в горния джоб и да почнеш да лепиш плочки.По принцип така правя в къщи.За последната ми работа обаче се изискваше да имам познания в още две области, за да реагирам адекватно при нужда, но не адмирирам тези работодатели които искат да си не 3в1 ами n в 1.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Най-притеснителното е това, че много хора с охота възприемат тази теория.
Анджък!
Всеки некадърник и мързеливец, като го накараш да свърши някаква друга работа, от тая , която само и единствено прави, казва: това не го умея или не е моя работа....
Абе сещаш се!
Иначе и аз обичам всеки да е капацитет , в това което прави, но ето:
Дадох на един "майстор" с претенции да ми смени гърнето.
"Майстора" окъсил едната тръба, а снадката я разширил така, че можеш и отверка да вкараш. Естествено огънал и другата тръба и тя съвсем откровено си потропваше по резервоара. И за капак, болта на скобата го беше сложил на обратно, като естествено федерката и подложната шайба стояха от към полукръглата глава на болта, а под гайката нямаше нищо.
Ето защо си спуснах кабела от терасата, свалих си електрожена и шлайфа и си направих грънците както трябва, защото не ми се иска, ауспуха да ми пробие резервоара и да изгора със семейството си от чужда некадърност!
Ето за такива индивиди говорим!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Аз съм доволен, че у нас не влизат майстори, жена ми е доволна, че не влизат майстори, мога да правя почти всичко, е не мога да се кача на покрива да си оправя керемидите, но причината е че съм тежък Викнах един за 4 часа оправи единия комин, а втория отказа, било сложно....
Имам един приятел, който работеше в едно вагонно депо. Същевременно беше доста любознателен човек.
Един ден ми донесе да му оправя едно радио. Накрая ме попита каква е била повредата и аз трябваше да му обясня що е това "хетеродин".
Когато свърших с обясненията, той помълча няколко секунди и каза:
Не ми се иска да влизам в подробности, но ми е писнало вече от"специализирани" услуги - объркани посоки на върнете на гумите или 6 литра масло в двигателя, а ако стоиш покрай тях докато работят се сърдят.
Не ми се иска да влизам в подробности, но ми е писнало вече от"специализирани" услуги - объркани посоки на върнете на гумите или 6 литра масло в двигателя, а ако стоиш покрай тях докато работят се сърдят.
И аз така. Последния золум беше - спукан маслен филтър по време на път, след смяна на масло в сервиз и стягане с незнаен за мен инструмент, който е наранил корпуса на филтъра.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Предлагам темата да се прекръсти на "Какъв голем артист съм, за какво да ходя на кино или театър" или на оня велик филм ,забравих му името с Апостол Карамитев подсетете ме де.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment