Известие

Collapse
No announcement yet.

За всички професори по книга

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Скоро ми се обади приятел, че му е заключен волана и не може да го отключи, оказа се, че и той не знае за завъртането на волана при отключване
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

А, това го знам и аз даже
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Лятото една мацка ме помоли да и погледна колицата.Вика ми"не върти",вдигам аз капака(то пък ко ли разбирам аз)гледам тук там,сичко ми се види у ред.Сядам на пилотското кресло,ръгам ключа и "не върти".Тя заключила волана най-вероятно като е слизала та затова"не върти"според нея

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
          Едно общество се развива добре, когато, ако ти изгори електроуреда в къщата или дори крушка и си викаш ел. техник да поправи нещата. Крадейки хорския хляб губейки от собственото си време вместо да вадите пари няма да Ви отведе далеч!
          В България ако не си ТРЕНЪОР ПО ФУТБОЛ / ПОЛИТИК /СЪРДЕЧЕН ХИРУРГ / АВТОМОНТЪОР комбинирано не си истински българин
          E това за мен е най правилното мнение в цялата тема...
          парите трябва да се въртят м/у нас.....почнем ли да ги задържаме....ставаме бананова република....каквато сме сега!
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            парите трябва да се въртят м/у нас.....почнем ли да ги задържаме....ставаме бананова република....каквато сме сега!

Или казано иначе, колкото един човек има по-малко познания в области освен тази в която си вади хляба, толкова по-добре!

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              Това, че трябва да се въртят е много вярно, но само в обществата, които се градят на лихвата и инфлацията. Обаче кой знае защо, точно тая система в момента рухва и не се знае, какви последици ще има за нас.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Или казано иначе, колкото един човек има по-малко познания в области освен тази в която си вади хляба, толкова по-добре!
              Това е най-реакционната теория.
              В друг вид се изразява по следния начин: да си информиран и да имаш знания точно толкова, колкото да вършиш само определената ти дейност.
              Демек-тотална кретения.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Това е най-реакционната теория.
                В друг вид се изразява по следния начин: да си информиран и да имаш знания точно толкова, колкото да вършиш само определената ти дейност.
                Демек-тотална кретения.
                Демек - това:

Най-притеснителното е това, че много хора с охота възприемат тази теория.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Човек трябва да е добър в това с което си вади хляба, но познанията в други области трябва да си ги има .Това говори за интелектуалното му ниво.Не съм съгласен че един електромонтьор, днес е такъв, утре почва да прави водопроводи, в други ден основен ремонт на двигателя и ако си счупи пръста да го шинира и гипсира и докато е в болнични да напише някое друго приложение за Андроид.Едно е да можеш да реагираш в къщи или при нужда, друго е да боднеш фазомера в горния джоб и да почнеш да лепиш плочки.По принцип така правя в къщи.За последната ми работа обаче се изискваше да имам познания в още две области, за да реагирам адекватно при нужда, но не адмирирам тези работодатели които искат да си не 3в1 ами n в 1.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Демек - това:

Най-притеснителното е това, че много хора с охота възприемат тази теория.
                    Анджък!
                    Всеки некадърник и мързеливец, като го накараш да свърши някаква друга работа, от тая , която само и единствено прави, казва: това не го умея или не е моя работа....
                    Абе сещаш се!
                    Иначе и аз обичам всеки да е капацитет , в това което прави, но ето:
                    Дадох на един "майстор" с претенции да ми смени гърнето.
                    "Майстора" окъсил едната тръба, а снадката я разширил така, че можеш и отверка да вкараш. Естествено огънал и другата тръба и тя съвсем откровено си потропваше по резервоара. И за капак, болта на скобата го беше сложил на обратно, като естествено федерката и подложната шайба стояха от към полукръглата глава на болта, а под гайката нямаше нищо.
                    Ето защо си спуснах кабела от терасата, свалих си електрожена и шлайфа и си направих грънците както трябва, защото не ми се иска, ауспуха да ми пробие резервоара и да изгора със семейството си от чужда некадърност!
                    Ето за такива индивиди говорим!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ами то не е луд, този, който изяжда зелника, а онзи, който му го дава
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Аз съм доволен, че у нас не влизат майстори, жена ми е доволна, че не влизат майстори, мога да правя почти всичко, е не мога да се кача на покрива да си оправя керемидите, но причината е че съм тежък Викнах един за 4 часа оправи единия комин, а втория отказа, било сложно....
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Имам един приятел, който работеше в едно вагонно депо. Същевременно беше доста любознателен човек.
                          Един ден ми донесе да му оправя едно радио. Накрая ме попита каква е била повредата и аз трябваше да му обясня що е това "хетеродин".

Когато свърших с обясненията, той помълча няколко секунди и каза:

- Това било по-сложно от буфер

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Не ми се иска да влизам в подробности, но ми е писнало вече от"специализирани" услуги - объркани посоки на върнете на гумите или 6 литра масло в двигателя, а ако стоиш покрай тях докато работят се сърдят.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Не ми се иска да влизам в подробности, но ми е писнало вече от"специализирани" услуги - объркани посоки на върнете на гумите или 6 литра масло в двигателя, а ако стоиш покрай тях докато работят се сърдят.
                              И аз така. Последния золум беше - спукан маслен филтър по време на път, след смяна на масло в сервиз и стягане с незнаен за мен инструмент, който е наранил корпуса на филтъра.
                              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                              sigpic

Comment

Предлагам темата да се прекръсти на "Какъв голем артист съм, за какво да ходя на кино или театър" или на оня велик филм ,забравих му името с Апостол Карамитев подсетете ме де.
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X