На мен ми се е случвало да ме снимат ма не с Алфата а с едно аЛди купе от ''84-то лето...ма си беше дзвер
Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимат ме с телефон?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от moliavi Покажи съобщение155-ца, 1.8 Тwin Spark, Черна. Мяза малко на твоята отвънм ама е далеч . Има ли значение за темата?
Не. първият път беше една астричка с едни студенти вътре, а втория път един чистак бърсак нов баварец джипче
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеКакво толкова си се разтревожил, и моята са я снимали, за някои хора явно е екзотика, веднъж даже двама мъже на средна възраст я оглеждаха на един паркинг и като разбраха че съм собственика ме питаха скъпа ли е щото били чували че е със ванкелов двигател.Даже им отворих капака да видят че не е.
хахаха шЪ почина от смях хахаха , като им каза, че е с по 2 свещи на цилиндър сигурно са помислили, че е някаква извънземна технология хахаsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеГери, ти да не караш едно черно гт с номер 1242?
Comment
-
Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщениеМне, с черна 159-ка съм
Comment
-
Провери ли дали те няма тук
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=1787Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеЕдна SW 7788 или нещо такова?
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеАха, виждал съм колата по Слатинска и по Иван Щерев.... мисля. Те из Слатина са 3-4 готините Алфи. Има и две Мита и една Жулиета, все момичета ги карат
Comment
Comment