мразя зимата,да излиза Плевенлиев и да я забранява с закон и ще гласувам за тях и ще викам та ще се сдера,сутринта ставам не можем да земем решение какво ми се прави,чудих се какво да обличам да си обувам аз зимата ходя понякога с сабо и често и без чорапи,мързи ме бе седях оглеждах се как и да е излезнах,от Младост до Дружба колата не може да ми загрее в 11 сутринта да прехвърли на газ?страшна трагедия,па течност за чистачки па разтваряй па гази в локвите па антифриз па риба не кълве то е страшна драма,на 22 март ще танцувам валс с лопата за сняг и с вълнени чорапи аз ви казвам.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Баба Зима щипе по бузките-отврат...
Collapse
X
-
Абе хубаво нещо е зимата, обичам всички сезони.Хубавото е че не е едно и също време-мразя и вечното лято и вечната зима разбира се.
Както пееха НЛО текста е на стария Гущеров, баща-
пак е зима сух седжук ще има....
Да, има и неприятни моменти в нея, ама кога ще пиеш червено вино със сланинка, ракия с кисело зеле или трушия и так дале?
Обичам и студа и всичко, умерено, каквато е и нашата зима.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
-
Предпочитам големия студ пред голямата жега. Зимата е малко кофти в града, но иначе предлага незабравими моменти. Несравнимо удоволствие е и карането на ски.
Лошото е, че това удоволствие стана непосилно за много от нас.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Сега по това време да съм един мечок, па да заспя зимен сън и да се събудя чак през април ...
Сняг, студ, киша, лизгавица. А има извратени хора, които обичат тоя сезон.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Не обичам зимата, щото се налага всеки ден да съм с кола и при брилянтната организация на поддържане на пътищата у нас това си е само нерви... Ама си има и хубави страни, особено след като винцето вече е готово. Все ще я изтраем 4-5 месеца ... с Плевнелиев и Сидеров... или без тях...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАбе заеби....комат ще си внесем.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщениеЛюбим сезон ми е зимата. Имаме невероятен късмет да живеем в страна с истински 4 сезона, с достатъчно дъжд, както, топло лято за моренце и дебел сняг да ти топли душата.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment