Известие

Collapse
No announcement yet.

Баба Зима щипе по бузките-отврат...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Баба Зима щипе по бузките-отврат...

мразя зимата,да излиза Плевенлиев и да я забранява с закон и ще гласувам за тях и ще викам та ще се сдера,сутринта ставам не можем да земем решение какво ми се прави,чудих се какво да обличам да си обувам аз зимата ходя понякога с сабо и често и без чорапи,мързи ме бе седях оглеждах се как и да е излезнах,от Младост до Дружба колата не може да ми загрее в 11 сутринта да прехвърли на газ?страшна трагедия,па течност за чистачки па разтваряй па гази в локвите па антифриз па риба не кълве то е страшна драма,на 22 март ще танцувам валс с лопата за сняг и с вълнени чорапи аз ви казвам.

Абе хубаво нещо е зимата, обичам всички сезони.Хубавото е че не е едно и също време-мразя и вечното лято и вечната зима разбира се.
    Както пееха НЛО текста е на стария Гущеров, баща-
    пак е зима сух седжук ще има....
    Да, има и неприятни моменти в нея, ама кога ще пиеш червено вино със сланинка, ракия с кисело зеле или трушия и так дале?
    Обичам и студа и всичко, умерено, каквато е и нашата зима.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

За Плевнелиев не знам, обаче Сидеров като нищо ще обещае, че ще я забрани.
      Аз обичам зимата, особено когато има сняг и е слънчево. С колите е малко тегаво. Май с тия печки за предварително подгряване се решават проблемите с мръзненето при тръгване.
      2014: Deutschland über alles

Comment

Предпочитам големия студ пред голямата жега. Зимата е малко кофти в града, но иначе предлага незабравими моменти. Несравнимо удоволствие е и карането на ски.
        Лошото е, че това удоволствие стана непосилно за много от нас.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Сега по това време да съм един мечок, па да заспя зимен сън и да се събудя чак през април ...
          Сняг, студ, киша, лизгавица. А има извратени хора, които обичат тоя сезон.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Идва време да си ползвам зимните гуми, киселото зеле и ракията - гумите са сложени, но зелето все още не е готово, въпреки усиленото преточване, както и ракията, която ще преварявам втори път.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

А помните ли как ставаш сутрин, поглеждаш през прозореца и виждаш, че те чака 20 мин. ринене на сняг, после като се прибереш всички изринати места за заети и ти се засилваш малко и се бухваш в близката пряспа и я зарязваш там
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Мен преспите не ме бъркат :

sigpic

Comment

Не обичам зимата, щото се налага всеки ден да съм с кола и при брилянтната организация на поддържане на пътищата у нас това си е само нерви... Ама си има и хубави страни, особено след като винцето вече е готово. Все ще я изтраем 4-5 месеца ... с Плевнелиев и Сидеров... или без тях
                  ...
                  155 1,6 TS 16V `96
                  166 2,4 JTD `99
                  147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Трябва да се притесняваме от това, че напоследък има все по-малко сняг.

И вместо да си мрънкаме да си спомним, какво е казал народът:

Дебел сняг - голям комат.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Абе заеби....комат ще си внесем.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Нека да вали - да полива райграса.
                        sigpic

Comment

Любим сезон ми е зимата. Имаме невероятен късмет да живеем в страна с истински 4 сезона, с достатъчно дъжд, както, топло лято за моренце и дебел сняг да ти топли душата.
                          Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
                          Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Абе заеби....комат ще си внесем.
                            Ми да, те китайците гледат хората- жито, ориз, чесън.
                            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщение
                              Любим сезон ми е зимата. Имаме невероятен късмет да живеем в страна с истински 4 сезона, с достатъчно дъжд, както, топло лято за моренце и дебел сняг да ти топли душата.
                              В София не знам, ма тука по морето дъжд цяло лято не съм видял и от дебелите якета минаваме на къси ръкави, после обратно.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                              X