If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми те хората ми казаха че ако го напиша във форума тяма ми повярват ама е факт.Как се самообучило тъпото дистанционно не знам.Казвам ви че пред мене извадиха алармата от колата и дистанционното управлява централното, вий не та не.Събота или нидиля ще сменя батерията и на другото дистанционно, което засега управлява само алармата и ще пиша какво се е получило.
Това, ако наистина се е случило.....Бах ти и скачащия код, бах ти и недодяланата работа това талянската сигурност.
Ами ако не се е случило за къв уй ще го пиша.Всички се чудеха как е станало но е факт.И продължават да се чудят.Колегата Nimi работи там/в САС инженеринг/ ако го мернете из форума питайте го.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Ами ако не се е случило за къв уй ще го пиша.Всички се чудеха как е станало но е факт.И продължават да се чудят.Колегата Nimi работи там/в САС инженеринг/ ако го мернете из форума питайте го.
Аз не поставям под съмнение това, което казваш. Това, което поставям под съмнение е нещо, което може би и ти самият не знаеш и което не е добре за сигурността на колата ти.
Наистина е невероятно това даден приемник да се самообучи за да възприема команди от чуждо дистанционно. Поради това си мисля, че може в процеса на монтажа на алармата да е сложен друг приемник и изобщо да не се ползва оригиналния. Този друг приемник може да е отделен от алармата и поради това дистанционното до продължава да работи при откачена аларма.
Затова по-горе казах, че е добре да направиш пробата с откачането на фабричния приемник, за да се изясни ситуацията. Това е въпрос на 5 минути работа.
Ааа, не съм разбрал, ма в тоя студ не ми се рови изпод третия стоп.По скоро дистанционното се е самообучило.Нямам знания по въпроса.Обаче се чудя как да сменя батерийката на второто дистанционно че де не вземе да прихване и то тая болест, щото все още управлява само алармата.
Защо просто не я изхвърлиш тая аларма. Полза от нея никаква, само проблеми може да създаде. Аз си заключвам от години само с фабричното дистанционно и не ми трябват никакви пищялки.
Ми днес смених батерията и на второто дистанционно...Мига 10-15 сек. и почна за работи като другото демек командва и алармата и централното.Ходих при друг майстор, демонстрирах му как вадя алармата от буксата, затварям вратата и дистанционното управлява централното.Вадихме слагахме батериите, ма нищо не се променя.Итой се чуди как става тая работа.Чудя се кое-кое обучава и от къде какво трябва да се изтрие.
е пак добре, като не се е обучило второто да ти управлява радиото, тогава не знам какво щеше да правиш. що не си купиш още 10 дистанционни, да видиш за какво ще се самообучат. както казват големите майстори - някое мое фане дикиш
ти нали беше електричар. клекни при кабелаците и търси какво са омазали алармаджиите.
Ми нищо не е омазано, обаче второто дистанционно е 3 в 1.Управлява и алармата на Фронтерата на комшията.Сигурно щото бях спрял до него, като сменях батерийкятя и е прихванало и неговия код.И той е с такава.Ся е с извадена батерия.Утре като ходя на гробищата, ще му извадя батерията и ще я сложа и се надавям да не вземе да стане някой умрял.
Дай някъв акъл.Може ли да се изключи приемника на централното на колата и като се извади и сложи батерията да прихване само алармата.После като закача приемника би трябвало да не го упрявлява и него.Къде е този приемник ако въобще е отделен блок.
Приемника на централното е под третия стоп. Черна пластмасова кутийка с една букса. Изключваш буксата и няма приемник. Централното така работи без дистанционно.
Ми нищо не е омазано, обаче второто дистанционно е 3 в 1.Управлява и алармата на Фронтерата на комшията.Сигурно щото бях спрял до него, като сменях батерийкятя и е прихванало и неговия код.И той е с такава.Ся е с извадена батерия.Утре като ходя на гробищата, ще му извадя батерията и ще я сложа и се надавям да не вземе да стане някой умрял.
обяви го на търг, сигурно някои хора с интерес към колите ще проявят интерес, може да станеш богат
Приемника на централното е под третия стоп. Черна пластмасова кутийка с една букса. Изключваш буксата и няма приемник. Централното така работи без дистанционно.
и на 156 ли е там, достъпа до третия стоп е от багажника, като махнеш една кора, която е отгоре на багажника, все едно тавана на багажника
---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:30 ----------
а опита ли върху жена ти, примерно да не говори, ако действа го взимам
Comment