Известие

Collapse
No announcement yet.

Пол Уокър загина

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    На мен ми харесва да има дървета около пътя. Правят го много по- живописен и интересен. Дай сега да изсечеме дърветата, щото има идиоти по пътя...
    Така мислиш, защото не се замисляш, че в движение има доста неизправности, които могат да се случат и това да доведе до неуправляемост на превозното средство и тогава дърветата стават доооста голям проблем! Затова е хубаво да са отделени, по надлежния ред дърветата, така че да не застрашават живота на преминаващите по съответния път.

Пак изместихте центъра на темата!
    А именно - неочакваната кончина на актьора.
    Чува се че следващият F&F ще се забави, поради това събитие и предстоящите снимки на филма, с участието на актьора. Възможно е и да се преправи целия филм, поради неговата липса...
    Last edited by Furious 155; d.m.y г., 17:18.

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Да почива в мир човека Страхотна игра, запомнящо се и вечно позитивно лице и не на последно място - актьор, който се е занимавал с благотворителност, без много да се спекулира за това, а не като доста колеги,да е замесван в интриги и скандали и да свърши в клиники за лечение. А края бива в страст, която малко или много "хапе" повечето от нас в този форум - скоростта и автомобилите. В такива моменти винаги се замисляме дали сме достатъчно внимателни и толерантни на пътя, а също и дали самото шосе не крие своите капани.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Мисълта ми е, че има много идиоти, които проектират пътя.
        По тая логика, дай да развъждаме и мечки в парковете, че с тях ще е по-красиво.
        Дай и да има пирати в морето, както и акули по плажовете, защото е много романтично
        Обаче има мацки по монокини.Ако не са дървета ще са стълбове за улично осветление, само дето в някои страни ги изработват така че да не се размаже колата в него.Не съм свидетел на злополуката но едва ли дърното е виновно.

п.п.Да вдигнем тост в негова памет.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Бог да го прости, отличен харизматичен актьор в толкова култова поредица.
          Както всички - и аз не го познавам като човек, но омагьосваше само с една бегла усмивка.
          Никой не може да избяга от съдбата си, няма две мнения, но случилото се е трагично.
          то като се обърне каруцата... но може би затова има тук там из цял свят знаци за скорост и тем подобни.

Comment

Първоначално публикувано от seik00 Покажи съобщение
            За всички колеги от варна довечера на Лукоил (магистралата) ще се състои събитието "по прекъсвач за Пол Уокър, ако има желаещи да отдадат почит да заповядат
            Ето от София видео от вечерта - http://www.youtube.com/watch?v=gCNEr...OYQ4hQ&index=1
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
              В 03:30 през нощта ... вероятно доста алкохол, пък и не Пол е шофирал.
              Жалкото е, че сутринта новината във Фейса имаше над 4000 лайквания ?!?
              Как може да харесаш новина за смъртта на някой?

Както и да е - лека му пръст!
              Много си прав.....аз фейс нямам.....ама колега ми показа снимка с рзцепената му глава.....абе що за извръщение е това да качват такива снимки в фейса.....нещо като наште вестиници.....явно народа толкова е изпростял, че се храни с зрелища.....
              Мир на праха му, както на него така и на приятеля му, който е карал....

---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:07 ----------

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
              Не знам какво трябва да направиш за да се очистиш така с Carrera GT на прав участък сухо топло и светло време....да почиват в мир хората...
              Не е така......за да се очистиш е нужно миг невнимание, много увереност, грешна реакция и куп други неща при висока скорост.......колата, екстрите, системите за безопасност .....тогава няма как да те спасят......
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

До колкото видях в нета 7-мата част ще се състой, като премиерата ще бъде юни 2015, като това което са заснели с Пол ще бъде излъчено във филма. А на страницата на Бързи и Яростни във уикипедията се споменава и за 8,9 и 10 част. Но ме съмнява това, което е написано там, за въпростните части.
                VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  Много си прав.....аз фейс нямам.....ама колега ми показа снимка с рзцепената му глава.....абе що за извръщение е това да качват такива снимки в фейса.....
                  Не се хващай за всичко което ти показват, това което си видял не е Пол.
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Във варна наравихе изпращане на идола които ни научи да обичаме автомобилите и те да са нашата страст.Изпратихме Пол както подобава на един истински фен на автомобилите.
                    Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

Working...
                    X