Известие

Collapse
No announcement yet.

Armani vs Boss

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблемът с дизайна е лесното му копиране.
    Всеки има свое виждане за красиво и грозно .
    Аз примерно, съм си харесал за Коледа едно часовниче, което според мен е хубаво, но разбиращите колеги може и да не го "одобрят" .
    Festina F6820/4

http://www.chasovnici-bg.com/%D1%87%...a_F6820_4.html
    Чудя се между него и един TIMEX-Expedition---T49709

http://www.bgdot.com/TIMEX-Expeditio...ion=11&id=3964

Клоня към първия, но ...други идеи?!?
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Фестината!
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• кварцови от този тип и цена имаш избор и при casio,swatch,candino,citizen,seiko.... тях гледа ли ги.
        точка

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
          Фестината!
          Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
          кварцови от този тип и цена имаш избор и при casio,swatch,candino,citizen,seiko.... тях гледа ли ги.
          На Касио съм си харесал един Casio G-Shock
          LIMITED EDITION GA-120BB-1A, но е доста по-голям от Фестината, повече от сантиметър по-голям диаметър има. От друга страна е за два пъти по-малко пари, което е по-добре.

http://casioshop.bg/GA-120BB-1A

Поразгледах доста часовници и общо взето тези ми допадат чисто като визия.
          За сега Фестината печели, но нищо чудно да попадна и на нещо друго, разглеждайки сайтовете.
          Last edited by bager; d.m.y г., 17:10.
          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Ами на Илиянци има много по-готини модели на Армани.
            Както казаха - да си купиш часовник Армани е все едно да си купиш лек автомобил с марката на Своге.
            И за каква индивидуалност говориш с тия двата часовника - тръгни по пазарите и ще видиш, че всеки втори е с такъв часовник - я Армани, я Бос, я Радо.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
              Проблемът с дизайна е лесното му копиране.
              Всеки има свое виждане за красиво и грозно .
              Аз примерно, съм си харесал за Коледа едно часовниче, което според мен е хубаво, но разбиращите колеги може и да не го "одобрят" .
              Festina F6820/4

http://www.chasovnici-bg.com/%D1%87%...a_F6820_4.html
              Чудя се между него и един TIMEX-Expedition---T49709

http://www.bgdot.com/TIMEX-Expeditio...ion=11&id=3964

Клоня към първия, но ...други идеи?!?
              Фестината е много хубав.
              Хора какви глупости израсихте. Само в шибаната бг ако си купиш армани, версаче и всички дизайнерски марки си мангал от илианци.
              Часовника днешно време е аксесоар. И като такъв за всики собственик е важен дизайн.
              За мен е важно да е надежден, в което не се съмнявам, че армани може да предложи. Красив дизайн, еми предлага го. Няма да си взема някоя масовка, аз искам индивидуалност, нещо различно. Под масовка разбирам: сеико, тисот, с метална верижка сива, тип 90-те години...еми мерси...като искате як часовник, брат ми на времето имаше часовник КГБ, руски, противоударен, удрял го е с чук и не се чупи.
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                Фестината е много хубав.
                Хора какви глупости израсихте. Само в шибаната бг ако си купиш армани, версаче и всички дизайнерски марки си мангал от илианци.
                Часовника днешно време е аксесоар. И като такъв за всики собственик е важен дизайн.
                За мен е важно да е надежден, в което не се съмнявам, че армани може да предложи. Красив дизайн, еми предлага го. Няма да си взема някоя масовка, аз искам индивидуалност, нещо различно. Под масовка разбирам: сеико, тисот, с метална верижка сива, тип 90-те години...еми мерси...като искате як часовник, брат ми на времето имаше часовник КГБ, руски, противоударен, удрял го е с чук и не се чупи.
                Ами то по твоите разбирания за масовка със сива метална верижка попада и Сейкото на предходната страница, което струва над 7000$ и е със страхотен механичен механизъм , който слага в малкия си джоб доста от реномираните марки от ранга на Ролекс и подобните, а дори и да се мери по точност с кварцовите!А това Армани и тем подобните няма да се изненадам ако ги произвеждат във фабрики я на куку или Касио.
                Last edited by stu; d.m.y г., 18:21.

Comment

....
                  Явно си падаш по някакви по-рошави часовници! От тия, които си посочил аз лично бих носил само Фестината.
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

На Касио съм си харесал един Casio G-Shock
                    LIMITED EDITION GA-120BB-1A, но е доста по-голям от Фестината, повече от сантиметър по-голям диаметър има. От друга страна е за два пъти по-малко пари, което е по-добре.

http://casioshop.bg/GA-120BB-1A

Поразгледах доста часовници и общо взето тези ми допадат чисто като визия.
                    За сега Фестината печели, но нищо чудно да попадна и на нещо друго, разглеждайки сайтовете.
                    Имам го същото, и ако ти харесват по големи часовници е супер, но отива само на по спортно облекло.

Comment

• Рошави, ей тоя лаф ме кефи

Цената на един часочник не ме блазни, ако ще да е 20к лв, като си цървул, полза няма. Говорим, да носим нещо красиво, стилно, което ни радва окото, и да е надеждно.
                      Имам един електронен дизел, за 4-ри години никакви проблеми не съм имал. Стъклото е адски здраво, не се дере. Много доволен съм.
                      sigpic

Comment

• Значи ако имам такъв вече съм в графата цървул,страшна логика.

Comment

• Приятел не ме разбирай погрешно, просто цената на часовника не е важна, важно е да е стилен, да е с готин дизайн, да се харесва на притежателя си.
                          Ако ще да е за 20к лв полза от него няма, като собственика е цървул. Не съм казал че ти си!
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                            Приятел не ме разбирай погрешно, просто цената на часовника не е важна, важно е да е стилен, да е с готин дизайн, да се харесва на притежателя си.
                            Ако ще да е за 20к лв полза от него няма, като собственика е цървул. Не съм казал че ти си!
                            20К за часовник си е вече един вид капиталовложение

Comment

Working...
                            X