Имам възможност за единия или другия , за съжаление не мога и двата..... Брат ми каза че арманито е "Циганска мечта" - въпреки че не съм виждал циганин с такъв часовник (то аз циганин не съм виждал с никакъв де.....) За BOSS-а пък никой нищо още не е казал та очаквам вашите мнения..................
Известие
Collapse
No announcement yet.
Armani vs Boss
Collapse
X
-
Като функционалност -нито един от двата!
Това е само нефункционално бижу и нищо повече.
И още:
И двата не ги носят толкова циганите, колкото педераси и сводници.
Ако искаш мъжки часовник, вземи си Тишот, Ролекс или някой друг хронометър.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКато функционалност -нито един от двата!
Това е само нефункционално бижу и нищо повече.
Искам часовника като аксесоар по скоро , не като уред
Сега ти ме изкара сводник....................за втория вариант няма и да говоримLast edited by Orm; d.m.y г., 21:19.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеТочно така , обичам красивите неща, а за измерване на време, разстояние и други измерения си има други уреди.
Искам часовника като аксесоар по скоро , не като уред
Кеф цена няма!
Тогава и аз съм за Армани!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеМъжът се познава по обувките и по часовника, казва се часовник- основна функция да показва часа, тези двата са добри, произведени с логото на известни компании- нищо лошо няма в това.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Часовникът е строга индивидуалност. Вземи който ти харесва - ти ще си го носиш.Аз лично никога не бих си купил часовник Армани или Бос, маратонки Ферари или телевизор Адидас. Макар, че веднъж купих часовник Miss Sixty - голям боклук. За мен нещата имат определена стойност/себестойност и тя не идва от 5 буквички за 2 лева.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеArmani, аз лично съм поръчал на Дядо Коледа едно армани за мен, хич не ме интересува циганско ли било. Нямам скрупули.
Този на твоята снимка е малко по скъпия вариантОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеА аз подобен имам само че е бял и го нося само лятото ..... Са Мордохата ще ме прокълне
Този на твоята снимка е малко по скъпия вариант
Аз псувам!
Само жените кълнят!
Аз лично имам абсолютно семпъл и стилен Тишот, дето струва над 3000 лева, ама го слагам само, когато се налага!
Подарък ми е от бившия шеф. Взе 10 броя за всички, които завършихме завода и ни е отличителен белег.
Знае мръсника му, какво да ни вземе.!
Само като го погледна и се сещам за всичко и всички!
Трябва да кажа, че доста пъти при сериозни разговори, хора са се изумявали, че съм само ел. техник, а нося такъв часовник.
Веднага разбираха, че има и нещо повече!
Та с часовниците внимателно!
Те са като вратовръзките. Казват много.
Може и за макро да ви вземат!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment