Известие

Collapse
No announcement yet.

Armani vs Boss

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Armani vs Boss

Имам възможност за единия или другия , за съжаление не мога и двата..... Брат ми каза че арманито е "Циганска мечта" - въпреки че не съм виждал циганин с такъв часовник (то аз циганин не съм виждал с никакъв де.....) За BOSS-а пък никой нищо още не е казал та очаквам вашите мнения..................
    Attached Files
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Армани.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

И аз като маниак на часовници- Армани
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Като функционалност -нито един от двата!
        Това е само нефункционално бижу и нищо повече.
        И още:
        И двата не ги носят толкова циганите, колкото педераси и сводници.
        Ако искаш мъжки часовник, вземи си Тишот, Ролекс или някой друг хронометър.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Като функционалност -нито един от двата!
          Това е само нефункционално бижу и нищо повече.
          Точно така , обичам красивите неща, а за измерване на време, разстояние и други измерения си има други уреди.
          Искам часовника като аксесоар по скоро , не като уред
          Сега ти ме изкара сводник....................за втория вариант няма и да говорим
          Last edited by Orm; d.m.y г., 21:19.
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Мъжът се познава по обувките и по часовника, казва се часовник- основна функция да показва часа, тези двата са добри, произведени с логото на известни компании- нищо лошо няма в това.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Точно така , обичам красивите неща, а за измерване на време, разстояние и други измерения си има други уреди.
              Искам часовника като аксесоар по скоро , не като уред
              Е тогава зарежи , какво съм казал по-горе
              Кеф цена няма!
              Тогава и аз съм за Армани!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Аз съм за Армани
                Alfa 156, 2.0 TS
                VW Vento 1.8- Бившата
                Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Аз съм за Боса. По стилен изглежда според мен и ако си с тъмен цвят сако или костюм, ще се забелязва повече.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    Мъжът се познава по обувките и по часовника, казва се часовник- основна функция да показва часа, тези двата са добри, произведени с логото на известни компании- нищо лошо няма в това.
                    Абе днеска един доктор каза че мъжът си личал по това дали си е изпил ракията и виното до Нова година.

Comment

Часовникът е строга индивидуалност. Вземи който ти харесва - ти ще си го носиш. Аз лично никога не бих си купил часовник Армани или Бос, маратонки Ферари или телевизор Адидас. Макар, че веднъж купих часовник Miss Sixty - голям боклук. За мен нещата имат определена стойност/себестойност и тя не идва от 5 буквички за 2 лева.
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Armani, аз лично съм поръчал на Дядо Коледа едно армани за мен, хич не ме интересува циганско ли било. Нямам скрупули.
                        Attached Files
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                          Armani, аз лично съм поръчал на Дядо Коледа едно армани за мен, хич не ме интересува циганско ли било. Нямам скрупули.
                          А аз подобен имам само че е бял и го нося само лятото ..... Са Мордохата ще ме прокълне

Този на твоята снимка е малко по скъпия вариант
                          Attached Files

Comment

Дизайна на Армани ми хареса, иначе ми е все тая как се казва.Но пък харесвам бъбреци Рей Бан.

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                              А аз подобен имам само че е бял и го нося само лятото ..... Са Мордохата ще ме прокълне

Този на твоята снимка е малко по скъпия вариант
                              Не се надявай!
                              Аз псувам!
                              Само жените кълнят!
                              Аз лично имам абсолютно семпъл и стилен Тишот, дето струва над 3000 лева, ама го слагам само, когато се налага!
                              Подарък ми е от бившия шеф. Взе 10 броя за всички, които завършихме завода и ни е отличителен белег.
                              Знае мръсника му, какво да ни вземе.!
                              Само като го погледна и се сещам за всичко и всички!
                              Трябва да кажа, че доста пъти при сериозни разговори, хора са се изумявали, че съм само ел. техник, а нося такъв часовник.
                              Веднага разбираха, че има и нещо повече!
                              Та с часовниците внимателно!
                              Те са като вратовръзките. Казват много.
                              Може и за макро да ви вземат!

Comment

Working...
                              X