Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде е Търтея ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За Търтея разбрахме, ама pr_00f.... той къде се дяна?
    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
      За последно караше кънки в Сандански!
      Пак си е тука.

---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:15 ----------

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Е спама за какво е измислен? Айде сега нямало какво да се пише, все едно на времето само високо интелектуални дебати са се водили в тоя форум. Откровени тъпотии си имаше, простащини и т.н. тук-там някой каже нещо с догадки - да му вадиш думите с ченгела, ако благоволи да ти отговори. Търтея беше голям образ ма пишеше с краката си на някакъв странен диалект, нещо като нашия рънинг в момента, нито тонът е бил по-добър, нито е бил по-полезен форума. Да не говорим за шльокавиците оттогава. С годините се напълни форума с полезни теми от типа "направи си сам" със снимки и т.н. едно време като питаш нещо ти се отговаряше с ехидното "има начин " или някаква простотия от сорта .. Който не му харесва да не влиза и готово.
      Друго имах на ум!
      "Общ технически" винаги имаше по една-две теми, които бяха и общообразователни! А сега е пълна скъб. Освен това не се чистят темите от спама. Това задръства търсачката.
      Освен това я нама тръпката.
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

По-слаб ПиАр не съм виждала от години.
        Ама продължавайте - забавно е
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          За последно караше кънки в Сандански!
          Пак си е тука.
          Хм, да не би да е с нов никнейм?
          www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

дека а Трътея сакам да знам я..оф зимата е скука не знам кой къде е явно са се спасили от скуката некъде си.

---------- Post added at 15:27 ---------- Previous post was at 15:25 ----------

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
            ееееееее верно бе профи,олди все стари мои незабравими дружки,само морфилусчо си показва бъбривата муцунка от време на време.

Comment

Не знам какво ми стана онзи ден, че се сетих за Търтея и другите, които не се появяват вече - дано да не съм предизвикал отрицателни емоции у вас.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                По-слаб ПиАр не съм виждала от години.
                Ама продължавайте - забавно е
                тая тема е показателна и толкова - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=82455

само помия и нищо общо с Алфа Ромео камо ли с традиции и прочие

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Изтрийте я тази тема, щом влошава имиджа на Алфа Ромео.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Не знам какво ми стана онзи ден, че се сетих за Търтея и другите, които не се появяват вече - дано да не съм предизвикал отрицателни емоции у вас.
                    Не изпитвай угризения......много си чуствителен.....и аз до някъде съм така....
                    Ето с какво се занимаваше нашето момче преди....след това не съм го виждал......http://clubalfaromeo.com/forum/showt...8+%E1%EE%E1%E8
                    От джипка на Тезис е много меко кацане)
                    Last edited by Бобби; d.m.y г., 18:00.
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Изтрийте я тази тема, щом влошава имиджа на Алфа Ромео.
                      Ай стига бе....какво и е на темата?....я ми покажи друга тема дето вдига имиджа на Алфа....
                      Най лесно е да плюеш нещо или някой виртуално.....така се получава като нямат дупе да го кажат реално...
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Според мен, каквито и да са оплютите хора, те са били част от този форум и неговата история - това не може да се отрече, колкото и да не им се иска на част от тази виртуална общност.
                        Може би звучи странно, но нямам никакви отношения както с Търтея, не съм го виждал наживо, както и с другиспоменатите.
                        Не съм длъжен да го споменавам и да се обяснявам като ученичка, но - не цяля нищо с тази тема, просто моментно хрумване, а то излезе исторически въпрос.
                        sigpic

Comment

Споко, младежо.
                          Мелодрама
                          няма.
                          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Жив и здрав си е търтея. Джитка си с ГТВ то.Редовно си влиза в оффроуд форума. Радва се на добро здраве. Преди два дни го видох на жуво.
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

Теъртея е ПИ-РА-МИ-ДА!!!

вечно ще го помня с блесналия поглед и уникалната усмивка в кръчмата първата вече в Хасково "Братле, тука мастиката е 90 с'тинки! Изпил съм за дваесе лева вече!"

Петърееееееееееее, либе, Петъреееееееееееее!
                              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Колкото и пъти да го повтаряш , че е пирамида и ти знаеш как преди форума беше чист и спретнат , без спам . А разни индивиди , които после го обърнаха на приемна на частен сервиз нямаше да изкарат и два дена ако той беше мод . А за блатото и голямата част обитателите му щяха да са почти перманентно баннати .
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                                sigpic

Comment

Working...
                                X